Zen Luxury Travels
 

Thomas Fryd

Uddannet Body All Mind terapeut i B:A:M Education Thomas Fryd er en ualmindelig engageret behandler, som altid sætter den enkelte klient og deres individualitet i højsæde. Med sin bevidsthed om det uadskillige sind og krop – behandler Thomas det hele menneske, ud fra det holistiske perspektiv som indbefatter det fysiske, det psykiske og det mentale et individ besidder. Thomas har en formidabel evne til at forløse spændinger i kroppen, som han hurtig identificere og anskueliggøre for klienten, når han mærke kroppen igennem den B:A:M kropsterapi. Foruden sine fintfølende hænder, bruger Thomas meditation og hypnose målrettet det mentale aspekt. Samt vejrtrækning øvelser og udstræk som i samarbejde med den resterende behandling efterlader klienten med en afbalanceret krop og et sind uden smerter og ubehag. Grundlaget for Thomas måde at behandle på, udspringer af egne erfaringer – blandt andet 30 dages vandfaste og andre metoder som har rykket til konventionerne omkring sundhed. Om Thomas siger klienterne “Thomas behandler med ren kærlighed og kan via sine behandler ændre et helt liv til det bedre”  

Mød Thomas i vores Podcast I Zen med Zennie

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan
Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods

KONTAKT OS

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This