Rejser på Sri Lanka

COLOMBO

Power retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Pris fra: 24.900 kr.

TALALLA

Yoga retreat

Velkommen til et uopdaget paradis. Velkommen til Talalla. Talalla retreat er et boutiquehotel, der tilbyder barfodet rustik charme på Sri Lankas sydlige strande. Vi har fundet et unikt sted på Sri Lanka, som giver dig den allerbedste mulighed for at få ro til dig selv og dyrke Yoga med udsigten over havet.

Pris fra: 18.000 kr.

KANDY

Santani

På Santani handler det om harmoni og om at gro ud fra den sti, der er rigtig for dig. I dit indre. I din sundhed. I din styrke.

For netop at sikre freden og muligheden for at fokusere, vil du på Santani kunne nyde digital detox. Alle fællesrum bortset fra et 15 sæders teater er uden wi-fi, og du bedes respektere digital nedetid i restaurant og spa.
 
Skræddersyet ophold og pris.

COLOMBO

Ayurveda Pavilions

På Sri Lanka finder du en lille perle – Ayurveda Pavilions. Forkæl dig selv og tag på et ayurvedisk ophold på Sri Lanka, hvor du er i fokus. Turen er for dig, der vil vende hjem med en stærkere, sundere og slankere krop samt et roligere og mere harmonisk sind.

Skræddersyet ophold og pris.

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This