Select Page
Vi har specialiceret os i juicekure, faste og vandfaste

Vi har gået vejen selv. Vi har både set og mærket den forskel en detox kur kan gøre for både krop, sind og sjæl. Og det er ikke småting.

Det kan være rigtig svært at faste på egen hånd!
At juicefaste eller gennemgå en anden form for fastekur er for langt de fleste rigtig svært at gennemføre i en travl hverdag, hvor familien skal have mad, jobbet skal passes og alle pligterne står i kø.

At være sammen med andre, der også faster, blive taget hånd om 24/7 og få alt serveret i lækre omgivelser, gør en forskel og er vejen til en succesfuld fastekur.

Er du ude efter blid yoga, meditation, spa, behandlinger, ro, tid til fordybelse og masser af selvforkælelse, er et faste retreat måske noget for dig?

Vi er stolte over, at kunne være med til at tilbyde forskellige detox kure i form af juicekure, suppekure og vandfaster i trygge rammer – og på den måde, at være med til at udbrede budskabet om denne, non-invasive og stort set bivirkningsfri måde at forebygge og sundhedsfremme på.

Vi har simpelthen aldrig mødt et eneste menneske, der ikke flyttede sig både fysisk og mentalt med denne oplevelse. Opskriften er en kombination af det hele.

“Faste er faktisk et af de mest kraftfulde lægemidler, vi har,” siger aldersforsker og cellebiolog Valter Longo.

Faste retreats
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

JORDAN

Digital Detox

Træk stikket – og tag bestik af tilværelsen. På digital detox i Jordans spektakulære ørken kan du lade batterierne op på en enestående måde. Forvent, at du kommer hjem med rygsækken fuld af redskaber til en bedre hverdag.

Pris fra: 21.800 kr.

MARRAKECH

Juice retreat

Blot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed.

Pris fra: 19.800 kr.

DANMARK

Juice retreat

Vi har fundet de perfekte rammer til et 4 dages luksuriøst Juice Retreat i Danmark. Tag med os til Danmarks ubetingede smukkeste spa Great Northern ved Kerteminde på Fyn.

Pris fra: 9.900 kr.

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods

DANMARK

Nytårskur

Start året rigtigt med sundt sind, suppe og selvforkælelse. I herskabelige omgivelser på Kragerup Gods sætter vi året godt i gang med udrensninger, yoga, meditation, behandlinger og sund selvforkælelse. Vi lover, at du er bedre rustet til året efterfølgende.

Pris fra: 11.500 kr.

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This