Oplev det autentisk arabien omgivet af ro og storslået natur i Oman

 

Er du vild med den autentiske arabiske stil, og vil du væk fra larm, shopping og skyskrabere? Så skal du vælge Oman, som kun ligger to timers kørsel fra Dubai. Vi samarbejder med flere forskellige hoteller i Oman. Vi kan derfor sammensætte præcis den ferie, du ønsker. 

The_Retreat_second_floor_balcony2_[6871-ORIGINAL].jpg
Spa_Hammam_Room_[6830-ORIGINAL].jpg
The_Retreat_pool4_[6869-ORIGINAL].jpg
 

En af vores hoteller

Six Senses Zighy Bay i Oman er et magisk sted. Omgivet af bjerge og ørken ligger det uforstyrret på stranden med udsigt ud over den smukke Omanbugt. Naturen omkring er rå, gold og storslået. De mange smukke klippeformationer står i smuk kontrast til det turkise klare hav. 

Zighy Bay er autentisk arabisk. Alt er bygget op i sten. Hotellet er skabt med stor respekt for naturen uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Du indlogeres i egen villa med pool - flere af dem vender mod stranden og vandet. Herfra kan du nyde den smukke udsigt over bugten. Når du ankommer til hotellet, modtages du af det søde personale, som byder dig velkommen. Det omanske folk er stolt og meget gæstfrit, hvilket man tydeligt mærker på Zighy Bay. 

På Zighy Bay står velvære og selvforkælelse øverst på listen. Maden og betjeningen er i top, det store poolområde indbyder til afslapning og du kan nyde alverdens behandlinger i det smukke spa område. Hotellet har deres egen kids club, hvor børn har mulighed for at dyrke et hav af aktiviteter. Du  finder også et vandsportscenter med mulighed for dykning, paragliding, surfing mm. Der er også mulighed for at tage en cykeltur på hotellets anlagte sandstier.

Vi glæder os til at sende dig afsted på en smuk og anderledes ferie, hvor både krop og sjæl bliver forført og forkælet.

 
 
Six Senses Zighy Bay er oplagt at besøge i kombination med en ferie i Dubai. Der er ikke langt mellem de to destinationer, men til gengæld er forskellen på dem milevid. På denne måde oplever du begge sider af den arabiske halvø.
 

Om Stedet

Six Senses zighy bay

 
 
 
 

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.

For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på:
Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com