Bettinna Delfs

Mental- og Sundhedscoach

Bettinnas vission er at hjælpe kvinder 40+ med at holde sig godt, fysisk og mentalt og udsætte alders tegn. Hensigten er at finde og mindske eller helt fjerne årsagen til fysisk og mental ubalance og ikke kun symptombehandle.

Gennem 38 år har Bettinna undervist i Body Balance, Yoga meditation og basisk kost. Coachet flere tusinde kvinder i at forebygge sygdom og givet dem redskaber til, at holde sig sunde, glade og raske, og leve det liv de oprigtigt ønsker at leve.
 

Vil du med på Bettinnas retreats?

Mød Bettinna i vores Podcast I Zen med Zennie

Bettinnas karriere

 

I 1984 stiftede Bettinna sit første LIVING ACADEMY Karlslunde, senere i Hørsholm, hvor der blev undervist i Body Balance og Yin-yoga og holdt mange forskellige workshops inden for krop, sind og kost. Begge akademier er nu solgt og Bettinna arbejder mere med kurser i in- og udland, foredrag, bøger samt personlige forløb.

Body Balance® har mange elementer fra Pilates, som Bettinna i 1982 tog med hjem fra et studieophold i USA. Træningskonceptet understøtter hele tiden en optimal holdning. Siden 2014 har Bettinna arbejdet med at kombinere Yin-yoga med sin viden om META-sundhed, undervisningen forener krop og sind ved at opløse de følelsesmæssige spændinger i led og muskler.


I 1996 og 1998 fik Bettinna flere end 100.000 seere på DR 1 op af stolene med programrækken “Krop & Holdning”, der førte til udgivelsen af en bog og flere Dvd’er.


1998 – 2004 holdt Bettinna årligt kurset ”Krop & Holdning” på La Santa Sport i Spanien.


Siden 2004 har hun arrangeret og holdt kurset ”En ordentlig oplader” på Kreta. Kurserne er naturligvis holistisk orienteret.


Fra 2011 har Bettinna uddannet sine egne Body Balance® instruktører. Hendes uddannelse er den eneste holistisk orienterede instruktøruddannelse i Danmark.


I 2015 kom al den viden og erfaring, som Bettinna har samlet ved at arbejde med mennesker i mere end 30 år, erhvervslivet til gode. Bettinna arrangerede og afviklede kurser for virksomheder som Nordea, DFDS og PFA. Via disse kurser blev medarbejderne personligt funderet og blev frie til at udfolde deres fulde potentiale. Det handlede ikke om forbud, men om livsglæde og balance.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This