Rejs fra hverdagen til en verden af ro og skønhed

Rejs på et retreat væk fra hverdagen til en verden af ro og skønhed, hvor du genfinder balancen og styrken.
ZEN Luxury Travels’ terapeut rejser med dig og en mindre gruppe ud til unikke destinationer.
Her får du – ud fra samtaler og analyser – fastlagt et individuelt forløb, der genopbygger krop, sind og sjæl.
Du er i de bedste hænder, der i kost og terapier tager hånd om netop dit liv og dine mentale og fysiske behov.

Retreat former

Ayurveda


Balancér din tilværelse med et ayurveda-retreat. Ayurveda har været brugt i årtusinder, og ordet betyder livets videnskab på sanskrit. Den holistiske tilgang til krop, sjæl og omgivelser kan blive din varige vej til velvære. Mentalt som fysisk.

Fra: 23.600,- DKK

Stresshåndtering

Træk stikket med et stresshåndterings-retreat. Tankemylder, trykken for brystet og søvnløshed. Symptomerne på stress er mange, og det er farligt at sidde dem overhørig. På vores stresshånderings ophold lærer du at tackle og forebygge problemerne med meditation og mindfulness.

Fra: 6.000,- DKK

Meditation

Find fordybelsen med et meditations-retreat. Dyrk stilheden, og mærk roen, når du tager på et af vores meditations-ophold. Vi lover, at du kommer hjem med indre fred – og værktøjskassen fuld af hjælp til en travl dagligdag.

Fra: 6.500,- DKK

Yoga

Foren krop og sind på et yoga-retreat. Opnå mentalt velvære, mens du plejer din krop i inspirerende omgivelser på vores mange yoga-ophold. Vi tager udgangspunkt i dig, så du får fuldt udbytte – uanset om du er øvet eller begynder.

Fra: 5.459,- DKK

Spirituelle

Find din indre forbindelse med et spirituelt retreat. En stærk spiritualitet kan give mange redskaber i dit videre liv. Arbejde med åndelighed kan være enormt sårbart, og på vores retreats foregår det i kærlige og støttende omgivelser.

Fra: 5.995,- DKK

Faste

Vask tavlen ren med et faste-ophold. Detox og dagligdag kan være svære størrelser at forene, men på et faste-retreat kan du få de helt rette forudsætninger for at fokusere på sundhed og velvære. Du vil ikke fortryde det.

Fra: 9.900,- DKK

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

Kurophold

Beløn kroppen med et kurophold. Vær god ved dig selv, og tjek ind på et af vores nøje udvalgte kurophold. Vi garanterer et retreat fra øverste hylde med fokus på nydelse, afslapning, regenerering og blid behandling.

Fra: 13.500,- DKK

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

Mindfulness

Mindfulness er godt for krop og sjæl, og det er ikke uden grund, at flere danskere dyrker mindfulness i hverdagen. Derudover oplever vi også en stor stigning i efterspørgslen på vores luksusrejser, hvor vi hjælper dig med mindfulness, meditation, yoga og en sund og lækker kost.

Fra: 5.995,- DKK

Udpluk af retreats

THAILAND

Bliv yngre med alderen

Når man siger, at man bliver yngre med alderen, siger man samtidig, at den biologiske alder er yngre end den kronologiske. Alt efter din indsats vil din krop, dit energiniveau og udseende se 10-20 år yngre ud, og du kan sige farvel til alders- og livsstilsudfordringer som træthed, overgangsalder, stress, træt hud, migræne, tristhed, søvnproblemer, overvægt og smerter.

Fra: 21.900,- DKK

SRI LANKA

Ayurvedisk Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Fra: 24.900,- DKK

DANMARK

Nytårskur på Kragerup Gods

Start året rigtigt med sundt sind, suppe og selvforkælelse. I herskabelige omgivelser på Kragerup Gods sætter vi året godt i gang med udrensninger, yoga, meditation, behandlinger og sund selvforkælelse. Vi lover, at du er bedre rustet til året efterfølgende.

Fra: 13.500,- DKK

Hvad betyder retreat?

Retreat. Retræte. Ordet betyder i sin egentlige forstand tilbagetrækning, og det er da også kernen i begrebet. En tilbagetrækning fra hverdag, bekymringer, pligter og tanker – uden at det dog kan sidestilles med en ferie. Et retreat har et mål, et sigte, som hele opholdet peger hen imod. Det kan være ro, stresshåndtering, åndelighed eller indre balance, som er endemålet, og det er dagene bygget op omkring.
Vores retreats ser naturligvis forskellige ud, afhængigt af type og formål, men fælles for dem er, at du bliver taget ud af dine vante rammer og sat i nogle nye, inspirerende af slagsen. En anden stor del af retreat-tanken handler om at tage magten fra tiden – og lade langsommeligheden lede slagets gang. Det er nemlig her, åndeligheden har bedst vilkår.
Vi har lagt et program for dig, som er tilpas tæt til, at du kan opnå reelle fremskridt – og tilpas løst til, at du har tid til refleksion over dét, du lærer og oplever. Nogle retreats lægger op til fællesskab og nye relationer, mens andre måske mere handler om fred og fordybelse.
På et retreat handler dagene om dig og din udvikling, og du skal kun fokusere på dét, du vil arbejde med. Derfor er kosten også tilrettelagt, så den støtter op om din udvikling. Du vil opleve sund, nærende og veltilberedt mad, for dit fysiske velvære er en forudsætning for dit mentale ditto.
Nogle retreats vil give dig en tiltrængt pause fra hverdagens stress og jag, mens andre typer forandrer dig for altid. Et åndehul til at genfinde balancen – eller et ophold, hvor du fylder værktøjskassen med redskaber til en bedre tilværelse.
Et retreat er indadvendt og fredeligt, men effekterne er markante og mærkbare for både dig og dine omgivelser.

Retreats med Zen

Vi er landets førende udbyder af retreats i luksusklassen, og vi tør godt love, at vi tilbyder nogle af de bedste retreats, du finder på kloden. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, og vi kan helt og aldeles stå inde for dét, de leverer.
Både hvad angår tilbud og inspirerende rammer.
Her er tale om hoteller, kurbade og herregårde, hvor omgivelserne altid er ud over det sædvanlige. Nogle retreats taler ind i en askese, mens andre er mere luksuriøse. Alle er de i vores katalog, fordi de er noget ganske særligt. Vores egne behandlere og terapeuter er også hos os, fordi de er blandt de bedste inden for deres felt.

Du kan trygt booke med os

Vi har mange års erfaring med at levere luksus-retreats, og vi ved, hvordan vi stykker et ophold sammen, så du kun skal fokusere på dig selv. Det er nemlig dig, det handler om. Når du er afsted på retreatet, står vi til rådighed for dig, og når du kommer hjem, følger vi op på dig. Din oplevelse og udvikling betyder alt for os, og vi lever i høj grad af gæster, som bruger os igen og igen. Dem har vi heldigvis mange af.
Dit retreat med Zen starter ved, at du kontakter os, og så taler du med en af vores rejserådgivere. Her kan du få inspiration og personlige anbefalinger fra folk, der har stort kendskab til rejserne, og sammen finder vi den rette løsning til dig. Når du har bestilt rejsen, tager vi os af resten, og vi gør det nemt for dig at komme på dit livs retreat.
Vi er naturligvis dækket af Rejsegarantifonden, og vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Kontakt os, og lad os sammen få det bedste frem i dig.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This