Den ultimative detox-drømmerejse

 

Blot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed. Det udsøgte, firestjernede resort danner rammen om vores luksuriøse juice-retreat, der er skræddersyet til dig, der vil detoxe både indvendig og udvendig. Her kan du forkæle dig selv med en velfortjent pause, hvor du genopbygger din krop og vender markant sundere, slankere og smukkere hjem. Men måske allervigtigst: Du får et gigantisk overskud af fornyet energi, power og vitalitet og mærker dig selv helt uden filter.

 

Juice Retreat i Marrakech

Lis på Juice Retreat i Marrakech

Sara på Juice Retreat i Marrakech

Christina på Juice Retreat i Marrakech

Det bedste ved turen var at kunne fokusere 100 procent på at mærke efter i min krop, og finde ud af, hvordan dens tilstand egentlig var – langt væk fra hverdagens stress og jag og dårlige vaner. I en travl hverdag med fuldtidsjob og næsten daglig hård, fysisk træning kan man godt glemme at mærke sin egen krop. Man kører bare derudad i et hæsblæsende tempo og negligerer kroppens tegn og signaler. Det var en vild følelse at finde ind til sig selv og mærke sig selv igen.
— Lane Mikkelsen, underskriver
 

TURENS INDHOLD

 • Flyrejse tur/retur København – Marrakech inkl. transport til og fra lufthavnen.
 • Flyskatter og afgifter.
 • Syv overnatninger på luksuriøst, firestjernet resort, der med rustikke gårdhaver, appelsintræer omkring snørklede stisystemer og damme med skildpadder skaber et nirvana af ro og nydelse.
 • Fuld forplejning med de lækreste, økologiske, friskpressede grøntsagsjuicer, der renser din krop og giver den en velfortjent pause med de bedste næringsstoffer, vitaminer, mineraler, og antioxidanter. Du vil opleve, at din krop bliver lettere og slankere, din hud renere og dine øjne klarere og mere strålende. Du vil også mærke en helt ny fornemmelse af ro og velvære og få et kæmpe boost af energi og overskud.
 • To kropsterapeutiske behandlinger udført af en af Kropsinstituttets behandlere. Betragt behandlingerne som et slags service-eftersyn, der viser dig din krops sande tilstand, og fortæller, hvor du mest effektivt kan sætte ind.
 • To hamam-behandlinger i lækre spabade, der detoxer din krop med damp og skrup.
 • To  velvære-massager, der forkæler både din krop og dit sind mellem juicekuren og de intense kropsbehandlinger.
 • En lækker ansigtsbehandling, der understøtter din huds fornyede vitalitet og giver den ekstra glød og klarhed.
 • Blid yoga og meditation hver morgen, der virker afstressende, beroligende og restorativ på din krop og dit sind.
 • Træning hver aften i Kropsinstituttet grundtræning, der udsætter kroppens ældningstegn og retter op på gamle skader og skavanker samt undersøtter kroppen detox.
 • Peptalks og vejledning fra en af Kropsinstituttet’s behandlere, derstøtter og guider dig under hele forløbet.
 • Masser af rensende og nærende urtete. Og alt det vand, du kan drikke
 • Diverse kosttilskud, der undersøtter kroppen naturlige udrensning

 

En typisk dag på Juice Retreat

Kl. 07.00 Vand m. honning & citron

Kl. 07.30 Yoga & morgenmeditation

Kl. 09.00 Juice & kosttilskud

Kl. 10.00-11.00 Kropsterapi/behandling

Kl. 11.00-13.00 Afslapning v. pool område eller besøg Marrakech by

Kl. 13.00 Juice & kosttilskud

Kl. 14.00-15.00 45 min. spa ansigtsbehandling 

Kl. 15.00-18.00 Afslapning v. pool område eller besøg Marrakech by

Kl. 18.00 Kropsinstituttet grundtræning. Læs mere

Kl. 19.30 Juice & kosttilskud

 
 
Da jeg læste om turen, stod der, at man blev den bedste udgave af sig selv. Jeg tænkte, at det var noget pladder. Men jeg må indrømme, at den Stine, der kom retur, nok var det tætteste, jeg nogensinde har været på den bedste udgave af mig selv.
— Stine Rønnow, socialpædagog
 

Om Stedet

Les Deux Tours Hotel

 
 
Det var som om, jeg rejste afsted som ét menneske og kom hjem som et andet. Både indeni og udenpå. Det var og bliver mit livs rejse. Og jeg vil aldrig glemme, hvad de otte dage gav min krop og sjæl.
— Stine Rønnow, socialpædagog
 
Jeg fik endnu mere med hjem, end jeg havde regnet med. Jeg gennemgik en kæmpe udvikling. Min krop blev mindre både i centimeter og på vægten, og jeg kunne mærke, at den var vågnet op. Men det største var nok mit nye mind-set. Min lyst til og tro på at kunne skabe og komme ud med noget af alt det, jeg i mange år havde brændt inde med. Helt konkret startede jeg min blog, min Instagramprofil og min facebookgruppe, og så begyndte jeg at lave forskellige juice-arrangementer i større firmaer. Alt sammen fantastiske muligheder.
— Stine Rønnow ,socialpædagog

Move by Femina

Okt. 2015

 

Go Traveling

OKT. 2016

 
Jeg følte mig utrolig let i både krop og sind, da jeg kom hjem – det var en helt fantastisk følelse. Jeg tabte over fire kilo, og det var jeg helt høj over. Kiloene sneg sig desværre hurtigt på igen, da der kom fast føde i maven.
— Lane Mikkelsen, underskriver
 
Stedet var helt og aldeles fortryllende. Atmosfæren var afslappet, og man følte sig godt tilpas og velkommen fra første færd, hvilket helt klart også skyldes det smilende, venlige og imødekommende personale. Stedet var idyllisk med utallige små oaser, hyggelige kroge og himmelsenge, hvor man kunne slænge sig og nyde roen og det lækre klima. Alle værelser var unikke i deres indretning, hvilket gav stedet en dybde og sjæl - der var virkelig gjort noget ud af detaljerne.
— Lane Mikkelsen, underskriver
 

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.

For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på:
Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

 


 
Jeg er blevet meget mere bevidst og ser min krop som et helligt
sted, hvor jeg gradvist kan forbedre vilkårene for at kunne blomstre. Jeg drikker mindre kaffe og juicer med stor fornøjelse. Jeg kan mærke, at min krop har det fantastisk, når bare jeg juicer engang imellem.
— Kim Boye, fodboldcoach
 
Hotellet stod så smukt pakket ind i hibiscus-blomster. Appelsintræerne havde smidt sine frugter, som lå på de smukke fliser. En kæmpe pool, hvide liggestole, hvide parasoller og en terrasse med hvide lange gardiner... Hele området var så fantastisk smukt. Og værelset. Wow! Da jeg åbnede døren, fik jeg nærmest et chok. Det var en kæmpe lejlighed i flere niveauer, en kingsize seng, pejs og et badeværelse med marmor og pyntet med blomster, grene og lækre wellness-produkter, der fik mig til at gnide øjnene en ekstra gang! Jeg postede et foto på Instagram af haven og skrev: ‘Hvis paradis findes..., så står jeg midt i det.
— Stine Rønnow, socialpædagog