Zen Luxury Travels
 

Søren Møller

Partner i B:A:M Education og B:A:M Cure & Care samt indehaver af klinikken.nu.

Sørens store force som behandler, er hans evne til at bringe mennesket lige til kanten – ikke så du falder, men så du lander lige midt i dig selv.

Søren har et blik for, hvordan vores tanker, følelser, mønstre også har et kropsligt udtryk. Når du som menneske kan genkende disse kropslige signaler, er du ikke længere styret af dem, men har mulighed for at træffe valg som understøtter dig i det, du vil med dit liv. Sådan har Søren har hjulpet direktører, studerende, pensionister, elite såvel som almindelige sportsudøvere til en mere smertefri hverdag og en større forståelse for sammenhængen mellem krop og sind.

Søren Borre Møller har siden 2005 arbejdet som behandler og kropsterapeut. Han har i dag erfaring fra mere en 17.000 behandlinger og han har siden 2017 facilitereret retreats for Zen Luxuary Travels på Madeira, Sri Lanka, Inden og Marakech.

Sørens interesse for kroppens muligheder udfoldede sig først inden for sportens verden og fortsatte med en uddannelse som ingeniør inden for biokemi og ernæring. Den holistiske forståelse af mennesket kom efterfølgende med en uddannelse som body sds kropsterapeut i 2003.

Lige siden har Søren taget et væld af kurser inden for sammenhænge mellem krop og sind, samt været på flere længerevarende intensive indre udviklingsrejser i ind og udland, hvilket har udbygget Sørens indre forståelse for psykens samspil med kroppen.

Til daglig tilser Søren Klienter på hans klink i Århus, underviser på den kropsterapeutiske uddannelse B:A:M Education samt hjælper talrige mennesker til større bevægelighed gennem det online univers B:A:M Cure & Care.

 

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This