Zen Luxury Travels
 

Martin Bonde Mogensen

Indehaver af Kropsinstituttet, kropsterapeut B:A:M udd. og B:A:M Cure & Care

Martin Bonde Mogensen har siden 1997 arbejdet som behandler og terapeut. Han har udført mere end 30.000 behandlinger og er medforfatter til seks bøger om sundhed. Martin har behandlet elite sportsfolk, både profesionelle, motionister og private personer med dagligdagsskavanker Martin har specialiseret sig inden for alle former for skadesbehandling – eksempelvis piskesmæld, nakkesmerter, dårlig ryg, frosne skuldre, menstruationssmerter mv. Martin ser mange klienter med stress, udbrændthed, manglende energi og ingen overskud, klienter der ønsker at tabe sig, få en bedre kropskontakt og forståelser. Alle med dyb respekt og vægt på at forbedre den enkeltes livsstil.
Martin har med sin smittende positive energi en meget høj succesrate med at flytte folk i livet. Martin har gennem flere år arbejdet med motivation til at få klienter til at ændre deres livsstil med individuelle værktøjer og programmer, hvor der blandt andet arbejdes med redskaber som kost, udrensninger, bevægelse og åndedræt og kropsterapi. Alt sammen værktøjer der nøje er indflettet i alle retreats og sundhedsrejser.
Martin anskuer kroppen som en helhed og forsøger at påvirke klienters fysiske og psykiske tilstand til det positive. Altid tilpasset til den enkeltes behov, tilstand og muligheder.
Martin var medstifter af ZEN Luxury Travels tilbage i 2009 og har stået i spidsen for de Ayurvediske retreats og vores juice retreats i både ind- og udland.

Du kan også booke Martin til et B2B arrangement

Se hvad han tilbyder i kataloget nedenfor

 

Mød Martin i vores Podcast I Zen med Zennie

Martins seneste udgivelser

 

Kroppen taler – lær at lytte

Martin og Mikael gennemgår danskernes krop fra top til tå og viser os, hvor det er i kroppen, vores følelser sidder. For 15-20 år siden var der stort set ingen, der koblede krop og psyke sammen. Og det er faktisk stadig lidt fy at se forbindelsen mellem en fysisk smerte og en følelsesmæssig udfordring.

Med Kroppen taler – lær at lytte vil Martin og Mikael gerne lære os kroppens sprog. For vores krop taler faktisk til os hver dag, og når vi begynder at lytte til den og får en forståelse for kroppens sprog, så kan vi endelig opdage ting og sager om os selv, der kan hjælpe i retning af et liv i større harmoni. Det er både godt for vores knæ og vores humør.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This