Oplev uforglemmelige Bali og lad dig fortrylle
og af øens helt særlige stemning

Bali er en del af Indonesien, men på mange måder er øen helt sin egen. Som de mange smukke templer på øen vidner om, er den altdominerende religion hinduisme.

Balineserne dyrker deres religion med stor respekt, og de lever i taknemmelighed over de gode ting, der kommer til dem. Som besøgende oplever man lokalbefolkningens forhold til religion som naturligt og afslappet, og det er i høj grad med til at gøre et ophold på Bali til en fantastisk nærværende og personlig oplevelse.

Rejser til Bali

BALI

På rejse med sjælen

En helt særlig spirituel rejse til dig, der vil transformere dit liv på en måde, der inkluderer en bevægelse i såvel krop, sind som ånd. Du vækkes på rejsen på de områder af livet, der higer efter lys og næring.

Fra: 21.500,- DKK

BALI

Sukhavati

Beliggende i de smukke omgivelser på Bali, er Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa et wellness-retræte. Med naturlige ayurvediske helbredende behandlinger og anden praksis kan et ophold på det ayurvediske retreat hjælpe med kroniske helbredsproblemer såsom stress, hvilket resulterer i forbedret velvære.

Fra: 45.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

BALI

Fivelements

En holistisk healingproces designes til at fintune det fysiske, emotionelle og spirituelle i dig. Du genskaber renhed og balance og tillader dig selv at udfolde dit fulde potentiale gennem traditionelle terapier, ernæringsrigtig mad og kreativ kunstterapi.

Fra: 20.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

BALI

Revivo

REVĪVŌ Wellness Resorts samler det ultimative sundhed og velvære oplevelser i luksuriøse omgivelser.
Resortet har til formål at dulme ånden, forynge kroppen og berige sindet.

Fra: 38.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

BALI

Como Shambhala

COMO Shambhala Estate rummer hele denne skønhed og harmoni på kanten af en kløft omgivet af jungle og med Ayung-floden nede i dybet. Lyden af rislende vand og jungle går lige i hjertet og er velgørende i sig selv.

Skræddersyet ophold og pris

Forbind krop og sind med et retreat i smukke omgivelser

Vores retreats på Bali er en populær ferieform for dem, der søger afslapning, personlig udvikling og spirituel forbindelse. Den smukke indonesiske ø byder på en unik kombination af natur, kultur og wellness, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Et retreat på Bali tilbyder en unik mulighed for at rejse væk fra hverdagen og fokusere på dit fysiske og mentale velvære. Du vil opleve smukke omgivelser, lære om lokal kultur og få en øget følelse af sammenhængskraft med naturen.

Vi tilbyder retreats på flere geografiske egne, der på hver sin måde bidrager til at styrke dig. Vores destinationer på Bali er altid beliggende i smukke, naturskønne områder, hvor det er helt naturligt at lade den indre ro og fred sænke sig. Du vil være omgivet af intet mindre end betagende landskaber, så langt øjet rækker.

For mange er det en livsforandrende oplevelse at tage på et Bali retreat. Vores ophold hjælper med at reducere stress, styrke kroppen og sindet samt åbne op for en dybere forbindelse til sig selv og verden omkring.

Vi har mange forskellige retreats at vælge imellem, så det er en god idé at tænke over, hvad du ønsker at opnå med din ferie. Uanset hvad du vælger, vil du uden tvivl få en unik og mindeværdig oplevelse på det spirituelle paradis Bali.

Vælg indre ro og velvære til

Et retreat på Bali med ZEN Luxury Travels er en unik mulighed for at trække sig væk fra hverdagens travlhed. Vi har fokus på dig og din velvære. Uanset hvilket af vores retreats, du vælger, vil du opleve følelsen af afslapning og fornyet energi på din måde. Vi skræddersyer dit ophold og lader dig slappe af i smukke, rolige omgivelser.

Balis natur fortryller dig med sin enestående stemning, og derfor er vores lokationer i sig selv med til at forbedre dit mentale helbred. Et Bali retreat er din mulighed for at fokusere på din krop, tanker og følelser, og vi lærer fra os, når det kommer til teknikker til stressreduktion. Højest sandsynligt vil opleve en øget følelse af selvtillid og selvværd, da du på vores ophold har mulighed for at udfordre dig selv og vokse personligt.

Retreats på Bali er en rejse i krop, sind og sjæl. Vores ophold har på hver sin måde fokus på dit fysiske og mentale helbred og er en unik mulighed for at få en øget følelse af sammenhængskraft med naturen og verden omkring dig.

Oplev de bedste sider af Bali

Et retreat på Bali med vores dygtige guides kan være en livsforandrende oplevelse. Alle vores guides har en dyb forståelse for området og sikrer, at du oplever de bedste aspekter af Bali, lige fra de mest spirituelle steder til de smukkeste naturområder. De vil også hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold ved at støtte dig i din personlige rejse.

Med vores guides får du mulighed for at opleve den balinesiske kultur og samfund fra en unik og personlig vinkel.

Hvis du leder efter en mulighed for at forbedre dit fysiske og mentale velvære, mens du oplever en ny kultur, er vores Bali retreat med dygtige guides det perfekte valg for dig.

Book din næste retreat i dag eller tag kontakt til en af vores retreat-rådgivere for mere information og rådgivning.

Pin It on Pinterest

Share This