Mikael Kyneb

Uddannet body SDS terapeut og arbejder i dag som krops- og body all mind behandler Mikael er født i 1972, Udannet hos Body-SDS, og arbejder i dag som kropsterapeut. Mikael har sin baggrund som professionel cykelrytter igennem 5 år. Han har arbejdet selvstændigt som kropsterapeut siden 2001 og har med sine mange års erfaring haft mere end over 22.000 behandlinger imellem hænderne. Mikael har igennem de seneste 6 år rejst, som rejseleder og kropsterapeut med Zen Luxury Travels, til Power Retreat på Sri Lanka og Juice Retreat på Great Northern. Mikael Kyneb har gennem sit strukturerede og målrettede arbejde givet ledere, professionelle elitesportsfolk og private en større selvindsigt. Det har ført til forbedret livskvalitet og -energi, der har skabt grobunden for bedre resultater i klienternes hverdag. Desuden var Mikael fra 2009 til 2011 fast tilknyttet det danske – og et af verdens bedste – cykelhold Team Saxo Bank som kropsterapeut og medansvarlig for at gennemføre større ændringer indenfor kost og ernæring hos rytterne på holdet. Her arbejdede han sammen med nogle af verdens absolut bedste cykelryttere som Alberto Contador, Matti Breschel, Chris Anker Sørensen, Andy Schleck, Frank Schleck, Fabian Cancellara og Michael Mørkøv. I hverdagen arbejder Mikael på sin egen klinik, med alle typer klienter, og med mange typer skavanker. Målet er ikke et quickfix men derimod at give den enkelte person, muligheden for at se på hvorfor kroppen larmer. Kroppens sprog er unikt, og kroppen larmer ikke uden grund, men det er ikke altid at vi er lydhør eller bevidste om hvorfor kroppen larmer. Stress, jobskifte, skilsmisse, udbrændthed, depression er blot få af de ting der også sætter sig fysisk i kroppen, ligesom en knæskade, nakkesmerter, dårlig knæ, også kan have en psykisk udfordring, fordi det forhindre os i at gøre det som vi gerne vil. Kroppens sprog er det vigtigste redskab vi kan navigere efter, og Mikaels fornemmeste opgave er at være med til at give det enkelte menneske redskaber, som vi selv kan navigere efter hvad der er bedst for os selv.  

Mikaels seneste udgivelser

 

Kroppen taler – lær at lytte

Martin og Mikael gennemgår danskernes krop fra top til tå og viser os, hvor det er i kroppen, vores følelser sidder. For 15-20 år siden var der stort set ingen, der koblede krop og psyke sammen. Og det er faktisk stadig lidt fy at se forbindelsen mellem en fysisk smerte og en følelsesmæssig udfordring.

Med Kroppen taler – lær at lytte vil Martin og Mikael gerne lære os kroppens sprog. For vores krop taler faktisk til os hver dag, og når vi begynder at lytte til den og får en forståelse for kroppens sprog, så kan vi endelig opdage ting og sager om os selv, der kan hjælpe i retning af et liv i større harmoni. Det er både godt for vores knæ og vores humør.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This