Select Page
Skal du med på kurophold?

Hvis du drømmer om at ligge i et karbad fyldt med varmt boblende vand, som ovenikøbet siges at have helbredende virkning, få afspændende og dybdegående massage, eller ligge indsvøbt i honning og mærke varmen sprede sig… Så er et kur- og wellnessophold måske din næste rejse?

Formålet med et kurophold er at give din krop de optimale betingelser for nydelse, afslapning, regenerering og selvhelbredelse.

På vores kurophold er der fokus på nydelse og hygge, kombineret med sund kost, masser af behandling, sauna, spa, yoga og masser af tid til at nyde omgivelserne.

Et kur- og wellnessophold er for dig, der søger ultimativ selvforkælelse og bare gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Er du i tvivl om, hvilken rejse eller retreat der passer nøjagtig til dine behov, sidder vi klar ved både taster og telefon. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at rejse med dig.

Kurophold

MADEIRA

Ayurvedisk retreat på Madeira

DANMARK

Nytårskur på Kragerup Gods

 
Start året rigtigt med sundt sind, suppe og selvforkælelse. I herskabelige omgivelser på Kragerup Gods sætter vi året godt i gang med udrensninger, yoga, meditation, behandlinger og sund selvforkælelse. Vi lover, at du er bedre rustet til året efterfølgende.

Pris fra: 11.500 kr.

PIEMONTE

Kærlighedsretreat

 

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This