Et sandt paradis i det indiske ocean

Maldiverne er et af de smukkeste steder på jorden. Et unikt paradis bygget op af atoller og koralrev omgivet af krystalklart turkist vand. De mange øer ligger som perler på en snor i Det Indiske Ocean og byder på et hav af vidunderlige hoteller og luksuriøse oplevelser.

Rejser på Maldiverne

MALDIVERNE

Joali Being

Joali Being er 100 pct. dedikeret til velvære og har en kerne af luksus, sundhed, glæde og bæredygtighed. Glæd dig til et ophold, hvor velvære er meget mere end et udtryk. Det er en vej i livet.

Øens læringscenter tilbyder en række uddannelsesmæssig workshops og oplevelser med velværeeksperter, kulinariske maestroer og plantelæger, så du kan blive klogere på, hvordan krop og sind arbejder sammen.

Fra: 110.000,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

MALDIVERNE

Amilla

Der er et spækket udbud af tilbud på aktivitetsprogrammet hos Amilla. Her er noget for enhver smag. Lige fra dags-retreats, yoga, meditation og det nyeste inden for både træning, sundhed, wellness og spa, har Amilla et stort dagligt aktivitetsprogram med dykning, snorkling, leg, kreative udfoldelser, underholdning, madlavning og meget mere.

Fra: 62.000,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

MALDIVERNE

Laamu

Six Senses Laamu er et idyllisk palme omkransede paradis uden lige. Her kan du gennem en række wellness programmer udforske din vej til velvære, få inspiration til at få dig til at føle dig bedst muligt tilpas hver dag, forbedre din livskvalitet og opnå dine sundhedsmål i et enestående, naturligt nirvana.

Fra: 46.500,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

Tag med til Maldiverne

ZEN Luxury Travels udvælger de bedste steder til sundhedsrejser, så du kun skal koncentrere dig om at trække stikket og slappe fuldstændig af i de fantastiske rammer, som vi har fundet til dig.

Vi samarbejder med mange forskellige hotelkæder på Maldiverne. Vi kan derfor sammensætte præcis den luksus rejse til Maldiverne, du ønsker dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så planlægger vi det hele for dig. Du skal blot tage afsted, nyde og lade dig forkæle.

Her kan du se et udvalg af vores spændende og unikke hoteller, som vi kan tilbyde på din luksus rejse til Maldiverne.

Pin It on Pinterest

Share This