Zen Luxury Travels
 

Nomi Montserrat Junnaasborg

Nomi Montserrat Junnaasborg har i mere end 15 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer. Gennem rådgivning, coaching og undervisning har hun hjulpet mennesker på deres personlige og karrieremæssige udviklingsrejse med fokus på at udvikle det enkelte menneskes unikke potentiale og skabe et liv i balance. Nomi har bl.a. specialiseret sig i områderne stress og trivsel, hvor hun har understøttet en lang række mennesker og grupper i håndtering af stress og livskriser samt skabt fundamentet for trivsel og udvikling.

I mere end 15 år har Nomi fordybet sig i meditation og yoga som en måde at skabe balance i livet, og hun har gennemført en lang række af kurser, uddannelser og retreats indenfor områderne. At skabe balance i livet er for Nomi funderet i et holistisk perspektiv, hvor krop, sind og psyke hænger uløseligt sammen, og hvor udgangspunktet for udvikling altid er i det enkelte menneskes særlige situation og unikke potentiale.
 

Vil du med på Nomis retreats?

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This