Hengiv dig til Indien
– Et farveorgie af sanselighed og kontrastfuld
skønhed

Det er næsten for godt til at være sandt. Indien indfrier alle ens forventninger og mere til. Landet er et sandt farveorgie af dufte, lyde, farver og fantastiske oplevelser. Et virkelig spændende land at besøge, hvor man efterlades med et hav af sanselige indtryk og uforglemmelige oplevelser.

Landet har en spændende kulturhistorie og alle steder, man besøger bærer præg af det historiske islæt. Templer, smuk arkitektur og overdådige landskaber kæmper om opmærksomheden. Blandet med en farverig og imødekommende lokalbefolkning, spændende kulinariske oplevelser og et myldrende byliv er Indien en oplevelse, du ikke får andre steder.

Rejser i Indien

KERALA

Soma Manaltheeram

Den ægte luksus på Soma Manaltheeram er ikke de fysiske faciliteter, men det du mærker dybt inde i sjælen takket være de bedste behandlinger og et stærkt lægeteam.

Påklædning? Du vil se folk bevæge sig rundt i badekåbe med olie i håret, urtemasker i ansigtet eller yogatøj det meste af dagen, og til middag om aftenen er det fuldkommen afslappet.

Fra: 19.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

GOKARNA

SwaSwara

Livsforlængende, forebyggende og helbredende ayurvediske programmer kombineret med fuldkommen ro i naturen, naturaktiviteter med kreative udforskninger, sund mad tilpasset dine dosha, meditation, yoga og billedsmukke omgivelser skaber tilsammen en sundhedsrejse vi har set være en game-changer i mange af vores gæsters liv.

Fra: 26.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

UTTARAKHAND

Ananda in the Himalayas

Ananda In The Himalayas Spa bringer dig i bogstavelig forstand nærmere himlen. Du er i indisk Himalaya, hvor de frodige bjerge begynder at rejse sig for at blive til de sneklædte kæmper, du ser i det fjerne. Her er renhed noget, du indånder og stræber efter.

Fra: 50.000,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

KERALA

Niraamaya Kovalam

Den vidunderlige spa tilbyder en unik kombination af traditionelle og moderne behandlinger, hvor både dit sansesystem og den spirituelle dimension stimuleres. Her henter du ny energi og styrke i den autentiske ayurvedas holistiske healing, i Østens traditionelle massager og i moderne terapier.

Fra: 27.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

KERALA

Panchakarma

Et forløb på Kalari er skræddersyet præcis til dine symptomer og behov. Der tages udgangspunkt i din tilstand og dine personlige mål. Din kost og dine behandlinger er tilrettelagt udfra din ayurvediske læges anvisninger.

Et Panchakarma detox-forløb varer minimum 14 dage.

Fra: 62.000,- DKK i 14 dage
Prisen er for 1 person

Pin It on Pinterest

Share This