Zen Luxury Travels
 

Rejser i Spanien

SHA WELLNESS CLINIC

Luksus sundhedsophold

Trænger du til at blive forkælet, komme i form, leve sundere eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost?
Så er SHA det perfekte sted. Et af Europas mest anerkendte sundheds -og spahoteller dedikeret til dig og din velvære. Her forkæler du dig selv og kommer i kontakt med din indre sundhed i de smukkeste omgivelser på klipperne over Middelhavet i Sydspanien.

Fra pris: 32.000,- kr. i 5 dage
Prisen er for 1 person

SHANTI-SOM

Genoplad og transformer

Her finder du afslapnings ophold for dig, der søger ro og pusterum fra daglig udbrændthed, til mere intensive fitness programmer der får dit hjerte til at pumpe. Hvis du derimod leder efter moderat bevægelse og en chance for at forynge, er yoga og pilates opholdene ideelle til at rense dit sind og tune ind på din krop.

Fra pris: 22.000,- kr. i 5 dage
Prisen er for 1 person

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This