Retreats

Rejs væk fra hverdagen til en verden af ro og skønhed, hvor du genfinder balancen og styrke. Zen Luxury Travels terapeut rejser med dig og en mindre gruppe ud til unikke destinationer. Her får du ud fra samtaler og analyser fastlagt et individuelt forløb, der genopbygger din krop, sind og sjæl. Du er i de bedste hænder, der i kost og terapier tager hånd om netop dit liv og dine mentale og fysiske behov.

Retreats i Danmark

NYHED!

FYN

Juice Retreat

Vi har fundet de perfekte rammer til et 4 dages luksuriøst juiceretreat i danmark. Tag med os til danmarks ubetingede smukkeste spa great northern ved kerteminde på fyn.

NYHED!

SJÆLLAND

Transformerende-nærværs Retreat

Vi har fundet et helt særligt sted i Danmark – Lille Ro. Det ideelle sted til fordybelse og nærvær. Nærvær med naturen, med hinanden, med os selv.

NYHED!

VEJRØ

Spirituelt Retreat

På Vejrø Resort vil du opleve autentiske og luksuriøse omgivelser midt i en storslået natur. Krydret med uimodståelig, ærlig og økologisk gastronomi tilberedt med sjæl og kærlighed til naturen.

NYHED!

VEJRØ

Meditationsretreat på Vejrø

Jesper Westmark og Pernille Aalund byder dig velkommen på Vejrø til intense dage hvor du får mulighed for at mærke dig selv og komme tættere på den du ’er’.

Retreats i udlandet

SRI LANKA

Ayurvedisk Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

BHUTAN

Meditationsretreat

Helt uforstyrret ligger det lille kongedømme klemt inde mellem Kina og Indien midt i Himalayabjergene. Bhutans placering midt i denne maleriske natur gør landet til noget helt særligt.

MARRAKECH

Juice Retreat

Blot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed.
 

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

BOOK EN KONSULTATION MED ZENNIE

Pin It on Pinterest

Share This