Retreats og sundhedsrejser i Thailand

Tag på retreat i vidunderlige Thailand der med sin tropiske og frodige natur, smukke resorter og magiske stemning udgør de perfekte rammer, så du kan nå nye højder for din kropslige og mentale velvære.

Din vitalitet og dit overskud er essentiel for at stå imod en stresset dagligdag. Du opnår styrke, både kropsligt og mentalt, på vores retreats i Thailand hvor din personlige rejse er i fokus – og vi guider dig hele vejen igennem en vifte af luksuriøse elementer i et skræddersyet program.

Vend styrket tilbage til hverdagen efter et retreat i Thailand hvor selvforkælelse, wellness og balance er i centrum. Thailand er en paradisisk og fredfyldt oase, der danner basen for din personlige rejse til at opnå holistisk sundhed og velvære. Oplev de gavnlige effekter af et retreat i Thailand på egen krop og sjæl.

Rejser i Thailand

KOH LANTA

Bliv yngre med alderen retreat

Når man siger, at man bliver yngre med alderen, siger man samtidig, at den biologiske alder er yngre end den kronologiske. Alt efter din indsats vil din krop, dit energiniveau og dit udseende se 10-20 år yngre ud, og du kan sige farvel til alders- og livsstilsudfordringer som træthed, overgangsalder, stress, træt hud, migræne, tristhed, søvnproblemer, overvægt og smerter.

Fra: 18.500,- DKK

KOH SAMUI

Kamalaya

Kamalaya er indbegrebet af tropisk elegance og luksus. De rolige omgivelser fører dig tilbage til naturens rytme, hvor du finder ind til din kerne og dit naturlige jeg. På Kamalaya oplever du velvære og selvforkælelse. Du gør din krop og din sjæl en kæmpe tjeneste ved at tage afsted på wellness i Koh Samui.

Fra: 28.000,- DKK i 7 dage
Prisen er for 1 person

PHUKET

Amanpuri

Amanpuri har mange holistiske sundhedsprogrammer, der skræddersys til dig udfra dine personlige omstændigheder og helbredstilstand. Det kan være et ophold med holistisk fokus på fysisk styrke og genoptræning i samarbejde med fysioterapeuter, og det kan være større sundhedsprogrammer tilrettelagt ud fra dine behov i samarbejde med dig.

Fra: 43.000,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

PHUKET

Banyan Tree

Alt tager udgangspunkt i dig og dit velbefindende, når Banyan Tree Wellbeing Sanctuarys professionelle terapeuter inviterer til skønne massager, skønhedsritualer, naturlig selv-healing gennem naturopati, fysioterapi, wellness samtaler, meditation eller guidede programmer med detox eller fitness.

Skræddersyet ophold og pris

HUA HIN

Chiva-Som

Det store udvalg af komplette sundhedsforløb fra detox over ernæring og vægttab til destress og emotionel balance kan skræddersys til dig ud fra dit liv og dine mål. Du starter med en personlig konsultation hos en biopat, og ud over denne grundige samtale kan du få lavet både fysisk tjek og hudkonsultation.

Fra: 42.000,- DKK i 5 dage
Prisen er for 1 person

Genskab balance på retreat i Thailand

Et sandt paradis vil skabe rammen om dit luksuriøse retreatophold i smukke Thailand hvor spiritualitet, velvære, samt fysisk og mental sundhed smelter sammen.

Sundhed har mange facetter og kan for den enkelte betyde en stræben efter en sundere livsstil, genopbygning, øget livskvalitet, balance i både krop og sind – eller en kombination.
Vores retreats er sammensat af forskellige elementer, men indeholder mange af de samme byggesten som gavner dine behov såsom: yoga, meditation, sund kost og wellness.

Uanset hvad din krop og dit sind længes efter vil et retreat i Thailand booste dig og dit velvære, både under og efter dit retreat ophold. Vend hjem med fornyet energi, mentalt overskud, en sundere krop og redskaber som du kan implementere i din hverdag for at forlænge tilstanden af balance i krop, sind og sjæl.

Alle vores retreats i Thailand er fokuseret på fordybelse, ro og balance.
Oplev hvor tæt krop, sind og sjæl hænger sammen og hvordan du genskaber balancen mellem dem, i en fredfyldt, tropisk og spirituel ramme.
Den tropiske varme og de betagende omgivelser understøtter effekten af de nærende behandlinger, den mentale træning og det fysiske velvære som du vil opleve på vores retreats.

Spirituelle retreats i Thailand med dansk terapeut

De lokationer, som vi nøje har udvalgt til at afholde vores retreats, er oftest beliggende i den sydlige halvdel af Thailand. Derfor har du ofte tæt adgang til havet – men alle vores lokationer i Thailand byder på noget forskelligt. På den måde vil du opleve, at vores retreat lokationer hver især byder på en særlig stemning, ophøjet ro og rum til fordybelse, på hver deres unikke måde.

Spiritualiteten er altid i højsædet på alle vores retreats, så du kommer helt ned i gear og opnår eller genskaber den holistiske balance.

På alle vores retreats er der tilknyttet en dansk terapeut. Det gør det lettere for dig, at du kan kommunikere med terapeuten på dansk så du ved, at terapeuten forstår dig og dine ønsker fuldt ud.

Ved at blive behandlet af en dansk terapeut sikrer vi, at du får den rette behandling skræddersyet til dine behov, udfordringer og ønsker.

Derfor skal du tage på retreat i Thailand med os

Når du rejser med os på retreat til Thailand kan du læne dig tilbage og nyde at vi gør arbejdet for dig.
Alt du skal gøre er at pakke kufferten og se frem til en eventyrlig oplevelse.

Fordele ved at rejse med os:

Tryghed

Som rejsende bliver du automatisk beskyttet af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven som bl.a. dækker flystrejker, pandemier, konkurser og andre uforudsete ulykker.
Samtidig sikrer vi dig en sammenhængende rejse og vi står klar til at hjælpe hvis der skulle opstå en udfordring.

Lokalt kendskab

Vi bruger vores kæmpe netværk i Thailand og samarbejdsaftaler med nogle absolut skønne hoteller og mennesker i Thailand.
Det er der mange fordele ved for dig som rejsende igennem Zen Luxury Travels.
For eksempel at hotellerne, som vi samarbejder med oftest, tildeler vores rejsende de bedste værelser og behandling i topklasse.
Vores erfaring og kendskab til landet gør, at du får den bedst mulige oplevelse og du er i de tryggeste hænder hele vejen igennem.

Vi gør arbejdet for dig

Al den tid det tager at planlægge en rejse med alt hvad det indebærer af stress og bekymringer som følger af visumansøgninger,
eventuelt håndtering af flyforsinkelser, ugennemsigtige annulleringsvilkår, lufthavnstransfer og meget mere, det slipper du for.
Du kan trygt stole på, at vi har styr på alt det praktiske, så din rejse til og fra Thailand forløber så nemt som muligt.
Du kan slappe af allerede før rejsen er startet.

Pin It on Pinterest

Share This