Select Page

LANGELAND

B:A:M retreat på broløkke

Få mulighed for at fordybe dig i B:A:M træning

Hos B:A:M arbejder vi ud fra en holistisk tilgang om, at menneskets fysisk, psyke og mentalitet er tæt forbundne, og at vi ved at arbejde med områderne sammen, opnår muligheden for personlig og fysisk udvikling.

På dette retreat får du en unik mulighed for at opleve, hvordan du gennem den holistiske tilgang får større forståelse for din krop og dig selv som menneske. Gennem fordybelse i B:A:M træning, yoga, meditation og nærende kost har du mulighed for at være med på et retreat, der giver dig mere velvære og udvikler dig som menneske samt giver dig chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

På Broløkke Herregård har de gjort sig umage for at skabe de mest optimale rammer for det ul-timative getaway i det danske landskab. Det betyder, at der både er mulighed for at komme helt ned i gear, nyde roen og få helt unikke oplevelser.

Broløkke Herregård er placeret på den sydlige del af Langeland, ude på landet i roen af naturen. De historiske bygninger har stået tomme i en længere årrække, men til stor glæde for den danske kulturarv, bliver der nu pustet nyt liv i de historiske omgivelser. Herregården emmer af fredfyldt landidyl, store smukke vidder og elegant herregårdskultur, der igennem århundreder har inspire-ret kunstmalere og forfattere. Her er en skøn natur med mange muligheder. Lige inden du kører ind gennem porten, vil du kunne se skotsk højlandskvæg gå og græsse. Du kører over en bro til porten og indgangen til Broløkke Herregård, så allerede her er romantikken og dejlige oplevelser i højsæde og stemningen er skabt til et skønt ophold.

På Broløkke får du en gastronomisk oplevelse i særklasse. Restauranten bruger hovedsageligt Langelands lokale råvarer, der suppleres med råvarer fra regionen, som man har defineret som værende Sydhavsøerne og Fyn samt de omkringliggende øer. Smagsoplevelsen er i højsæde sam-tidig med, at det hele gøres ud fra så bæredygtigt et perspektiv som muligt, både økonomisk og klimamæssig.

Der er ankomst mellem kl. 15-16 d. 10. juni og vi slutter igen d. 12. juni kl. 13.00.


VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

Dobbeltværelse pr. person uden bad:
5.459,- DKK

Enkeltværelse uden bad:
5.945,- DKK

Tillæg ved værelse med bad: 200,- DKK
Tillæg ved værelse i hovedbygningen: 200,- DKK

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen


Næste retreats


KONTAKT OS →

 

  Retreatet giver dig

 • Mulighed for at fordybe dig i B:A:M træning
 • Større forståelse og erfaring med, hvordan det fysiske, mentale og psykiske hænger sammen
 • Unikt tilrettelagt program med B:A:M træning, workshops, yoga, meditation og kost
 • Dybdegående og udviklende personlige processer
 • Nulstilling af krop og sind
 • Ro og stille nærvær med dig selv i berigende omgivelser
 • Dine undervisere på turen, Martin Bonde Mogensen og Nomi Montserrat Junnaasborg

  Martin Bonde Mogensen har siden 1997 behandlet sportsfolk, både professionelle, motionister og private personer med dagligdagsskavanker. Han har specialiseret sig inden for alle former for skadesbehandling – såsom piskesmæld, nakkesmerter, dårlig ryg, frosne skuldre, menstruationssmerter mv. Derudover behandler Martin klienter, der mangler energi og overskud, med vægt på at forbedre den enkeltes livsstil.

  Martin har gennem flere år arbejdet med at få sine klienter til at ændre deres livsstil efter individuelle programmer, hvor der blandt andet arbejdes med redskaber som kost, udrensning og motion. Herunder har han hjulpet mange med uren hud, allergier, gigt, oppustet mave, ledsmerter, hovedpine og vægtproblemer mv.

  Martin Bonde Mogensen anskuer i det hele taget kroppen som en helhed, og forsøger at påvirke både folks fysiske og psykiske tilstand – ikke mindst ved at komme med inspiration til mere hensigtsmæssige mad- og drikkevaner og en motionsform, der passer den enkelte bedst.

   

  Nomi Montserrat Junnaasborg har i mere end 15 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer. Gennem rådgivning, coaching og undervisning har hun hjulpet mennesker på deres personlige og karrieremæssige udviklingsrejse med fokus på at udvikle det enkelte menneskes unikke potentiale og skabe et liv i balance. Nomi har bl.a. specialiseret sig i områderne stress og trivsel, hvor hun har understøttet en lang række mennesker og grupper i håndtering af stress og livskriser samt skabt fundamentet for trivsel og udvikling.

  I mere end 15 år har Nomi fordybet sig i meditation og yoga som en måde at skabe balance i livet, og hun har gennemført en lang række af kurser, uddannelser og retreats indenfor områderne. At skabe balance i livet er for Nomi funderet i et holistisk perspektiv, hvor krop, sind og psyke hænger uløseligt sammen, og hvor udgangspunktet for udvikling altid er i det enkelte menneskes særlige situation og unikke potentiale.

  Om stedet

  Broløkke Herregård

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  +45 61 16 30 14

  info@zenluxurytravels.com

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
  For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

  GAVEKORT

  MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
  Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

  Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
  Så har du gaven inden længe.

  Vi ønsker dig en magisk december.

  😊  fra Zennie

  GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

  Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

  Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

  Pin It on Pinterest

  Share This