Select Page

Vi er specialister i ayurveda rejser og retreats

Der kan være rigtig mange gode grunde til at vælge en ayurvedisk rejse.
Det kan være ren og skær selvkærlighed, fordi du ved, at det kan betale sig at forebygge frem for at helbrede. Du ved, at det lønner sig at gøre noget godt for dig selv og give din krop en velfortjent pause.

Andre vælger en ayurveda rejse, fordi de har nogle helbredsmæssige udfordringer. Rigtig mange rejser afsted med en hel del livsstilssygdomme og skavanker på listen, som de ved, de selv er ansvarlige for at gøre noget ved.

Rigtig mange rejser afsted, fordi de trænger til en pause – en time out – alene og helt for sig selv. Væk fra hverdagens stress og jag. Et sted, hvor der er plads til at tænke, gøre og være præcis den, man er – uden at skulle leve op til en eneste forventning fra nogen eller noget. Andre vælger at rejse afsted som en fordybelsesrejse. Med tid til at fordybe sig i sine egne tanker, sin egen krop og liv. Mange kommer hjem og har fået truffet nye vigtige beslutninger i livet. Mange skaber sig nærmest et ny liv efterfølgende. Vi har gæster som rejser afsted fordi de elsker at dyrke yoga og få behandlinger, og blive vartet op fra morgen til aften. Nogle rejser afsted, fordi de er nysgerrige på at lære mere om den ayurvediske livsstil og få en kuffert fyldt med værktøjer med sig hjem.
Fælles for alle, der rejser på et ayurvedisk retreat, er ønsket, om at være den bedst mulige udgave af sig selv – også på den lange bane.

Hvad betyder ayurveda?

Ayurveda betyder “livets videnskab” – ‘ayur’ (liv) og ‘veda’ (viden)

Ayurveda er et holistisk sundhedssystem, der igennem årtusinder har udviklet sig i Indien og som beskæftiger sig med både fysisk sundhed, mental balance, spirituelt velbefindende, menneskelige relationer og vores forhold til miljøet.

Ayurveda kan hjælpe dig til at opfylde dit fulde potentiale og gøre dig i stand til at leve et liv i balance, inden for alle de væsentlige aspekter af et moderne liv – lige fra den mad du spiser, det arbejdsliv du lever, og de personlige relationer du færdes i.

Ayurveda kan være nøglen til at genfinde kroppens naturlige balance, styrke forbindelsen mellem sind og krop, og bruge din iboende kraft til at omforme sygdomme og aldring.

Ayurveda retreats

MADEIRA

Ayurvedisk retreat

Forestil dig den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet. Er man heldig ser man delfinerne springe rundt mens vi dyrker morgenyoga… Vores mest solgte og populære retreat gennem de sidste 10 år, har helt overbevisende været vores ayur-veda rejser og ayurveda retreats. Med Ayurveda er målet ikke at blive sund, men at forblive sund.

Pris fra: 23.600 kr.

SRI LANKA

Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Pris fra: 24.900 kr.

INDIEN

Autentisk Ayurveda

Kom hele vejen rundt – og find balancen. Vores ayurveda-retreat er et holistisk ophold, hvor vi kommer hele vejen rundt om krop og sjæl. Retreatet byder på ayurvedisk behandling såvel som yoga og B:A:M-behandlinger.

Pris fra: 26.900 kr.

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This