Coronavirus

Til dig,
der allerede har købt et retreat eller en rejse:

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg skal ud og rejse?

Vi holder øje med udviklingen i hele verden frem til din afrejse og under din rejse, og vi kontakter dig, hvis der skulle opstå en situation, som kan få indflydelse på din rejse.

Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, i umiddelbar nærhed af din afrejse – bemærk, at vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før din afrejse – har du 3 muligheder:

  1. Du kan få dine penge tilbage – bemærk, at vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før din afrejse.
  2. Du kan flytte dit retreat eller rejse til et andet tidspunkt – evt. næste år
  3. Du kan få et tilgodebevis skal bruges inden 31.12.2021 til en hvilken som helst rejse i vores katalog

Vi tager løbende stilling til kommende retreats og rejser baseret på Udenrigsministeriets vejledninger. Har du købt en rejse til et af de lande, hvortil rejser frarådes, vil vi kontakte dig, hvis din rejse er aflyst. Vi aflyser rejser 14 dage frem i tiden.

 

Hvis din rejse bliver aflyst, får du pengene retur og IKKE kun en voucher

Regeringen giver nu mulighed for at udstede vouchers i stedet for at refundere pengene, hvis en rejse bliver aflyst på grund af Corona. ZEN Luxury Travels har imidlertid besluttet, at vi stadig udbetaler pengene og IKKE udsteder en voucher. Det synes vi, er en vigtig sikkerhed for dig som kunde og en god service. ZEN Luxury Travels lever af tilfredse kunder, og det motto forsøger vi også at leve op til i denne situation.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at rejse?

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, aflyser vi rejsen, og du får dine penge tilbage. Hvis du ønsker at aflyse en rejse til et land, som ikke er på Udenrigsministeriets liste over lande, hvortil rejser frarådes, eller ønsker at aflyse en rejse mere end 14 dage før afrejse, gælder ZEN Luxury Travels generelle betingelser.

Hvis du ønsker at flytte din rejse, så ring til os og forhør dig om mulighederne.

 

Tel. 61 16 30 14

 

Coronatiden – ofte stillede spørgsmål

Vi gør alt for, at du skal føle dig tryg, når du bestiller et retreat hos os. Få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med coronatiden og ring endelig til os på 61 16 30 14, hvis du ikke finder det, du leder efter.

 

Har du spørgsmål om rejser i coronatiden?

Her kan du finde svar på de spørgsmål, som vi oftest får stillet i forbindelse med coronatiden. Finder du ikke de spørgsmål og svar, som du søger, så ring endelig til os på 60 16 30 14.

 

Dækker min rejseforsikring, hvis jeg bestiller nu?

Hvis du bestiller et retreat eller en rejse hos os, som efterfølgende bliver aflyst på grund af Udenrigsministeriets rejsevejledning i forbindelse med coronatiden, så får du alle dine penge tilbage ca. 14 dage før afrejse. Du får derfor ikke brug for dækning hos din rejseforsikring.

 

Hvis du bestiller et retreat eller en rejse, mens Udenrigsministeriet fraråder rejser til dit rejsemål, og denne rejsevejledning er ophævet, når du skal afsted:

Har du købt en Gouda Rejseforsikring gennem ZEN Luxury Travels, så er du dækket som normalt, både mht. afbestilling og hvis du skulle blive syg på rejsen. Nogle forsikringsselskaber dækker ikke, hvis du køber en rejse, mens Udenrigsministeriet fraråder rejser til destinationen, selvom rejserestriktionerne bliver ophævet, inden du skal afsted. Derfor skal du tjekke din rejseforsikring grundigt på dette område. Du kan også blot købe en Gouda Rejseforsikring gennem ZEN Luxury Travels, så er der ingen tvivl om, at du er dækket.

 

Kommer priserne til at stige eller falde, hvis jeg venter med at bestille?

Det er vanskeligt at sige, hvad der sker med priserne i fremtiden. Vi tror ikke at hotelpriserne vil stige de næste 12 måneder, men det er usikkert, hvad der kommer til at ske med flypriserne. Vi kunne godt forestille os, at flyselskaberne er forsigtige med at sætte for meget kapacitet ind, og at det kan resultere i stigende priser, men vi ved det ikke.

