Rejs med fuld tryghed

Gouda rejseforsikring

Zen Luxury Travels samarbejder med Gouda

Pludselig sygdom under rejsen eller sygeafbestilling helt op til afrejsetidspunktet. Udgifter til uforudset karantæne, indlæggelse, hjemtransport, kompensation for mistede feriedage og meget mere. I samarbejde med Gouda tilbyder vi fuld tryghed på jeres rejse. Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Derfor anbefaler vi at du har tjek på din forsikring

Det er altid den rejsendes eget ansvar, at have sin forsikring i orden. Det er tllige den rejsenes eget ansvar, at den tegnede forsikring har den fornødne dækning som passer til den forestående rejse og evt. øvrige rejsemønstre på årsbasis.

Zen Luxury Travels har valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring, og tilbyder udelukkende rejseforsikringer fra, og rådgivning om, Goudas forsikringsprodukter. Gouda Rejseforsikring er et af Danmarks største rejseforsikringsselskaber og har eksisteret i Danmark siden 1994. Forsikringsbetingelserne finder du direkte på Goudas hjemmeside www.gouda.dk. Via dette link til Goudas produktark, kan du få overblik over dækningerne på Gouda´s forsikringer og her kan du læse mere om dækning ift. coronavirus.

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan I f.eks. være sikre på fuld dækning helt op til afrejsetidspunktet – både ved akut opstået sygdom og i tilfælde af et positivt testsvar for COVID-19.

Hvad er forskellen på de forskellige forsikringer?

Det kan godt være lidt forvirrende at finde rundt i de forskellige forsikringer. Kort fortalt kan de opsummeres på følgende vis:

Gouda Rejseforsikring: Dækker alle sygdomsrelaterede skader og tilfælde under rejsen. Kan udvides til at dække udgifter til karantæne i tilfælde, hvor du ikke selv er syg. En afbestillingsforsikring dækker sygdom – incl positiv Covid-19 test – helt op til afrejsedatoen.

Zen Luxury Travels modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Pin It on Pinterest

Share This