Pernille Skall

Selvstændig ernæringsterapeut, yogalærer, personlig træner, kognitiv coach og BAM terapeut

Pernille har arbejdet med og udviklet mere end 20.000 mennesker. I 2020 blev hun færdiguddannet som BAM kropsterapeut, og har siden arbejdet og behandlet fuldtid som Bodyallmind kropsterapeut.

Pernille har hele tiden arbejdet med motivation til at få klienter til at ændre deres livsstil med personlige og individuelle redskaber og nøgler, hvor hun blandt andet har arbejdet med kost, udrensninger, bevægelse, samtale og åndedræt, og nu de seneste år også med kropsbehandlinger.

Hun har hjulpet både erhvervsledere og professionelle elitesportsfolk, motionister og private personer til større selvindsigt, som har hjulpet dem til at skabe en bedre hverdag og opnå mere personlig succes i deres liv.

I hendes arbejde har hun fokus på både den fysiske- og den mentale udvikling. I hendes verden kan det fysiske, mentale og psykiske nemlig ikke skilles ad. Hun tror på sammenhængen og det hele menneske, og derfor er disse faktorer afgørende i hendes behandlinger, hvor hun altid forsøger at påvirke klienters fysiske og psykiske tilstand til det positive.


Vil du med på Pernilles retreats?

Udtagelse af Pernille

 

Jeg er god til at tilpasse mig den enkeltes behov, tilstand og muligheder, således at det bliver lettere, at møde personerne hvor de er, således de kan træffe de rigtige beslutninger og opnå mere glæde og energi i livet.
Jeg arbejder primært med klienter med stress, udbrændthed, manglende energi, klienter der ønsker at tabe sig, få en bedre kropskontakt og forståelse for sig selv samt personer der føler de har mistet sig selv. Jeg oplever at have en høj succesrate med at flytte mine klienter på grund af min intuition, dybe fornemmelser for at kæde det mentale og fysiske sammen, positive energi og evne til at skabe et trygt rum.

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This