ZEN LUXURY TRAVELS

INSPIRATION TIL DIN NÆSTE REJSE

meditation på stranden

Besøg vores blog

Besøg vores blog for spændende og opdateret indhold inden for retreats, sundhed og rejser. Gå på opdagelse i vores udvalg af artikler, nyttige tips og interessante perspektiver, der vil berige din viden og inspirere dig. Følg med i vores blog for at holde dig ajour med de seneste trends, guides og eksklusive interviews.

wellness massage ved flod

Foredrag & Events

Hvis du vil have en rejse, der går ud over det sædvanlige vil der sikkert være tusind spørgsmål, der melder sig. Vores rejserådgivere kan give dig svar på dem alle, når du deltager i vores inspirerende og hyggelige arrangementer. På disse aftener vil du få masser af sund inspiration, der vil berige din viden og åbne dørene til nye horisonter.

Det bedste af det hele er, at alle vores arrangementer er helt gratis.

meditation på stranden

Se vores katalog for 2023

Tag med os på en uforglemmelig rejse gennem vores rejseunivers for 2023. Udforsk en verden af eventyr, skønhed, retreats og rejser, som kun venter på at blive opdaget. Vores katalog er fyldt med inspirerende destinationer, luksuriøse indkvarteringer og spændende rejseoplevelser, der vil vække din rejseiver og efterlade dig med minder for livet. Lad vores katalog være din guide til en rejse, der overgår dine vildeste forventninger.

Start din rejse ved at udforske vores katalog i dag og lad drømmene blive til virkelighed!

wellness massage ved flod

Meld dig til vores nyhedsbrev

Vil du være blandt de første til at opdage vores nyeste sundhedsrejser, retreats og spændende rejseinspiration? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom skridtet videre på at blive en ZEN Luxury Traveler. Modtag regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke og lad os guide dig gennem en verden af sundhed, og åbne døren til en verden fyldt med ro, balance og endnu mere livsglæde!

meditation på stranden

Retreats

Trænger du til en forfriskende pause fra hverdagens travlhed? Se vores udvalg af retreats, der giver dig mulighed for at genoplade krop, sind og sjæl. Dyk ned i en verden af ro, harmoni og selvpleje, når du udforsker vores omfattende udvalg af retreats. Vores retreats tilbyder alt fra meditation og yoga til spa-behandlinger og sund livsstil.

Find din indre ro, genopdag din passion og giv dig selv den gave, du fortjener. Begynd din rejse mod fornyelse og indre fred.

wellness massage ved flod

Sundhedsrejser

Er du klar til at investere i din sundhed og velvære? Udforsk vores udvalg af skræddersyede sundhedsrejser, der styrker krop, sind og ånd. Uanset om du ønsker at kickstarte en sund livsstil, tabe dig, forbedre mentalt velbefindende eller forkæle dig selv med afslappende spa-behandlinger, så kan vi skræddersy den perfekte sundhedsrejse til dig. Vores rejser kombinerer ekspertise fra anerkendte sundhedsprofessionelle med enestående destinationer verden over.

Begynd din rejse mod en sundere, mere afbalanceret livsstil i dag.

wellness massage ved flod

Destinationer

Oplev en verden af sundhed og velvære i mere end 15 inspirerende destinationer rundt omkring i verden. Udforsk vores omfattende udvalg af sundhedsrejser og retreats, og find din drømmedestination lige her. Uanset om du ønsker at dyrke yoga ved solnedgang på eksotiske strande, nyde helbredende spa-behandlinger i bjerglandskaber eller dykke ned i wellness-traditioner i kulturelle metropoler, har vi den perfekte destination til dig.

Giv dig selv tilladelse til at investere i din egen velvære og opdag den perfekte sundhedsdestination hos os.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This