Back to All Events

Juice Retreat i Marrakech


  • Hotel Les Deux Tours 153 Douar Abiad Marrakech, Marrakech-Tensift-Al Haouz Morocco (map)

2 JUN - 9 JUN 2018

UDSOLGT


Kontakt os


PRISER FRA: 17.800,- DKK

I delt dobbelt værelse. Tillæg på 2.100,- kr ved enkeltværelse.
Prisen er med fly fra København
Rejsen kan også bookes med fly fra andre lande

Den ultimative detox-drømmerejse

Blot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed. Det udsøgte, firestjernede resort danner rammen om vores luksuriøse juice-retreat, der er skræddersyet til dig, der vil detoxe både indvendig og udvendig. Her kan du forkæle dig selv med en velfortjent pause, hvor du genopbygger din krop og vender markant sundere, slankere og smukkere hjem. Men måske allervigtigst: Du får et gigantisk overskud af fornyet energi, power og vitalitet og mærker dig selv helt uden filter.

Læs mere

Earlier Event: March 5
Power Retreat på Sri Lanka
Later Event: June 30
Juice Retreat i Marrakech