Jordan

Spændende rundrejse i Jordan

Rejs rundt i Jordan og oplev landet helt tæt på – en uforglemmelig oplevelse for alle sanser

En rundrejse i Jordan er en vidunderlig og ubeskrivelig smuk oplevelse. Landet har en fantastisk historie og en utrolig rig kulturarv, som bringer dig helt tilbage til bibelhistorien og Jesu tid.

Lokalbefolkningen i Jordan er varm og gæstfri. Deres venlighed kan ikke undgå at røre dig. Alle vegne bliver man mødt af smil og åbne arme, og det er trygt og sikkert at komme rundt i landet.

Besøg den hvide by, Amman. Landets hovedstad, som med sine smalle stræder og sandfarvede huse byder på masser af oplevelser. Amman er kontrasternes by med både mellemøstlige og vestlige bydele.

Oplev Petra. Den 3.500 år gamle oldtidsby, som af UNESCO er udråbt til et af verdens 7 vidundere.

Tag til Det Døde Hav og bad i helende mudder. Det høje salt- og mineralindhold i havet og mudderet er en skønhedskur for huden.

Dyk i det Røde Hav, som med sine smukke koraller og farverige fisk rangerer blandt verdens bedste dykker-steder.

Besøg Wadi Rum. Jordans fortryllende røde ørken, hvor et hav af film er blevet optaget. Bl.a. Star Wars og The Martian. Herude er der intet mindre end imponerende. Endeløse bjerge, klipper og sand badet i et vidunderligt lys. Bo i beduinertelte, rid på kameler og kør på ATV’s op og ned af sandklitterne. Morgenerne byder på magiske solopgange, og om aftenen åbner sig den mest fænomenale stjernehimmel over dig. Et syn, som du aldrig vil glemme.

Jordan vil med sikkerhed imponere og forføre dig. Lad os sende dig afsted på en stor oplevelse. Vi sammensætter præcis den rejse, du drømmer om!

KONTAKT OS

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This