PERSONDATAPOLITIK

Dine personoplysninger tilhører dig, og det er meget vigtigt for os hos ZEN Luxury Travels at beskytte de personoplysninger, som du deler med os. Vi vil gerne have, at du føler dig sikker på, at dine personoplysninger er sikre hos os, og at du forstår, hvordan vi bruger disse oplysninger til at tilbyde dig en bedre og mere unik og inspirerende oplevelse. Det er vigtigt for os at tilbyde dig den bedst mulige service.
 

Hvis du anmoder om at modtage et tilbud eller køber en rejse på Internettet, registrerer vi de oplysninger, du selv giver, som f.eks. oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer og i visse tilfælde fødselsdato.


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for og indsamler følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ZEN Luxury Travels og opbevares i ti år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Ansatte hos ZEN Luxury Travels har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos Zen Luxury Travels er CEO Martin Bonde Mogensen. 
 
Som registreret hos ZEN Luxury Travels har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Zen Luxury Travels via e-mail info@zenluxurytravels.com