Zen Luxury Travels
 

Rejser til Grækenland

LEFKAS

Selvudvikling og sjælekald retreat

På dette retreat oplever du transformation. Du bliver opløftet af Christinas undervisning og yoga-sessionerne, der vil foregå i vores eksklusive yogastudie på øen – samt udenfor i den rå natur, hvor der i pauserne også bliver lejlighed til at nyde stilheden og nærværet i vidunderlige omgivelser.

Pris fra: 17.900 kr.

GRÆKENLAND

Euphoria Retreat

Euphoria retreat er et sted for inspiration for dem, der søger at leve et mere afbalanceret og sundt liv, ændre og transformere og genoprette forbindelsen til deres åndelige selv på en måde, der er tættere på hjerte og rødder.

Fra pris: 17.000 kr. i 7 dage
Prisen er for 1 person

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This