Genskab kontakten med dig selv, dit sind og din krop

Mind and Movement retreat er en unik mulighed for dig, som ønsker at tage en pause og arbejde med personlig og fysisk udvikling som en helhed. Retreatet tager afsæt i en holistisk tilgang, der inkluderer fokus på krop, mentalitet og kost. På retreatet inviteres til muligheden for at opleve, hvordan du gennem den holistiske tilgang får større forståelse for din krop og dig selv som menneske.

Gennem fordybelse i B:A:M Training, bevægelse og yoga, meditation og nærende kost har du mulighed for at være med på et retreat, der giver dig mere velvære og udvikler dig som menneske samt giver dig chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

B:A:M Training er en special udviklet holistisk træningsform. Den holistiske tilgang er funderet i, at menneskets psyke og fysiske krop hænger sammen. Træningsformen er udviklet over de sidste 20 år med inspiration fra yoga, gymnastik, åndedræt, mindfulness, styrketræning, kampsport m.m.

Gennem B:A:M Training får du en ny forståelse af krop, sind og psyke samt tiltro til at kroppen har evnen til at helbrede sig selv.
B:A:M Training styrker ens fundament, arbejde med skelettet, led-bevægelse, balance og koordinering i kroppen samt at styrke muskulaturen. Sagt på en anden måde, er med til at sætte vores ældningsproces ned i tempo.

Retreatet afholdes på Broløkke Herregård, hvor de gør sig umage for at skabe de mest optimale rammer for det ultimative getaway i det danske landskab. Det betyder, at der både er mulighed for at komme helt ned i gear, nyde roen og få helt unikke oplevelser.

Broløkke Herregård er placeret på den sydlige del af Langeland, ude på landet i roen af naturen. De historiske bygninger har stået tomme i en længere årrække, men til stor glæde for den danske kulturarv, bliver der nu pustet nyt liv i de historiske omgivelser. Herregården emmer af fredfyldt landidyl, store smukke vidder og elegant herregårdskultur, der igennem århundreder har inspire-ret kunstmalere og forfattere. Her er en skøn natur med mange muligheder. Lige inden du kører ind gennem porten, vil du kunne se skotsk højlandskvæg gå og græsse. Du kører over en bro til porten og indgangen til Broløkke Herregård, så allerede her er romantikken og dejlige oplevelser i højsæde og stemningen er skabt til et skønt ophold.

På Broløkke får du en gastronomisk oplevelse i særklasse. Restauranten bruger hovedsageligt Langelands lokale råvarer, der suppleres med råvarer fra regionen, som man har defineret som værende Sydhavsøerne og Fyn samt de omkringliggende øer. Smagsoplevelsen er i højsæde sam-tidig med, at det hele gøres ud fra så bæredygtigt et perspektiv som muligt, både økonomisk og klimamæssig.


VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

Vi sætter ikke folk sammen i et dobbeltværelse, som ikke kender hinanden og booker sammen


Velegnet til solorejse

Næste retreats


KONTAKT OS →

Læs mere om B:a:m træning på vores blog

Hvad er B:A:M træning?

Hos Zen Luxury Travels har vi flere retreats der indeholder B:A:M træning.
Martin Bonde Mogensen fortæller på vores blog hvad B:A:M træning går ud på og hvad du kan forvente af et retreat hvor der indgår B:A:M træning.

Det kan retreatet give dig
  • Større forståelse og erfaring med, hvordan det fysiske, mentale og psykiske hænger sammen
  • Unikt tilrettelagt program med B:A:M Training, kropsbevægelse og yoga, meditation og kost
  • Dybdegående og udviklende personlige processer
  • Nulstilling af krop og sind
  • Ro og stille nærvær med dig selv i berigende omgivelser
Programmet for retreatet

Fredag
Kl. 15.00 – 16.00: Ankomst og tjek ind
Kl. 16.00 – 16.30: Velkomstmøde
Kl. 16.45 – 18.30: B:A:M Training og meditation
Kl. 19.00 – 20.00: Middag

Lørdag
Kl. 07.30 – 08.30: Good Morning Mind and Movement
Kl. 08.45 – 09.45: Morgenmad
Kl. 10.30 – 12.30: B:A:M Training, meditation og indre rejse
Kl. 13.00 – 14.00: Frokost
Kl. 14.00 – 18.15: Indre rejse og meditation
Kl. 19.00 – 20.00: Middag

