Thomas Fryd

Uddannet Body All Mind terapeut i B:A:M Education

Thomas Fryd er en ualmindelig engageret behandler, som altid sætter den enkelte klient og deres individualitet i højsæde.

Med sin bevidsthed om det uadskillige sind og krop – behandler Thomas det hele menneske, ud fra det holistiske perspektiv som indbefatter det fysiske, det psykiske og det mentale et individ besidder.
Thomas har en formidabel evne til at forløse spændinger i kroppen, som han hurtig identificere og anskueliggøre for klienten, når han mærke kroppen igennem den B:A:M kropsterapi.

Foruden sine fintfølende hænder, bruger Thomas meditation og hypnose målrettet det mentale aspekt. Samt vejrtrækning øvelser og udstræk som i samarbejde med den resterende behandling efterlader klienten med en afbalanceret krop og et sind uden smerter og ubehag.
Grundlaget for Thomas måde at behandle på, udspringer af egne erfaringer – blandt andet 30 dages vandfaste og andre metoder som har rykket til konventionerne omkring sundhed.

Om Thomas siger klienterne “Thomas behandler med ren kærlighed og kan via sine behandler ændre et helt liv til det bedre”

 

Mød Thomas i vores Podcast I Zen med Zennie

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This