Zen Luxury Travels
 

Spitiruel Sensommer Festival

Inspiratorerne

Zimon August

Zimon August er spirituel leder og forfatter af ”Kærlighedsgenerationen – Håndbogen i Kærlighedens Veje”, ”Kom i Stødet” og ”Heal Kroppen med Lyd”. Han har studeret Feng Shui og Jord-akupunktur igennem et årti, og har siden slutningen af 2016 undervist i Jord-akupunktur i Danmark. Han benytter de fremmeste healingsredskaber, såsom lydhealing og meditationer i sin praksis, hvor han udnytter sin dybe følsomhed. Han er uddannet kaldæisk numerolog siden 2019.

Pernille Aalund

Pernille Aalund er entreprenør, forfatter og foredragsholder. I mange år var hun talkshowvært, chefredaktør for magasinet Q og lancerede parallelt en række store digitale initiativer. Senest har hun i en årrække siddet som direktør i Aller. I dag lever hun af at skrive… og rejse! Pernille Aalund har gennem en årrække skrevet dybe tekster om livet, og arbejder med bønnen som et redskab til en tættere åndelig kontakt. I november 2020 udkom Pernille Aalund med bogen ’Bønnens kraft’, som er tilegnet den skælven, der lever i hvert eneste menneske.

Christina Taabbel Bækgaard

Christina er spirituel underviser, coach & psykoterapeut. Christina forvandler mennesker gennem spiritualitet. Hendes vision er at bruge spiritualitet til at øge det enkelte menneskes bevidsthed og skabe selvkærlighed, livskvalitet og lykke. Christina har en fantastisk evne til at integrere spiritualiteten i menneskers hverdag og bidrager til, at de vækster og oplever en større livskraft og glæde – både privat og i karrierelivet. Christina lærer dig at lytte til din intuition, få dig til at tro på dig selv og blive den bedste udgave af dig selv.

Anita Guldberg

Anita Guldberg er yogalærer og sangerinde. Med hendes intuitive væsen guider hun folk ind i yogaen, som kan være blid og skånsom, men også dynamisk og powerfuld. Dyb og gerne udbytterig yoga, men også let og legende. Ved private sessioner bruger Anita kanalisering med beskeder og dybt terapiarbejde og healing som et effektivt element i hendes arbejde, sammen med kropsterapi, samtale & meditation/grounding. Anita har sit eget band, med et repertoire af feelgood JazzPop, og har nyligt indgået et musikalsk samarbejde med Lars Grand fra Halfdanskerne, som akkompagnerer på elektisk guitar og harmonika.

 

 

 

Sander

Sander er en dansk sanger og sangskriver, der siden teenageårene har sunget og skabt inderlige melodier fra hjertet. Hans musik er en afspejling af hans åndelige rejse, inspireret af dybe oplevelser, spirituelle indsigter og lærdomme fra hele verden. Med en dygtig kombination af vokal, guitar og meditation, løfter han den åndelige kraft. Med sjælefulde kærlige sange som ‘Stillness in the heart’ beroligere han vores travle sind, og med bløde toner i sangen ´Alignment’, tilbyder Sander en unik rejse og dybde som sjældent er at opleve.

Freyiia Milléh

Freyiia Milléh har samlet sine dybe alsidige terapeutiske og intuitive evner under betegnelsen Shamanistisk Bevidsthedsterapeut. Hun driver virksomheden IndreSandhed.dk og faciliterer dybe holistiske forandringsprocesser i krop, sind og ånd med sin stærke intuitive guidning og healingsenergi. Freyiia skaber helhed mellem lys og mørke, bevidsthed og underbevidsthed i denne verden af polaritet.

Rikke Hansen

“Da jeg var 28 år gammel, så jeg et billede i lokalavisen på Østerbro af nogle der lavede yoga og med info om, at der var startet et yogahold lige rundt om hjørnet fra hvor jeg boede. Ubevidst, havde jeg i nogle år været søgende, så da jeg så det, var der ingen tvivl om, at jeg skulle prøve det. Jeg deltog i min første yogatime og troede jeg skulle dø, men ikke desto mindre vidste jeg, at jeg var kommet hjem.
Fra den dag af har yoga været en fast del af mit liv”.

Birger Hanzen

Birger Hanzen er åndedræt- og kuldeterapeut med mere end 20 års erfaring. Han er Danmarks eneste aktive Wim Hof Instruktør, uddannet af Wim Hof selv. Han har igennem mange år været på en selvudviklings rejse, der ledte ham til Wim Hof Metoden, som er blevet hans livs passion.

Pia Nissen

Med stor kærlighed og omsorg trækker Pia Nissen dig ind i sin favn af spirituel visdom. Hun er den fødte spirituelle lærer, og har siden livets begyndelse været clairvoyant og medie med intens kontakt til den åndelige verden. Verden over har mennesker gennem de sidste 30 år draget stor glæde af hendes særlige klarsyn. Pia kombinerer sine medfødte spirituelle evner med hendes Master i Coaching, mangeårige Business Mastery og hendes rødder i den Shamanistiske Livsfilosofi. Allerede som 7-årig blev hun betragtet som indviet shaman.

Sofie Rose

Sofie Rose har hele sit liv haft kontakt med englene, og hun elsker at hjælpe andre med at åbne op for den bevidste englekontakt. Sofie er overbevist om, at alle uden undtagelse er omgivet af kærlige højtvibrerende engle, som ønsker at hjælpe med at gøre livet lettere, sjovere, lykkeligere og fyldt med overflod. I dag arbejder hun med undervisning af englekontakt og spirituel udvikling.

Sussanne Wexø

Sussanne Wexø er terapeut, coach og NLP-master med speciale i indre velvære. Sussanne er bedst kendt for mindfulness, meditation og hendes radioprogrammer på Radio24syv. Yderligere er hun kvinden bag det innovative og dybt personlige uddannelseskonceptet Life Master Academy med kurser og uddannelser inden for coaching, mindfulness, terapi og meget mere.

Mette-Marie Linding

Mette har arbejdet med forebyggelse af sundhed i 28 år, med fokus på kost, motion og mental balance – men hun har først de seneste par år fået øjnene op for vigtigheden af vand og optimal hydrering. Heraf blussede hendes interesse for basisk ioniseret vand op, og hun erhvervede sig sin egen ioniseringsmaskine.

Anne Kirstine Riemann

Anne Kirstine Riemann er grundlægger af Crystal Lab, krystalnørd, healer og trancemedie. Efter en succesfuld erhvervskarriere, skiftede Anne Kirstine for nogle år siden totalt spor og dedikerer i dag sin tid til at introducere folk for krystallernes fantastiske verden, og hvordan man kan bruge dem nemt og lavpraktisk i sin hverdag.

Yoga er at stilne sindets bevægelser 

– Patanjali (ca. år 400)

Vil du med til Spirituel Sensommer Festival?

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This