Coronavirus

Til dig,
der overvejer at rejse, men som endnu ikke har bestilt:

Retreats med dansk terapeut/rejseleder: ret til annullering 65 dage før afrejse: penge retur samt prisgaranti

For at gøre det nemmere og mere trygt for dig at tage beslutning om en fremtidig rejse, har vi indført en midlertidig ret til annullering, som gælder frem til 20. april 2021.

Hvis du således bestiller et retreat med dansk terapeut/rejseleder, kan du afbestille rejsen igen uden grund 65 dage før afrejse og få alle pengene tilbage.

Herudover har du naturligvis vores sædvanlige prisgaranti. Det betyder, at hvis prisen på din rundrejse bliver sat ned, efter du har bestilt, så får du også den nye lavere pris.

 

Individuel skræddersyet rundrejse/sundhedsrejser samt spa ophold: ret til annullering 65 dage før afrejse og penge retur

Hvis du inden 20. april 2021 bestiller en individuel rejse, kan du afbestille uden grund 65 dage før afrejse og få alle dine penge retur. Det gælder for nye bestillinger og for alle vores rejser tilhørende vores skræddersyet rundrejse/sundhedsrejser samt spa ophold samt en stor del af vores andre skræddersyede rejser. Gælder ikke hen over jul og nytår.

Hvis du vil bestille en individuel sundhedsrejse eller pakkerejse, som ikke er omfattet af ovenstående, så forsøger vi at finde en god løsning med stor fleksibilitet for dig. Ring til os på 61 16 30 14.

 

Regler om isolation efter rejse

Lige i øjeblikket er der krav om isolation, hvis du indrejser fra orange eller røde lande.

Kravene indebærer, at alle der ikke er vaccineret, der indrejser i Danmark, skal testes og efterfølgende isoleres i 10 dage. Det er muligt at afkorte isolationen ved en negativ PCR-test taget tidligst på fjerdedagen efter indrejse i Danmark.
Personer, der indrejser til Danmark fra gule lande er ikke omfattet af kravet om isolation.

Færdigvaccineret personer er undtaget krav test og isolation efter indrejse i Danmark.

Læs yderligere om kravene til test og isolation her på coronasmitte.

Til dig, der allerede har købt en rejse:

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg skal ud og rejse?

Vi holder øje med udviklingen i hele verden frem til din afrejse og under din rejse, og vi kontakter dig, hvis der skulle opstå en situation, som kan få indflydelse på din rejse.

Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, i umiddelbar nærhed af din afrejse, får du dine penge tilbage – bemærk, at vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før din afrejse. Alle vores rejser er derfor aflyst fra dags dato (16. februar 2021) til og med 1. marts 2021.

Vi tager løbende stilling til kommende rejser baseret på Udenrigsministeriets vejledninger. Har du købt en rejse til et af de lande, hvortil rejser frarådes i løbet af foråret, vil vi kontakte dig, hvis din rejse er aflyst. Vi aflyser rejser 14 dage frem i tiden.

 

Hvis din rejse bliver aflyst, får du pengene retur og IKKE kun en voucher

Regeringen giver nu mulighed for at udstede vouchers i stedet for at refundere pengene, hvis en rejse bliver aflyst på grund af Corona. ZEN Luxury Travels har imidlertid besluttet, at vi stadig udbetaler pengene og IKKE udsteder en voucher. Det synes vi, er en vigtig sikkerhed for dig som kunde og en god service. ZEN Luxury Travels lever af tilfredse kunder, og det motto forsøger vi også at leve op til i denne situation.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at rejse?

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, aflyser vi rejsen, og du får dine penge tilbage. Hvis du ønsker at aflyse en rejse til et land, som ikke er på Udenrigsministeriets liste over lande, hvortil rejser frarådes, eller ønsker at aflyse en rejse mere end 14 dage før afrejse, gælder ZEN Luxury Travels almindelige rejsebetingelser.

Hvis du ønsker at flytte din rejse, så ring til os og forhør dig om mulighederne.

Pin It on Pinterest

Share This