Pia Nissen

Spirituel underviser, foredragsholder og retreatleder

Pia Nissen har som Den Hvide Shaman bevæget sig fra den nationale arena til et internationalt netværk indenfor Spirituel Transformation og Business Mastery.

Verden er Pia Nissens legeplads, og hun elsker at gå på opdagelse i Spiritualiteten, anerkendt Forskning og Videnskab og bruge sin viden til at hjælpe mennesker World Wide med at nå deres mål og drømme for livet – i tæt dialog med Sjælen og det Guddommelige.

Med sit mangeårige virke er hun en anerkendt og efterspurgt Shaman og har som retreat leder, underviser og foredragsholder talt for i tusindvis af mennesker.

Hun er iværksætter af større organisationer og hendes indvielse og uddannelser hos udvalgte Shamaner og Spirituelle lærere kommer alle de mennesker til gode, hun professionelt arbejder sammen med.

Livet har for Pia været, og vil til evighed være det, én lang udviklingsrejse. Personligt har hun bevæget sig i et væld af pressede situationer, hvor ingen ønsker at befinde sig, og er hver gang vokset med opgaven. Med langt mere end tyve års erfaring i personlig udvikling, har Pia Nissens rejse favnet et væld af fantastiske mennesker verden over; det være sig alt fra den hjemløse med en umiddelbar udsigtsløs fremtid til nogle af de største spirituelle ledere; mennesker med differentierede værdisæt og alligevel med ét fælles mål: et stort ønske om at lykkes!

Vil du med på Pias retreats?

Mød Pia i vores Podcast I Zen med Zennie

Citat fra Pia Nissen

 

”Jeg ønsker af hele mit hjerte, at du værdsætter dig selv så højt, at du beslutter dig for ikke at ville ”nøjes”; at du giver dig selv lov til at udvikle dig i præcist den retning, du drømmer om.

Uanset hvor du i givet befinder dig nu; om du er lykkelig med dit liv, som det arter sig, eller du higer efter forandringer, så er der altid mulighed for at vokse yderligere og blive den bedste version af sig selv. Og det skønne er, at du har præcist de evner, der skal til for at skabe det for dig optimale liv. Alle fortjener vi at være lykkelige og nå de mål, vi sætter os for.


Det vil være den største ære for mig at få lov til at guide dig, så du opdager eller genfinder de metoder, du både kan bruge i din egen udvikling – og i samspil med andre, du ønsker at gøre en forskel for. Min største mission med mit virke er at bidrage alt det, jeg kan til, at du som læser disse linjer lykkes med at leve det liv, du drømmer om – privat som arbejdsmæssigt.” At bidrage til din lykke og dine evner til at hjælpe andre med at lykkes, vil for mig være det optimale, og først dér er jeg selv lykkedes.”

Pin It on Pinterest

Share This