God tur!

 
martin_zennie.jpg

Vi er takknemlige for å ha fått muligheten til å tilby deg reiser som viser deg veien ”hjem”. Reiser som setter spor i kropp, sinn og sjel, og som skaper ro, balanse og økt livsglede. Reiser som renser opp i gammel bagasje som både kropp og sinn har det bedre uten, og som gir deg gode vaner og positive tanker som du tar med deg hjem, slik at du kan bli den best mulige utgaven av deg selv. Vi håper at du hos oss kan finne en reise som passer deg og som kan gi deg det kroppen din trenger

ZENNIE & MARTIN BONDE MOGENSEN

Våre reiser

 

Juiceretreat i Marrakech

Bare tjue minutter utenfor Marrakechs labyrintlignende smug og vakre medina har vi funnet en oase av høvisk ro og overdådig skjønnhet. Det utsøkte 5-stjerners resortet danner rammen rundt vårt luksuriøse Juice Retreat. Det er skreddersydd for deg som vil detoxe både innvendig og utvendig. Her kan du unne deg en velfortjent pause der du gjenoppbygger kroppen din og reiser hjem som et sunnere, slankere og vakrere menneske. Det viktigste er kanskje likevel at du får et gigantisk overskudd av ny energi, kraft og vitalitet. I tillegg får du bli kjent med deg selv, helt uten filter.

Power Retreat på Sri Lanka

Har du behov for å koble av og gi deg selv et boost av energi, velvære og overskudd? Bli med Zen Luxury Travels & Kroppsinstituttet til Sri Lanka og kom hjem sterkere, sunnere og slankere. Vi har skreddersydd et overdådig powerretreat for deg som vil på den ultimate yoga- og meditasjonsturen. Vi tar oss av alt, slik at du kan lene deg tilbake, vende blikket innover og utelukkende fokusere på å bli den beste versjonen av deg selv. Det er mulig å forlenge oppholdet med en rundreise eller lignende på Sri Lanka hvis det er ønskelig.
 

 

Rundreise på Sri Lanka

NYHED

Nyhet

Ditt Sri Lanka-eventyr begynner her. Sri Lanka kan by på en mengde kultur- og naturopplevelser. Du finner all slags natur, fra hvite strender med palmer til grønne fjell og tropiske skoger. Sri Lanka er proppfullt av gamle, vakre ruinbyer, en masse nasjonalparker med elefanter, aper, ville påfugler, skilpadder og leoparder, og hele veien rundt øya ligger de fineste sandstrender. Disse er helt på høyde med andre “eventyrstrender” i Asia, og noen er til og med kåret til verdens vakreste. Sri Lanka har simpelthen alt å by på og noe for enhver.

SOL, SPA & SHOPPING I DUBAI

Photo by Frederic Prochasson/iStock / Getty Images

Nyhet

I Dubai er det stor takhøyde. Her får du en følelse av at alt er mulig. Du kan fly med helikopter, reise på ballongsafari eller ørkensafari, svømme med delfiner, besøke verdens høyeste bygning eller spise på de herligste restauranter. Dubai er byen der alle dine drømmer kan gå i oppfyllelse. Aller mest minner Dubai om et New York med herlig badetemperatur der det alltid er sol og varmt vær. Dubai er den perfekte kombinasjonen av sol, strand, flotte basseng, fine hoteller og endeløs shopping av høyeste kvalitet.

 

Nyttårskur på Kragerup Gods

Photo by valentinrussanov/iStock / Getty Images

Nyhet

Vil du starte 2018 på best tenkelige vis?

Bli med Martin Bonde Mogensen og hans team på en rå nyttårssuppekur der du får sparket det nye året i gang med yoga, meditasjon, behandlinger. Her får du skjemt bort deg selv.
Drømmer du om å unne deg en førsteklasses rensekur? 

Bli med Martin Bonde Mogens og hans team på ditt livs sunneste nyttårskur.

 

Følg med på hverdagen hos Zen Luxury Travels –
Vi deler noen av våre beste øyeblikk, eventyr og bilder fra våre opplevelser. La deg inspirere til uforglemmelige opplevelser i særklasse.