Anne Goncalves

Yogalærer, stressterapeut, uddannelsesleder, forfatter og stifter af ROvolutionen®

Anne har igennem de sidste 12 år undervist i yoga og meditation og er specialiseret indenfor yoga mod stress, yin yoga og yoga nidra.

Anne har selv over 20 års personlig yoga- og meditationspraksis og har en lang række uddannelser inden for yoga, ayurveda, kinesisk medicin, somatics, stress. Efter at have undervist i mange år i diverse yogastudier rundt omkring i København, underviser hun i dag primært på sine yogauddannelser, workshops og retreats i DK og udlandet, samt i sin online medlemsklub ROvolutionen®. Siden 2018 har Anne desuden uddannet over 300 yogalærere på sine yogauddannelser.

I 2016 udkom Annes første bog Yoga mod stress, baseret på Annes egne erfaringer med yoga og ayurveda, som hjalp hende ovenpå efter et stressknæk. Bogen lægger vægt på en holistisk tilgang til stress og her spiller ayurveda en central rolle, da den handler om at tilpasse stressbehandlingen efter den enkeltes ayurvediske ’stresstype’.

Annes brænder for at dele yogaen, som en fantastisk vej til at finde indre RO. Hendes undervisning er kendetegnet ved ordene rummelighed, nærvær og ro og er en blanding af meditativ yin yoga, sanselig flow yoga, somatisk meditation, energiarbejde og yoga nidra, dyb afspænding. Hun guider dig til at mærke indad og lave yogaøvelser, der passer til din krop. Yoga, der føles nærende og som et langt kram, du giver dig selv. Når du kommer til stede i din krop og i roen, finder du ind til kernen af din egen indre visdom.

 

Vil du med på Annes retreats?

Udtagelse af Anne

 

”Jeg tror på at RO er din superpower. Når livet omkring dig støjer så meget, at du ikke kan høre din egen indre stemme, må du slukke for støjen og dedikere dig til roen, så du kan leve livet indefra og ud”

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This