Rejser til Thailand

PHUKET

Amanpuri

Amanpuri har mange holistiske sundhedsprogrammer, der skræddersys til dig udfra dine personlige omstændigheder og helbredstilstand. Det kan være et ophold med holistisk fokus på fysisk styrke og genoptræning i samarbejde med fysioterapeuter, og det kan være større sundhedsprogrammer tilrettelagt ud fra dine behov i samarbejde med dig.

Skræddersyet ophold og pris.

PHUKET

Banyan Tree

Alt tager udgangspunkt i dig og dit velbefindende, når Banyan Tree Wellbeing Sanctuarys professionelle terapeuter inviterer til skønne massager, skønhedsritualer, naturlig selv-healing gennem naturopati, fysioterapi, wellness samtaler, meditation eller guidede programmer med detox eller fitness.

Skræddersyet ophold og pris.

HUA HIN

Chiva-Som

Det store udvalg af komplette sundhedsforløb fra detox over ernæring og vægttab til destress og emotionel balance kan skræddersys til dig ud fra dit liv og dine mål. Du starter med en personlig konsultation hos en biopat, og ud over denne grundige samtale kan du få lavet både fysisk tjek og hudkonsultation.

Skræddersyet ophold og pris.

KOH SAMUI

Kamalaya

Omgivelserne er i sig selv en lise for sjælen. Stedet er skabt omkring et gammelt grottetempel, der blev brugt til bøn og meditation af buddhistiske munke. Resortet smyger sig ind i det grønne med smukke værelser og villaer, fredfyldte kroge og skøn pool med smuk udsigt over stranden og havet.

Skræddersyet ophold og pris.

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This