Zen Luxury Travels
 

Kisser Paludan

Spirituel psykolog, forfatter og specialist i selvværd, nærvær og personligt lederskab

Kisser Paludan er uddannet Cand. Psych. fra Københavns universitet og bl.a. efteruddannet i psykoterapi, parterapi, hypnose, mindfulness, meditation, psykogenetik og Enneagrammet. Kisser kombinerer psykologi og spiritualitet.
Kisser Paludan udbyder kurser, uddannelser, foredrag og udviklingsforløb for private og erhvervslivet. Kisser Paludan er forfatter til bøgerne “Parforhold og livet med børn” fra 2008, samt bestselleren “Elsk den du er” fra 2015, “MOD til at være dig” fra 2017 og “Bevidst forældreskab” fra 2019.

Kisser har mere end 25 års erfaring og har afholdt retreats siden 2011. Privat er Kisser gift med sin mand som hun har dannet par med i over 34 år og mor til 2 voksne børn.

Kisser har en vision, hvor hun ønsker, over alt andet, efter bedste evne, at være en stemme for kærlighed i verden. Hun ved, at gennem indre arbejde kan skabe større bevidsthed, nærvær og kærlighed til os selv og andre. Hun tror på, at vi bidrager til alle ved at gå vejen selv mod større indsigt, indre frihed, egen-kærlighed og fred. Kisser ønsker, for sig selv, og for andre, at vi hver dag kan opløse de blokeringer vi har i vores indre for kærlighed, så vi kan se os selv og andre gennem kærlighed.

 

Vil du med på Kissers retreats?

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This