Zen Luxury Travels
 

Et sandt paradis i det indiske ocean

Maldiverne er et af de smukkeste steder på jorden. Et unikt paradis bygget op af atoller og koralrev omgivet af krystalklart turkist vand. De mange øer ligger som perler på en snor i Det Indiske Ocean og byder på et hav af vidunderlige hoteller og luksuriøse oplevelser.

Rejser på Maldiverne

MALDIVERNE

Joali Being

Joali Being er 100 pct. dedikeret til velvære og har en kerne af luksus, sundhed, glæde og bæredygtighed. Glæd dig til et ophold, hvor velvære er meget mere end et udtryk. Det er en vej i livet.

Øens læringscenter tilbyder en række uddannelsesmæssig workshops og oplevelser med velværeeksperter, kulinariske maestroer og plantelæger, så du kan blive klogere på, hvordan krop og sind arbejder sammen.

Fra pris: 110.000,- kr. i 5 dage
Prisen er for 1 person

MALDIVERNE

Amilla

Der er et spækket udbud af tilbud på aktivitetsprogrammet hos Amilla. Her er noget for enhver smag. Lige fra dags-retreats, yoga, meditation og det nyeste inden for både træning, sundhed, wellness og spa, har Amilla et stort dagligt aktivitetsprogram med dykning, snorkling, leg, kreative udfoldelser, underholdning, madlavning og meget mere.

Fra pris: 62.000,- kr. i 5 dage
Prisen er for 1 person

Tag med til Maldiverne

Zen Luxury Travels udvælger de bedste steder til sundhedsrejser, så du kun skal koncentrere dig om at trække stikket og slappe fuldstændig af i de fantastiske rammer, som vi har fundet til dig.

Vi samarbejder med mange forskellige hotelkæder på Maldiverne. Vi kan derfor sammensætte præcis den luksus rejse til Maldiverne, du ønsker dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så planlægger vi det hele for dig. Du skal blot tage afsted, nyde og lade dig forkæle.

Her kan du se et udvalg af vores spændende og unikke hoteller, som vi kan tilbyde på din luksus rejse til Maldiverne.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This