Overgiv dig til Indien.
Et farveorgie af sanselighed og kontrastfuld skønhed

Det er næsten for godt til at være sandt. Indien indfrier alle ens forventninger og mere til. Landet er et sandt farveorgie af dufte, lyde, farver og fantastiske oplevelser. Et virkelig spændende land at besøge, hvor man efterlades med et hav af sanselige indtryk og uforglemmelige oplevelser.

Landet har en spændende kulturhistorie og alle steder, man besøger bærer præg af det historiske islæt. Templer, smuk arkitektur og overdådige landskaber kæmper om opmærksomheden. Blandet med en farverig og imødekommende lokalbefolkning, spændende kulinariske oplevelser og et myldrende byliv er Indien en oplevelse, du ikke får andre steder.

Rejser i Indien

RISHIKESH OG VARANASI

Langs Mama Ganga

På dette meditations-og fordybelsesretreat, vil du blive taget med på en eventyrlig, sanselig, dyb og utæmmet rejse gennem Ganges rensende landskaber, men også gennem dig selv. Vi skal meditere i ældgamle grotter og genfødes i Ganges svalende vand. Vi laver udrensende yoga, mediterer og går i ceremoni i frugtlundene ved vores udvalgte 5 stjernede resorts.

Pris fra: 35.000 kr.

INDIEN

Autentisk Ayurveda

Kom hele vejen rundt – og find balancen. Vores ayurveda-retreat er et holistisk ophold, hvor vi kommer hele vejen rundt om krop og sjæl. Retreatet byder på ayurvedisk behandling såvel som yoga og B:A:M-behandlinger.

Pris fra: 26.900 kr.

KERALA

Panchakarma

Et forløb på Kalari er skræddersyet præcis til dine symptomer og behov. Der tages udgangspunkt i din tilstand og dine personlige mål. Din kost og dine behandlinger er tilrettelagt udfra din ayurvediske læges anvisninger.

Et Panchakarma detox-forløb varer minimum 14 dage.

Skræddersyet ophold og pris.

UTTARAKHAND

Ananda in the Himalayas

Ananda In The Himalayas Spa bringer dig i bogstavelig forstand nærmere himlen. Du er i indisk Himalaya, hvor de frodige bjerge begynder at rejse sig for at blive til de sneklædte kæmper, du ser i det fjerne. Her er renhed noget, du indånder og stræber efter.

Skræddersyet ophold og pris.

KERALA

Niraamaya Kovalam

Den vidunderlige spa tilbyder en unik kombination af traditionelle og moderne behandlinger, hvor både dit sansesystem og den spirituelle dimension stimuleres. Her henter du ny energi og styrke i den autentiske ayurvedas holistiske healing, i Østens traditionelle massager og i moderne terapier.

Skræddersyet ophold og pris.

KERALA

Soma Manaltheeram

Den ægte luksus på Soma Manaltheeram er ikke de fysiske faciliteter, men det du mærker dybt inde i sjælen takket være de bedste behandlinger og et stærkt lægeteam.

Påklædning? Du vil se folk bevæge sig rundt i badekåbe med olie i håret, urtemasker i ansigtet eller yogatøj det meste af dagen, og til middag om aftenen er det fuldkommen afslappet.

Skræddersyet ophold og pris.

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This