Zen Luxury Travels
 
Retreats på Sri Lanka
Drømmer du om et retreat på Sri Lanka? Og er du nysgerrig på, hvordan en uges holistisk retreat med yoga, ayurveda, sund mad, og absolut forkælelse kan booste din krop og dit sind?

Rejs med Zen Luxury Travels til den paradisagtige ø, der er kendt for sine smukke sandstrande, overdådige natur, og de skønneste perler af hjertevarm luksus, som du også vil opholde dig på under retreatet.

Vi tilbyder oplevelser på Sri Lanka, der er mere end bare ferie. Glæd dig til en fantastisk indre og ydre rejse, der sender dig hjem med en stærkere, sundere krop, et mere harmonisk sind, og et kæmpe smil på læben.

Rejser på Sri Lanka

COLOMBO

Power retreat

Den her tur er for dig, der gerne vil mærke Ayurvedisk Power på egen krop. Turen er både for dig, der vil vende hjem med en stærkere, sundere og slankere krop samt et roligere og mere harmonisk sind. Og dig, der vil nulstille en travl hverdag komme stressen til livs og vende hjem med en styrke, der klæder dig på til at tage lederskab over livet.

Pris fra: 24.900 kr.

COLOMBO

Ayurveda Pavilions

På Sri Lanka finder du en lille perle – Ayurveda Pavilions. Forkæl dig selv og tag på et ayurvedisk ophold, hvor din sundhed er i fokus. Dette hyggelige, hjertevarme og smukke hotel sætter rammerne autentisk ayurvedisk healing og luksuriøs forkælelse.

Fra pris: 19.000,- kr. i 7 dage
Prisen er for 1 person

KANDY

Santani

På Santani handler det om harmoni og om at gro ud fra den sti, der er rigtig for dig. I dit indre. I din sundhed. I din styrke.

For netop at sikre freden og muligheden for at fokusere, vil du på Santani kunne nyde digital detox. Alle fællesrum bortset fra et 15 sæders teater er uden wi-fi, og du bedes respektere digital nedetid i restaurant og spa.
 
Skræddersyet ophold og pris.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This