Vi er specialister i ayurveda rejser og retreats

Der kan være rigtig mange gode grunde til at vælge en ayurvedisk rejse.
Det kan være ren og skær selvkærlighed, fordi du ved, at det kan betale sig at forebygge frem for at helbrede. Du ved, at det lønner sig at gøre noget godt for dig selv og give din krop en velfortjent pause.

Andre vælger en ayurveda rejse, fordi de har nogle helbredsmæssige udfordringer. Rigtig mange rejser afsted med en hel del livsstilssygdomme og skavanker på listen, som de ved, de selv er ansvarlige for at gøre noget ved.

Ayurveda retreats

SRI LANKA

Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Fra: 24.900,- DKK

Hvorfor skal du med på en ayurvedisk rejse?

Ayurveda betyder Livets Videnskab på sanskrit, og det er et holistisk sundhedssystem, der igennem årtusinder har udviklet sig i Indien. Ayurveda beskæftiger sig med både den fysiske sundhed, den mentale balance, et spirituelt velbefindende, de menneskelige relationer og ikke mindst vores forhold til miljøet.

Der kan derfor være rigtig mange gode grunde til at vælge et ayurvedisk retreat.
En ayurveda-rejse kan tage afsæt i ren og skær selvkærlighed. Fordi du hellere vil forebygge frem for at helbrede. Fordi du ved, at det hurtigt svarer sig, når du gør noget godt for dig selv – og giver din krop et velfortjent hvil.
Andre vælger et ayurveda retreat, fordi de ønsker at råde bod på nogle helbredsmæssige udfordringer. Mange af vores gæster drager afsted med en hel del skavanker og livsstilssygdomme på listen, som de godt ved, de selv kan gøre noget ved.
En hel del rejser afsted, fordi de har brug for en time out – en pause – uden dagligdagens forstyrrelser. Et vakuum uden stress og krav. En mulighed for at blive bedre. Et sted, som rummer tanker og omtanke, forkælelse og fordybelse. En oplagt chance for at så kimen til en ny tilværelse.

Vi oplever nemlig, at mange af vores gæster har deres ayurveda retreat som et vendepunkt i tilværelsen. Nye vaner kommer på plads, nye tanker og idéer får lov til at rodfæste sig, og der skal ikke meget til for at holde de positive forandringer ved lige, når de først spirer.
Vi har også gæster, som er mere målrettede. Som ved, hvad ayurveda-rejser kan. De ønsker at dyrke yoga på fantastiske destinationer, de ønsker at modtage behandlinger, og de ønsker ikke mindst den opvartning, som følger med et ophold af denne kaliber.
Andre rejser med os ud i verden, fordi de er nysgerrige på den ayurvediske livsstil – og ønsker at få værktøjskassen fyldt op med brugbar viden og nye indsigter.

Fælles for alle vores gæster, som rejser på et ayurvedisk retreat, er dog ønsket om at være den bedst mulige udgave af sig selv – på den korte såvel som den lange bane.

Et ayurvedisk ophold kan hjælpe dig med at finde balancen i din tilværelse – og nå dit fulde potentiale. Ayurveda er nemlig en rettesnor, der guider dig gennem alle de vigtigste aspekter af et moderne liv – så som kost, karriere og dine personlige relationer.
Ayurveda kan hjælpe dig til at genoprette din indre orden, styrke forbindelsen mellem krop og sjæl – og benytte dig af dine iboende kræfter til at omforme aldring og sygdomme.

Hvad er et ayurveda retreat?

Forestil dig det komplet modsatte af din normale dagligdag. Forestil dig at slå øjnene op et nyt og spændende sted. I inspirerende rammer og måske eksotiske omgivelser.
Start dagen med yoga og meditation, og nyd herefter din ayurvediske morgenmad, som er tilpasset lige netop dig. Bagefter står den på ayurvediske konsultationer og behandlinger i de næste timer, før det bliver tid til en skræddersyet frokost.
Herefter får du måske en omgang kropsterapi – hvorefter der er tid til afslapning eller fordybelse. Sidst på eftermiddagen er der træning, før dagen sluttes af med endnu et ayurvedisk måltid.
De enkelte indslag varierer måske en anelse i forhold til retreat og destination, men fælles for dem alle er, at de er fulde af fordybelse og livsforandrende indhold.

Hvorfor vælge et ayurveda retreat med Zen Luxury Travels?

Vi lever og ånder for det, vi gør – og vi er heldigvis gode til det. Vi beskæftiger os kun med luksusrejser, for det er hér, vi får mulighed for at tilbyde de oplevelser, vi ved, vi kan stå inde for. Hos ZEN Luxury Travels er luksus ikke ensbetydende med infinity pools og forgyldte haner. Vi tilbyder en anden type luksus.

Vi samarbejder nemlig med hoteller og destinationer, der har noget helt særligt at tilbyde. En sjæl, en særlig stemning, ro og afstand til masseturismens larm – og altid inspirerende omgivelser. Naturligvis med både høj komfort og høje hygiejnestandarder.

På vores ayurveda-ophold kan du også være sikker på, at både de lokale læger og behandlere er eksperter i deres felt, ligesom vores medrejsende terapeuter sætter dagsordener herhjemme. Vores tilbud er virkelig noget ganske særligt, og vi tilhører den absolutte top i feltet.

Generelt sørger vi for, at vi har mange tilbud, hvor rigtig mange kan være med, men vi medgiver, at vores rejser med ayurveda ikke er for alle. Det skyldes som sagt, at vores destinationer, hoteller og behandlere er fra øverste hylde. Der findes naturligvis også dygtige udbydere af ayurveda tours, som kan og vil noget andet end os. Men vi forbliver kompromisløse.

Book et ayurveda retreat

Du kan købe din rejse direkte, eller du kan tale med os først for at få noget vejledning. Vi sælger nemlig skræddersyede oplevelser, og det kan være en god idé at tage dine mål inden afgang. Kontakt os – så sammensætter vi en helt enestående ayurveda-rejse til dig.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This