Sussanne Wexø

Indehaver af Uddannelsesvirksomheden Life Mastery Academy I snart 15 år har Sussanne fungeret professionelt som terapeut, coach, forfatter og NLP Master med speciale i indre velvære og dybtgående visualiseringer. Hun er måske bedst kendt for mindfulness og meditation og fra hendes radioprogrammer om sindet, psyken og sjælen på det daværende Radio24syv. Yderligere er Sussanne kvinden bag det innovative uddannelseskoncept LIFE MASTERY, som tilbyder uddannelser indenfor Master Coaching, Mindfulness, Terapi og Spirituel Mentoring. Her har hun igennem 10 år trænet og uddannet tusindvis af elever i sine unikke metoder. Sussannes passion er livsmestring & feminint lederskab i en moderne verden, hvor hun især underviser kvinder i at udvikle deres naturlige styrker – så man kan leve i balance med sig selv, familie og karriere. Sussanne har, siden hun var ganske ung, udviklet en dyb passion for at skabe forståelse af det hele menneske, og har tidligt fundet fred og dyb mening i at beskæftige sig med mindfulness, meditation – og på alle måder forbinde sig selv og andre med den dybeste indre visdom. Hendes læring og overbevisning er, at vi alle har svarene inde i os selv – og at livsmestring især handler om, at finde hjem i vores nærvær og lytte til vores intuition.  

Vil du med på Sussannes retreats?

Mød Sussanne i vores Podcast I Zen med Zennie

Sussannes seneste udgivelser

 

Spirituel inspiration

Hjertelig velkommen til en dyb personlig rejse ind i din egen spiritualitet. I min bog ‘Spirituel Inspiration – en opdagelsesrejse for moderne spirituelt søgende’, vil du stifte bekendtskab med de største retninger inden for den spirituelle verden. I bogen deler Lars Muhl, Svend Trier, Sanne Salomonsen, Maya Fridan, Lars Mygind, Christian Stadil, Ole Skjerbæk Madsen, Bent Lexner, Abdul Wahid Pedersen, Lakha Lama og Pirapaharan Navaratnam ud af deres spirituelle indsigter. De svarer alle på 7 gyldne spørgsmål, som du også selv vil finde svar på.

Peaceful Journey – Loving rituals

Hjertelig velkommen til denne vidunderlige bog, Loving Rituals, som vil hjælpe dig med at skabe dit drømmeliv, – med alt hvad du ønsker dig. Dette er din personlige bog, som vil transformere dit liv med selvkærlige øvelser, praksis og ritualer, som vil løfte dig og få dig til at blomstre. Med denne bog vil du kunne skabe dit liv med alt det, som fylder dig med lys og kærlighed.
Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This