Zen Luxury Travels
 

ØSTERBRO

Åndedræt og kuldetræningsforløb

4 ugers åndedræt og kuldetræning forløb i København med Birger Hanzen

På dette forløb træner du personligt med Birger Hanzen hver mandag hen over 4 uger fra 17.30 – 21.00 i København på Østerbro – tæt på Østerport station og Kastellet.

Forløbet er designet så du får størst udbytte af træningen i hverdagen efterfølgende. Udover at møde fysisk op til forløbet hver mandag, så træner du ved siden af på egen hånd for at få teknikkerne helt ned under huden. På denne måde får du maksimalt udbytte af undervisningen og øvelserne, fordi du lærer at bruge det i de situationer i hverdagen, hvor du virkelig har behov for det!

De 3 første mandage er der fokus på metoder, teknikker og kuldetræning. Den sidste mandag slutter vi af med den store finale, hvor der både vil være kulde og varme træning.

Alle sessionerne slutter af med kuldetræning og herefter er der lidt mad og snacks som du kan nyde. Der vil også være Birgers berømte ingefær the. Den skal du opleve!

Dette forløb er for dig der ønsker personlig træning i åndedræt samt kulde. Du får mulighed for at møde Danmarks mest erfarne og tidligere instruktør hos Den Hollandske Ismand hver mandag i 4 uger.

Birger Hanzen er bl.a. kendt for programmet ”Træk Vejret” på DR2. Her gennemgår de også et 4 ugers forløb, hvor det blev bevist at man kan gøre noget ved sin kroniske inflammations tilstand ved blot at trække vejret.
Ved at deltage i dette forløb lærer du de forskellige breathwork metoder i praksis i gruppetimerne om mandagene. Herefter bruger du disse metoder i din hjemmetræning i løbet af ugen.

Undervejs dukker der sikkert spørgsmål eller udfordringer op, men disse tager vi samlet i den næste session, hvor du har mulighed for at få personlig 1:1 feedback fra en erfaren instruktør.

Der er begrænset altid pladser og vi kører altid små hold.


VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

4 ugers forløb:
3.000,- DKK


Næste forløb


9 JAN – 30 JAN 2023

Tilgængelig

BOOK DIT FORLØB HER


6 MAR – 27 MAR 2023

Tilgængelig

BOOK DIT FORLØB HER

Din instruktør på forløbet – Birger Hanzen

Birger har flere års erfaring med at guide nye udøvere sikkert ind i de mest nutidige og videnskabeligt understøttet åndedrætsmetoder.
Birger Hanzen er åndedræts- og kuldeterapeut med mere end 20 års erfaring.

Birger walks the talk!
Birger Hanzen har igennem mange år været på sin egen selvudviklingsrejse, der ledte ham fra Yoga, over meditation, traume terapi og mindfulness til Breathwork som er eller bliver det nye yoga – det er sidenhen blevet Birges livsmission.
For alle kan ikke stå på hovedet, men alle kan trække vejret.

Birger Hanzens NGM™ er baseret på nutidige åndedrætsmetoder med videnskabelig tilgang, bl.a. Soma Breathwork, Oxygen Advantage, og Wim Hofs metoder, og som er efterprøvet i flere videnskabelige forsøg. Videnskaben viser tydeligt effekterne på bl.a. autoimmune sygdomme og stress, samt akut og kronisk inflammation.
Derfor er det også ham du søger, når og hvis du vil videre og dybere i din praksis.

Nogle gange er det simpelthen bare ikke godt nok at læse en bog eller følge et online videokursus. Der er ingen erstatning for at have en erfaren instruktør ved din side til at guide dig sikkert ind til fonden af hvad Åndedræt og Termo (Kulde & Varme) træning kan gøre for dig!

Hvad skal du medbringe på dette forløb?

• Liggeunderlag/yoga måtte
• Badetøj
• Håndklæde
• Tæppe
• Et åbent sind
• Forvent det uventede. Medbring altid en rygsæk, handsker og hue.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

 
Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
 
 

RING TIL OS

SKRIV TIL OS

61 16 30 14

Kontakt os

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This