Zen Luxury Travels
 

Skal du med på kurophold?

Hvis du drømmer om at ligge i et karbad fyldt med varmt boblende vand, som ovenikøbet siges at have helbredende virkning, få afspændende og dybdegående massage, eller ligge indsvøbt i honning og mærke varmen sprede sig… Så er et kur- og wellnessophold måske din næste rejse?

Formålet med et kurophold er at give din krop de optimale betingelser for nydelse, afslapning, regenerering og selvhelbredelse.

På vores kurophold er der fokus på nydelse og hygge, kombineret med sund kost, masser af behandling, sauna, spa, yoga og masser af tid til at nyde omgivelserne.

Et kur- og wellnessophold er for dig, der søger ultimativ selvforkælelse og bare gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Er du i tvivl om, hvilken rejse eller retreat der passer nøjagtig til dine behov, sidder vi klar ved både taster og telefon. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at rejse med dig.

Kurophold

MADEIRA

Ayurvedisk retreat

Forestil dig den smukkeste udsigt ud over Atlanterhavet. Er man heldig ser man delfinerne springe rundt mens vi dyrker morgenyoga… Vores mest solgte og populære retreat gennem de sidste 10 år, har helt overbevisende været vores ayurveda rejser og ayurveda retreats. Med Ayurveda er målet ikke at blive sund, men at forblive sund.

Pris fra: 23.600 kr.

DANMARK

Nytårskur på Kragerup Gods

Start året rigtigt med sundt sind, suppe og selvforkælelse. I herskabelige omgivelser på Kragerup Gods sætter vi året godt i gang med udrensninger, yoga, meditation, behandlinger og sund selvforkælelse. Vi lover, at du er bedre rustet til året efterfølgende.

Pris fra: 13.500 kr.

PIEMONTE

Kærlighedsretreat

Et retreat for par. Trænger du og din partner til et åndehul i en travl hverdag, hvor I får ladet batterierne op og bliver mindet om, alt det I værdsætter hos hinanden? Mette og Peter Junker inviterer 6 par med til et eksklusivt retreat i Piemonte – et af de smukkeste steder i Europa. I kan se frem til 5 dages ren forkælelse for krop, sind og sjæl med et spændende og meningsfuldt program bygget op omkring personlig udvikling, meditation og italiensk livsnyderi. Vi taler kærlighed og ikke parterapi.

Pris fra: 16.900 kr.

THAILAND

Bliv yngre med alderen

Når man siger, at man bliver yngre med alderen, siger man samtidig, at den biologiske alder er yngre end den kronologiske. Alt efter din indsats vil din krop, dit energiniveau og dit udseende se 10-20 år yngre ud, og du kan sige farvel til alders- og livsstilsudfordringer som træthed, overgangsalder, stress, træt hud, migræne, tristhed, søvnproblemer, overvægt og smerter.

Pris fra: 18.500 kr.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This