Zen Luxury Travels
 

Overgiv dig til Indien.
Et farveorgie af sanselighed og kontrastfuld skønhed

Det er næsten for godt til at være sandt. Indien indfrier alle ens forventninger og mere til. Landet er et sandt farveorgie af dufte, lyde, farver og fantastiske oplevelser. Et virkelig spændende land at besøge, hvor man efterlades med et hav af sanselige indtryk og uforglemmelige oplevelser.

Landet har en spændende kulturhistorie og alle steder, man besøger bærer præg af det historiske islæt. Templer, smuk arkitektur og overdådige landskaber kæmper om opmærksomheden. Blandet med en farverig og imødekommende lokalbefolkning, spændende kulinariske oplevelser og et myldrende byliv er Indien en oplevelse, du ikke får andre steder.

Rejser i Indien

KERALA

Soma Manaltheeram

Den ægte luksus på Soma Manaltheeram er ikke de fysiske faciliteter, men det du mærker dybt inde i sjælen takket være de bedste behandlinger og et stærkt lægeteam.

Påklædning? Du vil se folk bevæge sig rundt i badekåbe med olie i håret, urtemasker i ansigtet eller yogatøj det meste af dagen, og til middag om aftenen er det fuldkommen afslappet.

Fra pris: 19.000,- kr. i 7 dage
Prisen er for 1 person

GOKARNA

SwaSwara

Livsforlængende, forebyggende og helbredende ayurvediske programmer kombineret med fuldkommen ro i naturen, naturaktiviteter med kreative udforskninger, sund mad tilpasset dine dosha, meditation, yoga og billedsmukke omgivelser skaber tilsammen en sundhedsrejse vi har set være en game-changer i mange af vores gæsters liv.

Fra pris: 26.000,- kr. i 7 dage
Prisen er for 1 person

UTTARAKHAND

Ananda in the Himalayas

Ananda In The Himalayas Spa bringer dig i bogstavelig forstand nærmere himlen. Du er i indisk Himalaya, hvor de frodige bjerge begynder at rejse sig for at blive til de sneklædte kæmper, du ser i det fjerne. Her er renhed noget, du indånder og stræber efter.

Fra pris: 50.000,- kr. i 5 dage
Prisen er for 1 person

KERALA

Niraamaya Kovalam

Den vidunderlige spa tilbyder en unik kombination af traditionelle og moderne behandlinger, hvor både dit sansesystem og den spirituelle dimension stimuleres. Her henter du ny energi og styrke i den autentiske ayurvedas holistiske healing, i Østens traditionelle massager og i moderne terapier.

Fra pris: 27.000,- kr. i 7 dage
Prisen er for 1 person

KERALA

Panchakarma

Et forløb på Kalari er skræddersyet præcis til dine symptomer og behov. Der tages udgangspunkt i din tilstand og dine personlige mål. Din kost og dine behandlinger er tilrettelagt udfra din ayurvediske læges anvisninger.

Et Panchakarma detox-forløb varer minimum 14 dage.

Fra pris: 62.000,- kr. i 14 dage
Prisen er for 1 person

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This