Zen Luxury Travels
 

Magnus Løvendal

Uddannet Body All Mind Terapeut, Tankefeltterapeut og Ayurvedisk behandler. Har egen klinik på Østerbro og underviser på BAM uddannelsen. Magnus blev uddannet BAM terapeut i 2018 og har været selvstændig behandler med egen klinik siden 2016. Magnus har rejst med Zen Luxury Travels på retreats siden 2020 til Nytårskur på Kragerup Gods, Digital detox i Jordan, Power Retreat på Sri Lanka, og Juice retreat i Marrakech, de to sidstnævnte som retreat leder og haft ansvar for forløbet, alle behandlinger, kropstræning mv. Magnus har en dyb nysgerrighed for mennesker, deres krop og psyke. Han er en dedikeret behandler, der altid ser det hele menneske. Han har en grundlæggende og smittende ro og et lyst syn på livet. Han er god til at inspirere og hans rådgivning ud i personlig udvikling, bevægelse, åndedræt og udrensninger er alle båret af hans egne erfaringer. Uforløste følelser som skuffelse, sorg, skyld og skam kan hæmme eller helt berøve en livsglæden og kan give oplevelsen af smerter i kroppen. Ved at forløse disse følelser bliver der plads til dig og til at se muligheder og ultimativt at manifestere det liv du ønsker. På rejserne vil du møde en Magnus der vokset op i rejsebranchen med en far i SAS og som har rejst kloden tynd. Han har lavet events for VIP’s i Danmark og udlandet og sætter en stor ære i at sikre alle den bedst mulige oplevelse. Magnus bruger endvidere det Ayurvediske system i eget liv og i behandlinger og kan dermed tilføje en ekstra dimension på de Ayurvediske powerretreats.  

Vil du med på Magnus’ retreats?

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This