Tag på retreat i Danmark og få en tiltrængt pause

fra hverdagen

Du behøver ikke at rejse langt for at tage på retreat. Et retreat i Danmark er præcis dét din krop og dit sind længes efter for at opnå vitalitet og råstyrke til at stå imod hverdagens stress og jag. Træk stikket og tag et velfortjent pusterum på et af vores retreats i Danmark.

Giv dit velvære et boost med et retreat ophold i Danmark, hvor vores behandlere tager sig af dig uanset dit behov og din tilstand i krop og sind.
Et retreat ophold i Danmark giver masser af selvforkælelse for krop, sind og sjæl.

Et retreat i Danmark er selvkærlighed i sin reneste form fyldt med luksus, spiritualitet og velvære.

Rejser i Danmark

KRAGERUP GODS

Nytårskur

Start året rigtigt med sundt sind, suppe og selvforkælelse.
I herskabelige omgivelser på Kragerup Gods sætter vi året godt i gang med udrensninger, yoga, meditation, behandlinger og sund selvforkælelse. Vi lover, at retreatet sørger for at du er bedre rustet i det nye år.

Fra: 13.500,- DKK

Skønne retreats her i Danmark

Tag med på retreat til et af vores skønne lokationer – lige her i Danmark.

Du behøver ikke rejse udenlands for at opnå den positive effekt på krop og sjæl, som man opnår ved at deltage i et af vores retreats. Du kan i stedet vælge en af vores skønne lokationer her i landet og dermed spare tid på transport, som i stedet kan bruges på at nyde dit retreat.

Dejlige lokationer til dit ophold

Vi har gjort os umage for at udvælge dejlige steder i Danmark som ramme for at du kan koble af og lade op på vores retreat ophold.

Lokationerne for vores retreats omfatter både et gods, et nyere spahotel, en herregård, men finder også sted på lokationer, som er mere low key og hvor selve aktiviteterne er i fokus.

Du får i disse rammer mulighed for at starte eller fortsætte din egen rejse ind i krop, sind og sjæl.

Alle vores retreats, som er beliggende rundt omkring i Danmark, vil bidrage til ro, nærvær og fordybelse under dit ophold.

Naturen som helende kraft under dit retreat

Vi mennesker har i årtusinder brugt den nordiske natur, der omgiver os, som en ramme og et medium for heling, ro og sjælefred. Den danske natur er helt særlig, og du vil under dit retreat i Danmark have mulighed for at benytte den omkringliggende natur som en del af din proces til at få din krop, dit sind og din sjæl tilbage i balance.

Ligegyldigt hvor i Danmark du tager på retreat, får du alt hvad du har brug for, for effektivt at sætte ind hvor din krop har allermest brug for det. Et retreat ophold er derfor helt oplagt til dig, der har behov for at genskabe balance i dit eget system i rolige omgivelser.

Derfor er retreats i Danmark det rigtige for dig

Når du tager på retreat i Danmark med Zen Luxury Travels tilrettelægger vi alt for dig, så du ikke skal tænke på andet end at genopleve din krop, dit sind og din sjæl med alt, hvad vores retreats har at tilbyde dig.

Vi sørger for et sammenhængende og værdiskabende program under hele dit retreat og står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå en udfordring.

Alt forarbejdet er gjort for dig: vi har udvalgt de skønneste rammer i Danmark til vores retreat ophold, så du kan nyde, slappe af og lade op.

Næring for krop, sind og sjæl med et retreat

– i dejligste Danmark

Vores vifte af retreats er fyldt med luksus, velvære og næring til din sjæl – og vi har meget at byde på, hvad end din krop og dit sind har behov for.

Du vil på alle vores retreats opleve at vi sammensætter programmet efter alle kunstens regler, så du får mest muligt ud af dit ophold.

Programmet vil ofte både spirituelle elementer herunder yoga, meditation eller mindfulness, samt tid til fordybelse i din egen udvikling og proces.

På et retreat ophold i Danmark er der rig mulighed for at:

 • Komme helt ned i gear – længere ned i tempo end du troede var muligt
 • Booste din krop med udrensende og nærende juice eller supper – eller et yderst delikat udvalg af lækre retter
 • Deltage i et nøje tilrettelagt program som for eksempel kan indeholde B:A:M Training, kropsbevægelse og yoga, meditation, udstrækning, afspænding og åndedrætstræning
 • Tanke op på selvkærlighed, luksus og selvforkælelse fra start til slut
 • Give din krop ekstra ro og velvære med den skønneste behandlinger
 • Masser af frisk luft, naturoplevelser og gåture, hvor du kan nyde mig-tid til fulde i rolige, smukke og naturskønne omgivelser

 

Alt dette og mere til kan du opnå i et retreat ophold i Danmark med ZEN Luxury Travels. Vi sørger for det hele, lige her i vidunderlige Danmark, tæt på dig og vores nordiske natur. Den danske og nordiske natur er helt sin egen, ligesom dig – lad naturen omkring vores danske retreat lokationer omfavne dig under dit ophold.

Et er hvad du oplever og opnår under selve retreatet. Noget andet er hvad der sker fra at et retreat slutter og du rejser hjem – din rejser i krop, sind og sjæl er kun lige begyndt på rejsen – så hvad får du med fra retreat?

Det direkte udbytte ved at tage på retreat i Danmark kan se forskellige ud – fordi alle mennesker er unikke med hver deres historik og personlige erfaringer – og alt efter hvad dit behov og udfordringer indebærer, kan du komme i mål med at blive en bedre version af dig selv.

Fælles for alle vores ophold er at du får:

 • Større forståelse for og erfaring med, hvordan det fysiske, mentale og psykiske hænger sammen
 • En dybere forståelse og hands-on erfaring med hvordan du kan kontrollere din indre tilstand, ligegyldigt hvilken situation du havner i
 • Dybdegående og udviklende personlige processer
 • Nulstilling af krop og sind
 • Inspiration til en sundere, sjovere og lettere hverdag
 • Redskaber til at performe bedre
 • Genetablere kontakten med din krop og dit sind
 • Opnå balance i din tilværelse
 • Værktøjer til at restituere hurtigere
 • Fyldt den mentale værktøjskasse op så du kan stå stærkere til at tackle din travle hverdag med en større mental robusthed

 

Vores danske behandlere står på tæer for at yde det bedste for lige netop dig, så du kan opnå det størst mulige udbytte af dit retreat ophold i Danmark.

Vores retreats i Danmark understøtter dig og dine behov – så du kan være den bedste version af dig selv efter endt ophold. Vend stærkere, sundere, roligere og mere afbalanceret hjem og mærk effekten i lang tid efterfølgende. Dine nærmeste vil med garanti også opleve, at du er en forbedret udgave af dig selv.

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagen der gavner, nærer og heler dig – lige her i vores danske rammer.

Fordele ved at tage på retreat i Danmark fremfor udlandet:

 • Tilgængelighed, fleksibilitet og tidsbesparende – Retreats med lokation inden for få timers kørsel (bil) af din bopæl – hurtigt afsked og hurtigt retur til din hverdag.
 • Udelukkende danske behandlere, vejledere og foredragsholdere – Når du tager på retreat i Danmark vil du kun blive mødt af danske behandlere, vejledere og foredragsholdere som tager sig topprofessionelt og kærligt af dig under hele retreat opholdet – på dit modersmål.
 • Slip for at bruge pas, visum og andre rejsedokumenter
 • Undgå lufthavne, fly, transfer til og fra lufthavne, ventetid
 • Ingen tidsforskel og jetlag
 • Pak let – en weekendtaske er ofte nok

Pin It on Pinterest

Share This