Søndag
Kl. 08.00 – 09.00: Good Morning Mind and Movement
Kl. 09.00 – 10.00: B:A:M Training
Kl. 10.00 – 11.00: Tjek ud
Kl. 11.00 – 13.00: Morgenmad/brunch og afslutning

Dine undervisere på turen:
Martin Bonde Mogensen & Nomi Montserrat Junnaasborg

Martin Bonde Mogensen har siden 1997 behandlet sportsfolk, både professionelle, motionister og private personer med dagligdagsskavanker. Han har specialiseret sig inden for alle former for skadesbehandling – såsom piskesmæld, nakkesmerter, dårlig ryg, frosne skuldre, menstruationssmerter mv. Derudover behandler Martin klienter, der mangler energi og overskud, med vægt på at forbedre den enkeltes livsstil.

Martin har gennem flere år arbejdet med at få sine klienter til at ændre deres livsstil efter individuelle programmer, hvor der blandt andet arbejdes med redskaber som kost, udrensning og motion. Herunder har han hjulpet mange med uren hud, allergier, gigt, oppustet mave, ledsmerter, hovedpine og vægtproblemer mv.

Martin Bonde Mogensen anskuer i det hele taget kroppen som en helhed, og forsøger at påvirke både folks fysiske og psykiske tilstand – ikke mindst ved at komme med inspiration til mere hensigtsmæssige mad- og drikkevaner og en motionsform, der passer den enkelte bedst.

 
 
 
 
 
 
 
 

Nomi Montserrat Junnaasborg har i mere end 15 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer. Gennem rådgivning, coaching og undervisning har hun hjulpet mennesker på deres personlige og karrieremæssige udviklingsrejse med fokus på at udvikle det enkelte menneskes unikke potentiale og skabe et liv i balance. Nomi har bl.a. specialiseret sig i områderne stress og trivsel, hvor hun har understøttet en lang række mennesker og grupper i håndtering af stress og livskriser samt skabt fundamentet for trivsel og udvikling.

I mere end 15 år har Nomi fordybet sig i meditation og yoga som en måde at skabe balance i livet, og hun har gennemført en lang række af kurser, uddannelser og retreats indenfor områderne. At skabe balance i livet er for Nomi funderet i et holistisk perspektiv, hvor krop, sind og psyke hænger uløseligt sammen, og hvor udgangspunktet for udvikling altid er i det enkelte menneskes særlige situation og unikke potentiale.

For mig føltes 3 dage på Langeland overskueligt både i tid og afstand, og jeg glædede mig til den intensive B:A:M træning, meditationen, yoga’en og den fantastiske forplejning i de smukke omgivelser. Det kom dog fuldstændigt bag på mig, hvor meget der kan ske på blot 3 dage. Det var som at blive nulstillet og genopladet, og jeg forlod Langeland med den mest fantastiske indre ro, en følelse der holdt sig stabil i hele 5 uger.
Selv nu, efter et halvt år, er intet som før. Noget helt fundamentalt har ændret sig.

Jeg arbejder til dagligt med forandringer af mennesker og organisationer og har gjort det i over 20 år, så jeg ved, at rigtig meget er muligt både psykologisk, neurologisk og fysisk. Jeg har derudover selv modtaget diverse behandlinger og deltaget i en række forskellige forløb og træninger gennem årene, men intet som dette! B:A:M teknikkerne – og ikke mindst effekten af disse stræk og træningssessioner – adskiller sig markant fra alt andet, jeg nogensinde har prøvet, hvilket har har gjort mig vanvittig motiveret til at holde ved og nysgerrig efter at lære mere!

Sidst, men ikke mindst, kan du på dette retreat glæde dig til at møde Martin og Nomi ”live”! Hver især og sammen har de et fuldstændigt unikt nærvær og kontakt til deres kursister. Der sker intet i rummet, som forbigår deres opmærksomhed, og de følger op og tager sig af dét, der sker, i en grad, der også overgår alt, hvad jeg hidtil har mødt. Deres tilgang, som undervisere, er også helt afgørende for den tillid og tryghed, der opstår mellem kursisterne, og dermed den effekt, man tager med sig efter blot 3 dage.

Tina

Tidligere deltager på retreatet

Om stedet

Broløkke Herregård
Det med småt:

  • Retreatet garanteres ved 10 deltagere
  • Transport til Broløkke Herregård er ikke inkl.
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Dette retreat er også velegnet hvis du rejser solo

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Selected Value: 100000
Træk i slideren

Pin It on Pinterest

Share This