Select Page
Drømmer du om at komme i gang med meditation?

“Stilhed er nogle gange det bedste svar”
— Dalai Lama

Så er et meditationsretreat det bedst tænkelige springbræt!

Ordet ’retreat’ betyder: At trække sig tilbage. Og det er netop hvad vi gør, når vi er på meditationsretreat. Vi trækker os tilbage fra hverdagens stress og jag, præstationskrav og hurtige tempo. Vi trækker os tilbage i rolige omgivelser, kommer helt ned i tempo og finder tilbage til vores naturlige, rolige tilstand af væren.

Måske er meditation et helt nyt begreb for dig, og du drømmer bare om indre ro og fordybelse – og en værktøjskasse med ”hjælp til selvhjælp”. Eller har du praktiseret meditation i årevis, men søger du bare rummet og den rigtige underviser til at fordybe dig i din praksis?

Interessen for og udbredelsen af meditation er stærkt stigende, da flere og flere mennesker for alvor har opdaget de mange fordele, som meditation har. Når du først har mærket på egen krop, hvad blot 5 minutters daglig meditationspraksis om dagen kan gøre, så er det svært at stoppe igen.

Med regelmæssig meditation kan du blive et endnu kærligere væsen – en, som alle har lyst til at være sammen med. Skal du med?

Vi glæder os meget til at meditere sammen med dig.

Meditationsretreat

SVERIGE

ReCharge meditationsretreat

For alle, der interesserer sig for meditation, og det meditation kan. Uagtet om du har årevis af erfaring med meditation, eller du er helt ny og søgende efter meditationsredskaber.

Pris fra: 6.000 kr.

INDIEN

Langs Mama Ganga

På dette meditations-og fordybelsesretreat, vil du blive taget med på en eventyrlig, sanselig, dyb og utæmmet rejse gennem Ganges rensende landskaber, men også gennem dig selv. Vi skal meditere i ældgamle grotter og genfødes i Ganges svalende vand. Vi laver udrensende yoga, mediterer og går i ceremoni i frugtlundene ved vores udvalgte 5 stjernede resorts.

Pris fra: 35.000 kr.

BHUTAN

Meditationsretreat

Helt uforstyrret ligger det lille kongedømme klemt inde mellem Kina og Indien midt i Himalayabjergene. Bhutans placering midt i denne maleriske natur gør landet til noget helt særligt.

Pris fra: 29.900 kr.

BALI

På rejse med sjælen

En helt særlig spirituel rejse til dig, der vil transformere dit liv på en måde, der inkluderer en bevægelse i såvel krop, sind som ånd. Du vækkes på rejsen på de områder af livet, der higer efter lys og næring.

Pris fra: 31.000 kr.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

JORDAN

Digital Detox

Træk stikket – og tag bestik af tilværelsen. På digital detox i Jordans spektakulære ørken kan du lade batterierne op på en enestående måde. Forvent, at du kommer hjem med rygsækken fuld af redskaber til en bedre hverdag.

Pris fra: 21.800 kr.

PIEMONTE

Kærlighedsretreat

Et retreat for par. Trænger du og din partner til et åndehul i en travl hverdag, hvor I får ladet batterierne op og bliver mindet om, alt det I værdsætter hos hinanden? Mette og Peter Junker inviterer 6 par med til et eksklusivt retreat i Piemonte – et af de smukkeste steder i Europa. I kan se frem til 5 dages ren forkælelse for krop, sind og sjæl med et spændende og meningsfuldt program bygget op omkring personlig udvikling, meditation og italiensk livsnyderi. Vi taler kærlighed og ikke parterapi.

Pris fra: 12.600 kr.

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This