Kontakt os

Vi står til rådighed

Ring eller skriv til os

Som kunde hos ZEN Luxury Travels får du personlig vejliedning og gode råd om alt fra valg af retreat eller type af skræddersyet sundhedsrejse fra vores erfarne eksperter, der har prøvet det hele selv.

Vi værdsætter den tid, vi bruger på at lære dig at kende og lytte til dine ønsker, så du kan være sikker på, at alle dine behov bliver imødekommet.
Vi har altid fingeren på pulsen når det gælder planlægningen af din rejse – uanset om du vælger et retreat eller en sundhedsrejse, for at sikre, at alt går op i en højere enhed.

For at begynde planlægningen af din drømmerejse, er vi blot en telefonopringning eller en email væk.

Vi ser frem til at høre fra dig og skabe en rejse, der lever op til dine drømme og ønsker.

IF YOU CAN DREAM IT – WE CAN DO IT!

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Hvis I er ude at rejse og har akut brug for hjælp

Hvis I er ude at rejse og har brug for akut hjælp uden for åbningstid, kan I benytte jer af vores 24 timers nødtelefon +45 21 23 84 09

Bemærk, at nødtelefonen er forbeholdt nødstilfælde, der ikke kan vente til normal åbningstid eksempelvis ved problemer med fly eller lignende. Nødtelefonen besvares af Nyhavn Rejsers medarbejdere, og I bedes have jeres sagsnummer parat (se øverst på jeres rejseplan), når I ringer.

Vi anbefaler altid, at I først kontakter vores lokale samarbejdspartnere, da de oftest kan løse problemerne bedst. Nummeret til dem står i jeres rejsepapirer på jeres personlige rejsesite.

Pin It on Pinterest

Share This