Zen Luxury Travels
 

Kontakt zen luxury travels

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes

VI STÅR TIL RÅDIGHEDS

Som gæst hos Zen Luxury Travels får du personlig vejliedning og gode råd om alt fra valg af retreat eller type af skræddersyet sundhedsrejse fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende og lytte til dine ønsker og behov, så du er sikker på, at alle dine behov bliver imødekommet. Og dit retreat eller sundhedsrejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed.

If you can dream it – we can do it!

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Hvis I er ude at rejse og har akut brug for hjælp

Hvis I er ude at rejse og har brug for akut hjælp uden for åbningstid, kan I benytte jer af vores 24 timers nødtelefon +45 21 23 84 09

Bemærk, at nødtelefonen er forbeholdt nødstilfælde, der ikke kan vente til normal åbningstid eksempelvis ved problemer med fly eller lignende. Nødtelefonen besvares af Nyhavn Rejsers medarbejdere, og I bedes have jeres sagsnummer parat (se øverst på jeres rejseplan), når I ringer.

Vi anbefaler altid, at I først kontakter vores lokale samarbejdspartnere, da de oftest kan løse problemerne bedst. Nummeret til dem står i jeres rejsepapirer på jeres personlige rejsesite.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

Pin It on Pinterest

Share This