Bali, Indonesien

Hent sjælen hjem – et retreat på Bali

På rejse med sjælen

En helt særlig spirituel rejse til dig, der vil Transformere dit liv på en måde, der inkluderer en bevægelse i såvel krop, sind som ånd.

Du vækkes på rejsen på de områder af livet, der higer efter lys og næring, og som med din beslutsomhed og intensitet vil skabe en helt ny vinkel på din hverdag og din måde at være i verden på.

Balis spirituelle energi vil sammen med fællesskabet og Pias kærlighedsfyldte visdom vække din bevidsthed og personlige kraft, så du trækkes ud af skyggerne og træder ind på den scene, der altid har været din. Du lærer at bruge dit højeste potentiale.

Et liv i overflod har altid været ”meant to be” på din sti i livet. Nu får du muligheden for at indtage den plads, der giver dig adgang til alle de goder, der følger med. Med din helt egen livskode får du redskaberne, der vil matche din unikke personlighed. En kode som kun er din, og som du kan bruge i alle af livets sammenhænge, når du ønsker at stå i dit lys og manifestere fra det bedst tænkelige sted.

Det er muligt for dig at slippe al’ form for forurening i din emotionelle krop, og det skal vi arbejde med. Ligeså aktiverer vi dét lys, der altid har ventet på dig.

Og det smukke og nærmest magiske krydderi på toppen af det hele er din evne til både at heale dig selv og skabe healende cirkler omkring dig til fordel for alle i din nærhed; dét skal du ikke blot lære, det bliver en integreret del af dig.

Pia vil, som den spirituelle lærer hun er og med al’ den kærlighed hun har til rådighed, hjælpe dig med at hæve din bevidsthed og dit energifelt; du vil mestre at trække på åndelige energier, du kalder ind, ligesom du vil få glæde af de spirituelle guider, Pia arbejder med. Der vil løbende være budskaber til dig fra ”den anden side” til brug for dit ståsted og din rejse med Sjælen, noget der alt sammen vil styrke din helt igennem autentiske uovervindelighed.

Priser

Dobbeltværelse/person fra:
21.500,- DKK

Enkeltværelse fra:
29.500,- DKK

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen


Rejsens pris er uden fly.

Kontakt os hvis vi skal være behjælpelig med fly på denne rejse


Velegnet til solorejse

Næste retreats


4 NOV - 11 NOV 2023

Tilgængelig

Pia Nissen

VIL GERNE HØRE MERE →

Jeg har været beriget med Pias støtte, guidning og enorme visdom gennem private sessioner og gennem forløb som Spirit Guide og VIP Personlig Frihed, og jeg er dybt taknemmelig for hvert et sekund i Pias selskab.
Sjældent har jeg mødt en så fantastisk sjæl, der møder én præcis, hvor man er, og som kærligt støtter derfra. Pias visdom hører sig til sjældenhederne, og du føler dig altid tryg og tilpas i Pias selskab.
Du føler dig set og rummet på smukkeste vis. Pias intuition er SÅ skarp, og du får ikke nødvendigvis altid det at vide, som dit ego vil føle sig mest bekvemt ved, men derimod lige præcis, hvad der af Pia mærkes, og man må sige, at det rammer plet.

En oplevelse jeg har haft gang på gang i de efterhånden tre år, jeg har haft kendskab til hende. Pia er den der sjæl, der i hjertet vil sine omgivelser alt det bedste, og jeg er så ubeskrivelig taknemmelig for, hvordan hun tog mig “under sine vinger” i en svær periode, til jeg igen stod stærkt. Denne gang endnu stærkere end tidligere, og det er jeg for evigt Pia uendelig taknemmelig for.
Hun er i den grad fortsat en sjæl, jeg vil benytte, når jeg i mit liv står i situationer, hvor støtte og guidning er kærkommen.
Jeg lever nu i langt større grad end nogensinde før friheden, lært på de vildeste forløb.
Jeg kan kun give Pia de varmeste anbefalinger omkring alt, hvad hun laver.

