Opplev en helt ny verden!

Vår egen rundreise på Sri Lanka er nok et av de største eventyrene vi har vært på til dags dato. Derfor vil vi også gjerne tilby denne turen til deg som allerede er på Sri Lanka på Ayurvedisk power retreat. Øya byr på så mange vidunderlige opplevelser at det er et under at ikke flere kjenner til landet. Uansett om du foretrekker strand, kultur eller natur, kan du finne det på Sri Lanka.

Rundreisen er skreddersydd etter dine drømmer, ønsker og behov, og du har alltid med deg privatsjåfør rundt på øya. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppleve den perlen Sri Lanka er, uansett om du er der for å være med på vårt power retreat eller om du bare ønsker at vi skal skreddersy din reise.

Åtte av de mest populære severdighetene på Sri Lanka står på UNESCOs verdensarvliste, og dette er fullt fortjent. Vi anbefaler å besøke alle åtte på rundreisen din, hvis du har tid og lyst til dette. Turen tar deg med rundt i hele landet, og du får oppleve regnskogen, savannen og høylandet med teplantasjer.

Vi skreddersyr hele turen. Ønsker du mer ro og er glad i badeferie, kan vi også arrangere det.

I kombinasjon med Maldivene

Hvis du har planer om å reise til Sri Lanka, er det ideelt å slå to fluer i én smekk ved å forlenge ferien med en uke eller to og reise til Maldivene. Maldivene er et lite paradis, og fra Sri Lanka tar flyturen din bare halvannen time og koster kun rundt 1500 kroner tur/retur.

 
 
 

Vi er selvfølgelig dekket av Reisegarantifondet.

For mer informasjon, kontakt Zen Luxury Travels på: Telefon: +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com