Vietnam

Historisk skønhed

Tag til Vietnam og lad dig overvælde af landets natur og spændende historie

På en rejse til Vietnam venter der dig en masse fantastiske oplevelser. Landet med stor mangfoldighed i både kultur, natur og historie vil med sikkerhed betage dig.
For mere end 1.000 år siden var det kineserne, der slog sig ned i Vietnam. Senere kom franskmændene, og sidenhen belejrede amerikanerne landet. Vietnams historie er spændende og voldsom, og som rejsende i landet kan man ikke undgå at mærke den indflydelse de udefrakommende magter har haft på landet. Her er kinesisk og fransk arkitektur side om side, museer om Vietnamkrigen og smukke restauranter indrettet i Indokina-stil, der minder én om fordums kolonimagter.
Vietnam er kort sagt et skønt sammensurium af ældgamle seværdigheder, en dramatisk historie, overvældende naturoplevelser og ikke mindst en venlig lokalbefolkning, der møder dig med åbne arme og store smil, hvorend du kommer. Fra hovedstaden Hanoi i nord til Saigon og Mekong-deltaet i syd er Vietnam et sprudlende land fuld af oplevelser, der blot venter på at blive udforsket af dig.

På rundtur i Vietnam

Vi samarbejder med hotelkæder over hele landet og kan derfor tilbyde dig en skræddersyet rejse, så du får præcis den ferie, du drømmer om. Du skal blot fortælle os, hvad du drømmer om. Du kan f.eks. kombinere pulserende storbyliv i Hanoi med en sejltur i Halong Bay og se de mange smukke klippeformationer, der skyder op af vandet. Fortsæt sydpå til lanternernes mekka Hoi An og videre herfra til Saigon, som er en spændende storby med seværdigheder, skønne restauranter og et tankevækkende krigsmuseum om Vietnamkrigen. Kombinér med en sejltur på Mekong floden, som er en stor oplevelse. Til sidst kan du vælge at slutte af med et velfortjent hvil på et resort ved en af de mange smukke strande. F.eks. i Nha Trang, som har Vietnams smukkeste strande ved det sydkinesiske hav.
Du kan også kombinere din rejse med en tur til Angkor Wat i Cambodja. Det smukke tempelkompleks fra det 12. århundrede er Cambodjas største turistattraktion og en storslået oplevelse.
Vi sørger for privatchauffør hele vejen, så du sikkert og nemt kommer frem til dine destinationer. Vi glæder os til at arrangere din rundrejse i Vietnam.

KONTAKT OS

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

Pin It on Pinterest

Share This