Rejser i Danmark

GREAT NORTHERN

Juice retreat

Vi har fundet de perfekte rammer til et 4 dages luksuriøst Juice Retreat i Danmark. Tag med os til Danmarks ubetingede smukkeste spa Great Northern ved Kerteminde på Fyn.

Pris fra: 9.900 kr.

KRAGERUP GODS

Nytårskur

Start året rigtigt med sundt sind, suppe og selvforkælelse. I herskabelige omgivelser på Kragerup Gods sætter vi året godt i gang med udrensninger, yoga, meditation, behandlinger og sund selvforkælelse. Vi lover, at du er bedre rustet til året efterfølgende.

Pris fra: 11.500 kr.

TØYSTRUP GODS

Selvkærlighedsretreat

På retreatet vil vi arbejde intenst og kærligt med dine selvkærligheds-strategier. Du får klarhed om de strategier, der er givende for dig, men du slipper også af med de strategier, som ikke tjener dig længere. Du får på retreatet kærlig bistand til at udvikle din egen personlige selvkærligheds-manual.

Pris fra: 5.995 kr.

VILLA STRAND, HORNBÆK

Next Generation Mindfulness retreat

Find ud af hvordan du kan udnytte ilt og kuldeeksponering til at optimere din krop og sind.

Tag med Birger og Thomas på retreat i Hornbæk, hvor du lærer at performe flere % bedre og forkort din recovery tid flere gange.

Pris fra: 4.850 kr.

HORNBÆK PLANTAGE

Skovbad

Et skovbad er kendt for at øge immuniteten og fører til færre dage med sygdom såvel som hurtigere helbredelse efter skade eller operation. Naturen har en positiv effekt på vores sind såvel som kroppen. Du føler dig mindre trist, vred og ængstelig.

Pris fra: 349 kr.

VILLA STRAND, HORNBÆK

Mind and Movement retreat

Gennem en holistiske tilgang til krop og sind, får du på dette retreat en større forståelse for din krop og dig selv som menneske. Med fordybelse i B:A:M træning, yoga, meditation og nærende kost har du mulighed for at være med på et retreat, der giver dig mere velvære og udvikler dig som menneske. Du får chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

Pris fra: 6.195 kr.

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This