Kirstti Lynggaard Zoellner

Zoellner Mentoring

På rejse med sjælen vil du opnå

                                      • At blive set og hørt og omfavnet med et kærlighedsfyldt nærvær.
                                      • At transformere og se gaven i dit mørke og træde ud af skyggerne.
                                      • At inddrage skriveprocesser i Silence fra Sjælens dybeste visdom.
                                      • At hente dine tabte sjælestykker hjem og fyldes med en indre glæde og styrke.
                                      • At få adgang til de bedste meditative redskaber, der vil give dig ro i krop og sjæl.
                                      • At forstå betydningen af og evne selv at skabe energetiske cirkler.
                                      • At nå Sattva og åbne op for et liv i overflod med adgang til din uovervindelighed.
                                      • At åbne for en åndelig kontakt, du kan opbygge et livslangt og nært forhold til.
                                      • At mestre adgang til din indre healer via en kraftfuld healingsseance.
                                      • At skabe din helt egen unikke livskode gældende for dig og det liv, du ønsker at leve.
                                      • At benytte spirituelle ritualer til manifestation af dine drømme.
                                      • At evne altid at være til stede med ubetinget kærlighed og at leve derfra.

Pia Nissen shines in heart, mind, body and soul. She cares deeply for others and move an audience so much with her honest straightforward teachings. She has the deep natural wisdom, that can only come from powerful real experiences combined with her amazing spiritual understanding of life guiding principles. Her Teaching and Master Coaching are very high-end and simple to use yet powerful in the insights, they bring people and the results, they create. It is an honour to know her.

Brian Mayne

Author and creator, Goal Mapping

Jeg har netop været på den mest fantastiske og transformerende rejse med et vidunderligt hold og med den mest hjertevarme Pia som min spirit guide. Pia har på smukkeste vis åbnet døren til den spirituelle verden, og lært mig at åbne mit hjerte, gå mod lyset, vende ryggen til frygten og give universets hjælpere plads, så jeg kan udleve mit ypperste potentiale. What’s not to like! Jeg er simpelthen så taknemmelig for at have mødt Pia, en engel på jord, og jeg slipper hende aldrig. Jeg ønsker, alle andre får mulighed for det samme.

Henriette Lamm Zeuthen

Sweet Intentions ApS

Det liv, vi er blevet givet, er af natur kort,
men minderne fra et godt levet liv varer evigt.

 

Cicero

En typisk dag på Bali

Der kan forekomme ændringer, da der konstant tilpasses til optimalt program for alle.

 

Program

 • Yoga hver morgen i 3 dage i pagt med Balis særlige energi.
 • Daglig undervisning af Pia, din spirituelle lærer.
 • Meditationer og breathwork som et led i undervisningen.
 • Daglige spirituelle ritualer og Silence Writing.
 • Personlige budskaber fra ”den anden side” kanaliseret af Pia.
 • Luksuriøs behandling på Fiveelements.
 • Rensning af krop og sjæl i det hellige Tirta Empul Holy Water Temple.
 • Spirituel Manifestations Ceremoni.
  Lydhealing af sjælen på det smukke og verdenskendte ”The Yoga Barn.”
 • Gåture i den overdådigt smukke natur.
 • Fritid til alt hvad hjertet begærer.

Det er der inkluderet i rejsen

 

 • 3 nætter på Fivelements i enkelt- eller dobbelt suite
 • Måltider på Fivelements er inkluderet (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 1 frisk juice om dagen på Fivelements
 • Daglig morgen yoga på Fivelements, alle niveauer kan deltage
 • Te og naturligt vand er til rådighed hele dagen
 • 1 spa behandling (60 minutters Fivelements Signature Massage)
 • 20% rabat på udvalgte helings- og skønhedsbehandlinger
 • 4 nætter på Suarga Padang i Pavilions eller Villa
 • Morgenmad inkluderet på Suarga Padang
 • Flaske vand bliver sat på værelset hver dag
 • Fantastisk og uforglemmlig undervisning med Pia
 • Udflugt: Udrensning af krop og sjæl i det hellige Tirta Empul Holy Water Temple

Fivelements

En lille halv times kørsel fra Balis kunstneriske centrum, Ubud, snor Ayung-floden sig gennem en frodig kløft. I en stor bue favner floden Fivelements, der ligger som en landsby i det grønne.
Traditionel balinesisk arkitektur med høje palmetækkede tage rejser sig mellem palmerne, og på den anden side af floden står rismarkerne tæt. Du finder ikke meget smukkere rammer for en sundhedsrejse til Bali.

