Zen Luxury Travels
 

Kim Steen

Uddannet body SDS terapeut og arbejder i dag som krops- og body all mind behandler i Kropsinstituttet Kim Steen har siden 2007 været uddannet kropsterapeut, og har idag mere end 17000 behandlinger bag sig. Kim har de seneste 5 år været rejst med Zen Luxury Travels på retreats til Power Retreat på Sri Lanka, Digital detox i Jordan og juice retreat på Great Northern, hvor han har været retreat leder og haft ansvar for forløbet og alle behandlinger, kropstræning mv. I hverdagen på klinikken afhjælper Kim til dagligt folk med alle slags udfordringer, fysiske såvel som psykiske eller mentale blokeringer i krop eller sind. Det kan være alt fra udbrændthed, stress, angst, depression, livsstilssygdomme samt sports- og fysiske udfordringer. Kim er kendt for hans rolige og blide tilgang til kroppen. Kims behandlinger går på alle måder i dybden på en omsorgsfuld og respektfuld måde. Kims dybe forståelse for kroppen, vejrtrækningen og de signaler disse sender, gør Kims behandlinger til livsforandrende. Kropsforståelse og passionen for denne, har altid været en stor del af Kim’s liv, og derigennem kommer også interessen og nysgerrigheden for, hvordan kroppen hænger sammen som helhed – med alt hvad det indebærer. Vores tanker og ord lyver ofte for os som menneske, men kroppen lyver aldrig! Kim lærer dig at lytte. Og netop derfor italesætter Kim under sine behandlingerne hvorfor de forskellige muskler og organer spænder op, da vores muskler og organer afspejler vores uforløste følelser. I et samarbejde skaber I en god balance i kroppen, hvor de fysiske såvel som de psykiske spændinger vil fortage sig, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Mød Kim i vores Podcast I Zen med Zennie

Lidt omkring Kim

 
Kim har altid været aktiv og udfordre altid sig selv fysiks på mange måder. Han foretrukne udfoldelser er: • Yoga • B:A:M træning • Fodbold • Squash • Tennis • Løb Mens mediation og verjtrækningsøvelser også er en vigtig del af Kims hverdag.
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This