Zen Luxury Travels
 

Mette Junker

Stifter og partner af Body Mind Academy – et akademi som styrker selvværd, trivsel og indre lederskab hos børn, voksne og familier. Mette Junker har en fortid indenfor den finansielle sektor, hvor hun bl.a. arbejdede som valutadealer i London. I 2005 skiftede hun spor og startede sit eget akademi op – Body Mind Academy – sammen med sin mand Peter Junker. Et akademi hvis formål er at styrke og dyrke det unikke i børn, voksne og familier ud fra at livsglæde er fundamentet, hjertet er drivkraften og hjernen er midlet. Mette arbejder som terapeut og spirituel lærer. Hendes speciale er at spotte begrænsende adfærd og blokeringer såvel i krop som i psyke. Blokeringer som hindrer os mennesker i at være glade, frie og ubesværede. Mette bruger sine clairvoyante evner og energiredskaber til at åbne op for underbevidstheden og spotter sammenhænge, som ellers kan være svære at se for det rationelle sind. Hun sætter en dyd i at skræddersy enkle redskaber og øvelser til den enkelte, som kan integreres og praktiseres i hverdagen for at opnå større balance i krop, sind og sjæl. Heriblandt åndedrætsøvelser og energiøvelser. Alt sammen noget Mette også arbejder med på sine retreats hos Zen Luxury Travels. Mettes har haft flere 1000 klienter gennem årene og har ligeledes afholdt utallige kurser, workshops, foredrag, retreats og uddannelser, hvor trivsel og personlig vækst er omdrejningspunktet. Hendes arbejdsmetoder bunder i en lang personlig rejse og utallige uddannelser og kurser indenfor kropsterapi, kinesisk medicin, energi medicin, coaching og kost. Hendes mangeårige samarbejde med nu afdøde filosof og mentor Bob Proctor har haft en stor betydning for Mettes egen personlige og spirituelle vækst. Mette er at finde i Body Mind Academys klinik og kursuslokaler på Frederiksberg og i Århus.  

Vil du med på Mettes retreats?

Du kan også booke Mette til et B2B arrangement

Se hvad hun tilbyder i kataloget nedenfor

 

Mød Mette i vores Podcast I Zen med Zennie

Blandt Mettes klienter finder du erhvervsledere, elite sportsfolk, ildsjæle, sansestærke, mødre, fædre og unge mennesker, som er klar til et skift i deres liv.

 

Ofte er de blevet stoppet op i livet af forskellige årsager og kan føle sig stressede, energiforladte og ondt i krop og psyke. De er søgende på det spirituelle felt – og ønsker at blive bedre til at forstå sammenhængen mellem krop, sind og sjæl og ikke mindst få trænet sine mentale muskler såsom intuition, fokus, fantasi, opfattelse og refleksion.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This