Naturens dufte og lydene fra det rislende vand og brisen i palmerne skaber en dyb ro, og at stå i den store yoga pavillon, hvor det høje palmetækkede tag spreder sig ud som en beskyttende himmel, mærkes helt ind i hjertet.

Bag det hele er troen på de to verdener sekala og niskala. Det sete og det usete. Det gode og det onde. Lyset og mørket. Den ene eksisterer i kraft af den anden. Det vigtigste i livet er at sikre balancen og harmonien med det åndelige, omgivelserne og mellem mennesker.

Dette er baggrunden for alt, hvad du oplever og nyder på Fivelements. Fra yoga, meditation og mindfulness, der er en del af det daglige program, over skønne massager til personlige healingprogrammer.

Suarga Padang Padang

Suarga Padang Padang, der ligger midt i Indonesiens førende surfpauser langs Balis ikoniske sydlige halvø, inviterer dig til at udforske øens smukkeste hvide sandstrande og de mystiske balinesiske templer i Uluwatu.

Bevidst designet til at blande moderne luksus med en minimal indvirkning på miljøet, har det bæredygtige boutique-resort 36 værelser, pavilloner og villaer samt en sæsondrevet signaturrestaurant, der fremviser fængslende havudsigter.

Suarga Padang Padang er bygget på tre søjler af bæredygtighed: miljømæssig, social og økonomisk. I ånden af ​​at inspirere andre, og som en ansvarlig serviceudbyder, stræber Suarga Padang Padang efter, at hver gæst skal opleve noget tidløst – indgyder et umætteligt ønske om at være en del af løsningen, begyndende med at implementere små livsstilsændringer.

Din underviser,  Pia Nissen

Med stor kærlighed og omsorg trækker Pia Nissen dig ind i sin favn af spirituel visdom. Hun er den fødte spirituelle lærer, og har siden livets begyndelse været clairvoyant og medie med intens kontakt til den åndelige verden. Verden over har mennesker gennem de sidste 30 år draget stor glæde af hendes særlige klarsyn. Pia kombinerer sine medfødte spirituelle evner med hendes Master i Coaching, mangeårige Business Mastery og hendes rødder i den Shamanistiske Livsfilosofi. Allerede som 7-årig blev hun betragtet som indviet shaman.

Om Pia

Livet har for Pia været én lang udviklingsrejse. Personligt har hun bevæget sig i et væld af pressede situationer, hvor ingen ønsker at befinde sig, og hun er vokset med opgaven.

En voldsom nærdødsoplevelse blev et vendepunkt, og hun besluttede sig for, efter en årrække som virksomhedsejer for den kreative Schiller & Co. koncern, at hellige sig sit livsformål som spirituel lærer med det formål, at hjælpe mennesker over hele verden, med at koble det mentale, spirituelle, følelsesmæssige og fysiske sammen, og leve sandheden, et autentisk liv fri af begrænsninger og med stemmen intakt i et helt særligt lys.

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Rejsende til Indonesien anbefales at blive vaccineret
  • Det foudsættes at pas er i god stand og gyldigt minimum 6 måneder efter din hjemkomst.
  • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede gæster og forudsætter et godt, normalt helbred samt normal bevægelighed
  • Dette retreat er også velegnet hvis du rejser solo

  Forlæng dit ophold

  HUSK

  Vi bidrager meget gerne med forslag til forlængelse af rejsen, hvis du ønsker at opleve Bali før eller efter retreatet.
  Eller ønsker et par dage i Singapore før eller efter. Vi gør din drøm til virkelighed

  Vil du vide mere?

  Ring til os på 28 29 54 16 eller skriv på info@zenluxurytravels.com

  Du er også hjertelig velkommen til at booke dit ophold her

  Om stedet

  Fivelements

   

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Selected Value: 100000
  Træk i slideren

  Pin It on Pinterest

  Share This