Zen Luxury Travels
 

Lotus Turell

Terapeut, underviser, forfatter og foredragsholder med base og egen praksis i København. Al hendes arbejde drejer om samme akse, nemlig at hente sig selv hjem og (selv)helbrede krop, sind og sjæl efter traumatiske oplevelser eller opvækstvilkår. Lotus underviser privat og gennem retreats samt kurser i • Meditation og bevidstheds væsen • Mindfulness • Relationen til os selv og andre • Re-balancering livet, når vi bliver væltet omkuld • Spaceholder-praksis • Traumeterapi Lotus er uddannet coach, traumeterapeut, meditationsmenter og spaceholder, men har også en baggrund indenfor journalistisk formidling og medievidenskab. Lotus har supplerende uddannelser indenfor mere klassisk terapi og de to store oprindelige helheds- og sundhedssystemer Ayur Veda og Traditionel Kinesisk Medicin. Hun er desuden instruktør i den meditative energetiske helbredsøvelse Qi Gong. Lotus har skrevet og bidraget til en række bøger om selvudvikling, håndtering af det biografiske jeg, heling af sorg, skam og ensomhed, traumer og re-balancering af det indre liv. Lotus startede sin meditationspraksis som 22-årig hos Svend Trier.  

Vil du med på Lotus’ retreats?

Mød Lotus i vores Podcast I Zen med Zennie

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This