Den ultimative yoga – og meditationsrejse med Ayurvedisk Power Retreat
 

for dig, der vil have mere energi og overskud til at præstere 100 procent – både professionelt og personligt.

Giv dig selv et kæmpe boost energi, kraft og overskud med Zen Luxury Travels og Kropsinstituttets populære Ayurvedisk Power Retreat. Turen er både for dig, der vil vende hjem med en stærkere, sundere og slankere krop samt et roligere og mere harmonisk sind. Og dig der vil nulstille en travl hverdag komme stressen til livs og blive en stærkere og mere handlekraftig leder – både af dig selv og andre. Vi sørger for alt på dit Ayurvedisk Power Retreat, så du skal udelukkende fokusere på at blive den bedste version af dig selv. 

 
 
 
Jeg var her i januar 2018 på Power Retreat på Sri Lanka for anden gang.
Jeg har ikke ord til, at beskrive hvor fantastik det er og hvilken udvikling man kan gøre for sig selv på så kort tid - hvis man bare giver sig selv lov.
Alle omkring dette Retreat fortjener den dybeste respekt og ros - og hvilket serviceniveau!
Jeg har kun èn advarsel! Du bliver dybt afhængig af det og må bare tilbage :-)
bonusgevinst; man møder de dejligste og livsglade mennesker!
Jeg er tilbage i 2019
— Jesper K., Sales Manager TV2

TURENS INDHOLD

 • Fly tur/retur København – Columbo

 • Privat bolig i det fredfyldte Ayurveda Pavillion med lækker fælles pool og blot 250 meter til stranden.

 • Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning der giver enkle og effektive kostløsninger til en stærk, sund og slank krop for maksimal energi.

 • Daglig yoga med en af de inspirerende lokale guruer. Her får du redskaberne til at skabe ro og mentalt overskud i en travl hverdag.

 • Tre daglige ayurvediske behandlinger. Hver behandling varer omkring 45 minutter og består af blid oliemassage, rensende dampbade og helende urteindpakninger der nulstiller krop, sind og får bugt med ophobet stress.

 • Daglig træning i øvelserne ”De fem tibetanere”, der er enkle men uhyre kraftfulde yogaøvelser, som du kan tage med hjem, når du har brug for et hurtigt fix i en presset periode.
  Daglig Movement & Mobility træning som er med til at udsætte kroppens ældningstegn og retter op på stivheder og gamle skader.

 • Daglig meditation som lærer dig at være til stede i nuet. Du får større ro, bedre dømmekraft og flere værktøjer til at balancere et travlt familieliv og en krævende karriere.

 • To kropsterapeutiske behandlinger udført af en af Kropsinstituttets terapeuter. Betragt behandlingerne som et service eftersyn, der afslører din krops sande tilstand, og fortæller hvor du mest effektivt kan sætte ind.

 • Daglig individuel konsultation med en lokal ayurvedisk læge, der følger din behandling og udvikling fra start til slut.

 • Syv dages kostplan før og efter turen så du er klar, når du lander i Sri Lanka og nemt kan inkorporere din nye livsstil, når du kommer tilbage.

 • Peptalks og vejledning fra en af Kropsinstituttets behandlere, der guider dig under hele forløbet og sørger for, at du når dine mål.

 • Kokkeopvisning i ayurvedisk madlavning hvor du får inspiration og tips til hvordan du selv hurtigt og nemt kan lave lækker mad, der fortsætter den sunde og effektive stil, når du kommer hjem.

 • Et unikt møde med andre inspirerende og nysgerrige power-sjæle.

 

En typisk dag på Ayurvedisk power retreat 

Kl. 06.30 Yoga & morgenmeditation

Kl. 08.00 Ayurvedisk morgenmåltid

Kl. 09.00-12.00 Konsulation m. ayurvedisk læge + 2-2,5 timers Ayurvediske behandlinger (massage, zoneterapi, scrup, ansigtsmassage mm.)

Kl. 12.30 Ayurvedisk frokostmåltid

Kl. 13.30 Kropsterapi/behandling ved en af Kropsinstituttets terapeuter
(2 behandlinger på retreatet)

Kl. 14.30 Afslapning v. pool område

Kl. 17.00 Movement & Mobility træning. Læs mere

Kl. 18.30 Ayurvedisk aftenmåltid

 
 

HVIS DU ØNSKER 14 DAGES RETREAT ER DET OGSÅ MULIGT.

 
Nu du er afsted og flybilletten allerede er betalt til Sri Lanka, har du måske lyst til at forlænge dit ophold med et eventyr af en rundrejse på Sri Lanka eller ultimativ forkælelse på Maldiverne 1 1/2 times flyvning væk. Alt er muligt og intet umuligt. Vi skræddersyr din drømmerejse præcis efter dine ønsker og behov.
 
 

Om stedet

Jetwing Ayurveda pavilions

 
 
 
Hver dag kommer lægen og hører, hvordan det går. Min massage engel giver mig olie massage, body scrubs, hoved, ansigtsbehandling, oliebad i panden, afslappende pakninger, øjenbehandlinger, urtevand bade, dampbade, inhalation af rensende urter til næse og bihuler – alt sammen styret af den daglige konsultation ved den ayurvediske læge. Det er faktisk hårdt med så meget massage og afslappelse, da det rører dybt både fysisk såvel som psykisk.
Jeg bruger mange timer på at lave ”ingen ting” – det er dejligt. Allerede efter en uge er musklerne bløde og sener og led bliver dag for dag mere og mere smidige. Det kan jeg mærke i yogaen. Maden er så gennemført lækkert lavet og præsenteret - den smyger sig let henover smagsløgene. Det er en fornøjelse at se kokkene demonstrere hvordan de tryller herlighederne frem. Så ikke nok med at det smager himmelsk så får vi også inspiration til selv at gå i køkkenet og kombinere udvalgte retter. Det er et uhyre professionelt tilrettelagt retreat og der gives masser af ros til Martin som holder alle trådene sammen. Det kan varmt anbefales.
— Pernille Knutzon, læge
Power retreatet på Sri Lanka er så intenst og helende på alle måder. Jeg føler for første gang, at der er en ”connection” mellem mit hoved og min krop. Det har været en uforglemmelig rejse, jeg er markant smidigere, har fået pænere hud, min søvn er bedre og min energi er i top. Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis.
— Charlotte Andersen, sygeplejerske

Jyllands Posten

Oktober 2018

 
 

Go Beauty

Oktober 2018

 

Børsen

September 2018

 

Skøn

januar 2018

 

FEMINA

APRIL 2017

 

Femina

JUL. 2016

 

Skøn

SEP. 2011

 
Jeg er stadig fuldstændig mundlam over, hvor meget der kan nå at ske i krop og sind på bare en uge. WAUW! Jeg oplevede en ro og en lethed i kroppen, fik et meget bedre humør og større overskud med få og små forandringer.
— Marie Storm
 

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.

For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på:
Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

 


 
Nu sidder jeg her som en glad Duracell-kanin med masser af energi og redskaber, jeg vil fastholde hjemme i Danmark. Min yoga-guru runger stadig i mit hoved: Relax in your mind. Jeg håber opladningen holder til næste år – hvor jeg tager med på retreat igen!
— Maria Egelund, Sygeplejerske, livsstilscoach og personlig træner