Hvis du køber et retreat med dansk terapeut, giver vi dig prisgaranti – forstået på den måde, at hvis prisen på rejsen skulle falde, efter at du har købt den, så får du den naturligvis til den nye, lavere pris. Skulle det omvendte være tilfældet – hvis f.eks. flypriserne skulle stige, efter at du har købt, får du naturligvis ikke en ekstraregning fra os.

Hvis du køber en individuel/skræddersyet rejse, så vil du aldrig komme til at betale mere end den bekræftede pris, du har fået af os ved bestilling.

 

Er det en god ide at få bestilt rejser til 2021 nu?

Ja – er det korte svar – det er rart at have noget at glæde sig til. Skulle dit retreat eller rejse blive aflyst på et senere tidspunkt på grund af coronatiden, får du alle dine penge tilbage – ikke kun en voucher til brug ved senere rejser. Herudover forventer vi ekstra travlhed i 2021, fordi vi allerede har flyttet rigtig mange mange retreats fra 2020 til 2021.

Når du køber en pakkerejse gennem et rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden, får du alle dine penge tilbage, hvis rejsen ikke kan gennemføres – dette gælder både for retreats med dansk terapeut, rundrejser og for individuelle rejser. Herudover tilbyder ZEN Luxury Travels gratis annullering op til 65 dage før din afrejse, uanset årsagen til at du ikke ønsker at rejse. For individuelle/skræddersyede rejser kan der være ganske få rejser, hvor denne annulleringsret ikke gælder, men så finder vi en anden rejse, der passer til dine drømme.

 

Kan jeg være sikker på, at ZEN Luxury Travels har samme høje kvalitet på rejserne i 2021?

Ja – det kan du! Vi slækker ikke på vores høje krav til kvalitet og indhold på vores rejser. Vi er en solid virksomhed, der lever af tilfredse kunder og tænker langsigtet. Det gør vi bestemt også nu.

 

Hvornår er det igen sikkert at bestille en rejse?

Det er sikkert at bestille en rejse nu, fordi dine penge altid er sikret, når du køber en pakkerejse gennem et rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden.

Med hensyn til sikkerhed på rejsen, så anbefaler vi kraftigt, at du følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. ZEN Luxury Travels følger altid disse rejsevejledninger, og hvis du har købt en rejse til et land, hvortil rejser efterfølgende frarådes, så får du alle dine penge tilbage.

 

Hvor meget skal jeg betale i depositum og kan jeg få pengene tilbage, hvis rejsen aflyses?

Når du bestiller et retreat eller en rejse, skal du betale et depositum på min. 20% af rejsens pris. Restbeløbet skal betales senest 65 dage før afrejsedatoen. Hvis rejsen efterfølgende aflyses, får du alle dine penge retur ca. 14 før den planlagte afrejse.

 

Hvorfor skal jeg bestille min rejse nu og ikke vente, til verden åbner helt igen?

Frem til 30. september 2020 giver vi dig ret til at annullere en rejse, uanset årsagen, frem til 65 dage før afrejse. Dette gælder for alle vores retreats med dansk terapeut og alle vores individuelle/skræddersyede rejser. Derfor kan du få en rejse i kalenderen nu og nyde godt af forventningens glæde – helt uden risiko.

 

Kan jeg komme på sommerferie i år?

Hvis du inde 30. november 2020 bestiller en rejse tilhørende vores sundheds-koncept eller en skræddersyet rundrejse eller spa rejser, kan du afbestille uden grund 65 dage før afrejse og få alle dine penge retur. Dette gælder for nye bestillinger og for HOVEDPARTEN af vores skræddersyede rejser, dog ikke henover jul og nytår.

 

Hvad sker der, hvis jeg bestiller en rejse og ZEN Luxury Travels går konkurs?

ZEN Luxury Travels går ikke konkurs. Vi er en del af Aller Leisure gruppen, som er en af de absolut stærkeste og mest velkonsoliderede virksomheder i rejsebranchen. Det betyder, at vi kan leve op til vores egne høje krav til kvalitet, service og etik selv i denne alvorlige coronatid. I den teoretiske situation, at ZEN Luxury Travels skulle gå konkurs, så er dine penge 100% sikret og vil blive udbetalt af Rejsegarantifonden

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This