Zen Luxury Travels
 

Oplev uforglemmelige Bali og lad dig fortrylle og forføre af øens helt særlige stemning

Bali er en del af Indonesien, men på mange måder er øen helt sin egen. Som de mange smukke templer på øen vidner om, er den altdominerende religion hinduisme. Balineserne dyrker deres religion med stor respekt, og de lever i taknemmelighed over de gode ting, der kommer til dem. Som besøgende oplever man lokalbefolkningens forhold til religion som naturligt og afslappet, og det er i høj grad med til at gøre et ophold på Bali til en fantastisk nærværende og personlig oplevelse.

Rejser til Bali

BALI

På rejse med sjælen

En helt særlig spirituel rejse til dig, der vil transformere dit liv på en måde, der inkluderer en bevægelse i såvel krop, sind som ånd. Du vækkes på rejsen på de områder af livet, der higer efter lys og næring.

Pris fra: 25.300 kr.

BALI

Fivelements

En holistisk healingproces designes til at fintune det fysiske, emotionelle og spirituelle i dig. Du genskaber renhed og balance og tillader dig selv at udfolde dit fulde potentiale gennem traditionelle terapier, ernæringsrigtig mad og kreativ kunstterapi.

Fra pris: 13.500,- kr. i 7 dage
Prisen er for 1 person excl. fly

BALI

Como Shambhala

COMO Shambhala Estate rummer hele denne skønhed og harmoni på kanten af en kløft omgivet af jungle og med Ayung-floden nede i dybet. Lyden af rislende vand og jungle går lige i hjertet og er velgørende i sig selv.

Skræddersyet ophold og pris.

Bali er vidunderligt smuk

Øen er indbegrebet af uberørt og betagende smuk natur, hvor indre ro kan dyrkes. Her er frodig regnskov, ubeskiveligt smukke risterrasser, et rigt dyreliv, imponerende vandfald og smukke strande hele øen rundt.

Strandende i syd er de mest besøgte, mens strandene omkring Kuta på den østlige side af øen er berømt for sine store bølger og meget besøgt af surfere.
Ubud er Balis kulturelle centrum. Omgivet af betagende landskaber finder man her den sande balinesiske sjæl og stemning. Kunstnere og andre kreative sjæle flokkes hertil, og selvom turismen stiger er her stadig dejligt afslappet. Et vidunderligt og inspirerende sted at tilbringe flere dage på sin rundtur.

Området omkring Ubud er berømt for de mange fantastisk smukke risterrasser. Som frodige etagerækker ligger de spredt over bjergsiderne, og danner utrolige landskaber. Et virkelig smukt og frodigt syn, som bare skal opleves.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This