Peter Junker

Stifter og partner hos Body Mind Academy – et akademi, som styrker selvværd, trivsel og energibevidst lederskab i børn, unge og voksne – til glæde og gavn for familien – og i samarbejde med fremsynede virksomheder, kommuner, skoler og organisationer

Peter er uddannet coach og mentor i USA, uddannet i Ledelse & Organisation på Copenhagen Business School, været leder i Nordea Private Banking og spillet på det danske ungdomslandshold i fodbold.

Denne baggrund har givet Peter et stærkt fundament til at forstå den verden, vi som samfund uddanner børn, unge og voksne til at præstere og trives i.

Peter har en særlig evne til at se og forstå mennesker – og få det bedste frem i ALLE trods deres forskelligheder – og arbejder ud fra mottoet ”Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen”

Peter er passioneret omkring ledelse, og har altid været leder, uanset om det har været på fodboldbanen, i erhvervslivet eller nu på eget akademi.

Han ynder at sige, at der hvor han har lært allermest omkring ledelse er ikke på Handelshøjskolen, i Nordea eller på fodboldbanen – men igennem hans egne børn, og alle de børn han har haft igennem sine hænder på Kidz Academy og ude på landets skoler. Det er ikke nok at kunne lede børn ud fra Se & Høre siden, skal du have børnene med, så kræver det, at der er sammenhæng mellem det de ser, hører og mærker. Det vi på Body Mind Academy kalder Energibevidst Lederskab, og underviser i.

Herudover er Peter passioneret omkring trivsel som fundament for god og langtidsholdbar performance. Vi er nået til et punkt i samfundet, hvor performance er blevet på bekostning af trivslen. Det gør, at alt for mange mennesker brænder ud i stedet for at brænde igennem – at stress, depression og mistrivsel aldrig har været højere – og vores sundhedssystem er presset som aldrig før.

 

Vil du med på Peters retreats?

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This