Spanien

Luksus spa ophold i Spanien

Spa og velvære i Sydspanien

SHA I ALICANTE FORKÆLER ALLE DINE SANSER OG GIVER DIG ALT, HVAD DU DRØMMER OM PÅ ET LUKSUS SPAOPHOLD I SPANIEN

Trænger du til at blive forkælet, komme i form, leve sundere eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost? Så er SHA det perfekte sted. Et af Europas mest anerkendte sundheds -og spahoteller dedikeret til dig og din velvære. Her forkæler du dig selv og kommer i kontakt med din indre sundhed i de smukkeste omgivelser på klipperne over Middelhavet i Sydspanien. Et vidunderligt og inspirerende sted, som giver dig ro i både krop, sind og sjæl.

Læs mere om SHA på vores blog

SHA – et sandt wellness mekka

Hvad er SHA? Et helt unikt wellness koncept der tænker 360 graders sundhed. SHA er eksperter i vægttab, stressmanagement, skønhedspleje, genoptræning, helseophold og meget andet. Vi er rejst til Alicante for at besøge SHA og de mange tilbud de har inden for sundhed, skønhed og wellness.

Med en spaoplevelse i Spanien får du…

hoteller

På dit luksus spaophold i Spanien, vil du bliv indlogeret på SHA. Et sundheds- og spa hotel som er stort, moderene og virkelig gennemført. 6.000 m2 imponerende og luksuriøs arkitektur med alt hvad hjertet begærer. På din spaoplevelse, vil du blive tilbudt forskellige forløb. Du kan vælge mellem Weight Loss & Detox, Rejuvination, Stress Relieve, Fitness, Well Being og Recovery. Personalet er yderst veludddannet, og filosofien bygger på de mest effektive naturterapier og sund ernæring kombineret med de seneste fremskridt indenfor vestlig medicin. Her er du i professionelle hænder. Fortæl os dine ønsker, så sammensætter vi det helt rigtige forløb til dig.

Hotellets faciliteter er overdådige. Her er sale til yoga, meditation og pilates. Stort, luksuriøst spa og wellnessområde med en imponerende indendørs pool. Skønhedsklinik, tennisbaner, fittnesscenter, bibliotek, biograf mm. Alt er af højeste standard.

Maden på SHA er i særklasse. De tre gastronomiske menuer, SHA menu, Biolight og Kushi tilrettelægges efter dig og dit forløb. Alle tre menuer er baseret på SHAs filosofi om sund ernæring og er lavet af sæsonens friske råvarer. Forskellen på dem er, hvor meget du ønsker at tabe dig. Kushi er således den mest strikse af de 3 menuer. I køkkenet står dygtige og dedikerede kokke klar til at trylle vidunderlig gourmetmad frem, ligegyldigt hvilken menu du vælger at følge.

SHA ønsker at dele ud af sin viden om kost, træning og sundhed. Derfor har de skabt SHA Academy, et dagligt program af samtaler, øvelser, ture og konferencer, som du kan melde dig til enten alene eller i en gruppe. Her får du viden, inspiration og de værktøjer, du skal bruge for at fortsætte den sunde livsstil derhjemme.

SHA sigter efter den perfekte balance. Når krop, sind og ånd er i harmoni, er resultatet sundhed og lykke, som hjælper os med at opnå vores fulde potentiale.

Velkommen til SHA – og et luksus spaophold i Spanien du aldrig vil glemme.

Om stedet

SHA Wellness Clinic

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This