Jesper Westmark

Meditationslærer, traumeterapeut, forfatter og retreat leder på div. meditationsrejser

Jesper Westmark (f. 1970) færdiguddannede sig som 20-årig til frisør og blev efter få år ansat hos Nordisk Film. Siden arbejdede han som freelance stylist, indtil han som 29-årig lavede et radikalt livsskift og begyndte at arbejde som traumeterapeut og meditationslærer. Jesper Westmark er kendt fra tv-programmet Alene i vildmarken. Han er i dag meditationsmentor, primært fra sit retreatsted Sjövik i Sydsverige, men også Indien og Bhutan.

I maj 2022 udkom Jesper med bogen VI ER MAGISKE hos Gyldendal.

Jesper Westmark inviterer på retreats, hvor der er fokus på meditation, ro, natur, fællesskab og at ”finde hjem til sig selv”. Jesper underviser også i traumeterapi og det at være spaceholder.
Meditation handler om at ”vække dig selv”. Og det kan alle lære. Uanset om du har mediteret i mange år, været på retreat med Jesper tidligere, lytter til online meditationer eller om du er helt nybegynder. Meditationens styrker og egenskaber har ingen grænser. Og hvis du aldrig har prøvet det før, vil du blive meget overrasket over, hvad det kan, og hvordan du kan anvende det.

Søger du ro, dybde, forståelse og selvaccept er Jesper den rette at gå til.

Du er i trygge hænder med Jesper som retreat leder om det så er på hans ødegård i Sverige, Indien eller Bhutan.


Mød Jesper i vores Podcast I Zen med Zennie

Jespers seneste udgivelser

 

Vi er magiske

Tror du på mig, hvis jeg siger, at der lige ved siden af denne virkelighed med krav, forvirring og frygt er en anden virkelighed med evig ro? En virkelighed hvor du allerede er alt, hvad du skal være, bare fordi du er?” Sådan begynder Vi er magiske, skrevet af Jesper Westmark, shaman, meditationsmentor og traumeterapeut, kendt fra det populære tv-program Alene i vildmarken.

Bogen er fuld af enkle, praktiske redskaber og alle kan være med. Undervejs hører vi om Jespers Westmarks liv og hans egen udfordrende vej, der næsten tog livet af ham, frem mod at acceptere sit livskald: At guide andre ind i meditation og bevidsthed. Jesper Westmark lærer os at vågne til den viden, at vi alle er, som vi skal være. Vi kan miste os selv i hverdagens kamp for at slå til, men vi kan også altid finde tilbage til at være magiske væsener med en iboende kraft til at forvandle vores egen virkelighed.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This