Zen Luxury Travels
 

Indien

Autentisk ayurveda rejse til indien

Ultimativ selvforkælelse for krop og sjæl

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

Den ayurvediske filosofi tilbyder gode retningslinjer for et sundt liv. Med udgangspunkt i en holistisk opfattelse af krop, sind og sjæl ser Ayurveda på, hvordan det enkelte menneske kan optimere sin tilstand. En ayurvedisk læge kan kortlægge hvilken type/dosha, det enkelte individ er. Og med udgangspunkt i dette fortælle hvilken diæt, fysisk aktivitet og medicinsk terapi, der højst sandsynligt hjælper bedst, og hvilke der måske ikke er så gode eller endda skadelige.

På Autentisk Ayurvedisk Retreat i Indien bliver du dagligt tilset af en ayurvedisk læge, der planlægger dine behandlinger og din kost udfra din nuværende tilstand og den type, du er.

Vi kombinerer den ayurvediske behandling med daglig yoga og B:A:M (Body All Mind) behandlinger. Det handler om at få dig gjort til den absolut bedste version af dig selv og komme eventuelle ubalancer og skavanker til livs.


LÆS OM RETREATET I EN PDF HER

VIL GERNE HØRE MERE →


Priser

Dobbeltværelse/person fra:
26.900,- DKK

Enkeltværelse fra:
29.400,- DKK


Prisen er med fly fra København.
Rejsen kan også bookes med fly fra andre lande.

Næste retreats


KONTAKT OS →

Vores behandlere

Martin Bonde Mogensen

Mikael Kyneb

Kim Steen

Søren Møller

Jesper Brandis

Magnus Lovendal

Din terapeut på turen, Martin Bonde Mogensen

Martin Bonde Mogensen har siden 1997 behandlet sportsfolk, både professionelle, motionister og private personer med dagligdagsskavanker. Han har specialiseret sig inden for alle former for skadesbehandling – såsom piskesmæld, nakkesmerter, dårlig ryg, frosne skuldre, menstruationssmerter mv. Derudover behandler Martin klienter, der mangler energi og overskud, med vægt på at forbedre den enkeltes livsstil.

Martin har gennem flere år arbejdet med at få sine klienter til at ændre deres livsstil efter individuelle programmer, hvor der blandt andet arbejdes med redskaber som kost, udrensning og motion. Herunder har han hjulpet mange med uren hud, allergier, gigt, oppustet mave, ledsmerter, hovedpine og vægtproblemer mv.

Martin Bonde Mogensen anskuer i det hele taget kroppen som en helhed, og forsøger at påvirke både folks fysiske og psykiske tilstand – ikke mindst ved at komme med inspiration til mere hensigtsmæssige mad- og drikkevaner og en motionsform, der passer den enkelte bedst.

Om Martin

 • Medstifter og founder af behandlingssystemet Body All Mind
 • Indehaver af Kropsinstituttet
 • Uddannet kropsterapeut
 • Medforfatter til bøgerne FLERE FEDE JUICER, DEN FEDESTE JUICEKUR, DEN FEDE FASTE, DEN SEJESTE SUPPEKUR og KROPPEN TALER – LÆR AT LYTTE
 • Tidligere Joe and the Juice’s sundheds- og juice ekspert
 • Ekspert i individuelle udrensningsforløb og juicekure
 • Ernæringsrådgiver og livsstilscoach i private forløb
 • Foredragsholder
 • Underviser i sundhed
 • Rejsearrangør i sunde rejser, retreats og kurser
 • Har erfaring fra mere end 20.000 behandlinger

TRAVEL MAKES ONE MODEST. YOU SEE WHAT A TINY PLACE YOU OCCUPY IN THE WORLD

Gustave Flaubert

 Jeg har så mange positive ting at sige om mit Ayurvediske retreatet i Indien!

Maden man får serveret er lavet af yderst kompetente kokke. Man får serveret mad efter hvilken dosha-type man er. Smagsnuancerne er ubeskrivelige. Det er så lækkert og smager virkelig godt. Man har på intet tidspunkt følelsen af sult, og de forskellige variationer af vand med smag er lækkert i den dejliget varme. Køkkenpersonalet gør en dyd i at give dig en stor smagsoplevelse, og de er meget opmærksomme på hver enkelt gæsts behov. Maden, personalet, min private villa jeg boede i, mine rejse-venner og Martin Bonde Mogensen har givet mig en oplevelse for livet. Jeg fik minder med mig fra dette ophold, der har sat sig dybt i mig.

Jeg ønsker for ALLE andre der måske har en lille tvivl om at gøre det, blot at springe ud i det som jeg gjorde. Selvom du rejser alene, er du på ingen måder alene. Du er holdt og passet på hele vejen. Jeg har på ingen måde fortrudt det, og jeg skal afsted igen i 2021 ❤️

Du kan ændre dit liv ved at passe bedre på din krop, få værktøjer til at arbejde med evt. skavanker og problemer og samtidig skabe venskaber for livet. Rejsen er det hele værd ❤️

Jesper K.

Sales Manager TV2

Med autentisk ayurvedisk retreat i Indien får du…

 • 8 overnatninger i enkeltværelse eller delt dobbeltværelse.
 • Daglige individuelle konsultationer af lokal ayurvedisk læge.
 • Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning.
 • 2 – 2,5 timers daglige ayurvediske behandlinger.
 • Daglig morgenyoga og meditation samt Kropsinstituttets B:A:M træning (Body All Mind) hver aften. Hertil også undervisning i ”De 5 tibetanere” hver dag.
 • 1 B:A:M (Body All Mind) kropsbehandling udført af kropsterapeut fra Kropsinstituttet. Behandlingen hjælper dig med at opnå en sundere livsstil og giver dig fornyet livskvalitet.
 • En sundhedsrapport over hvilke fødevarer, der er gode for dig og den dosha, du er.

Et ayurvedisk retreat er for alle. Nogle tager afsted for at komme skavanker til livs. Andre tager afsted for at dyrke yoga, få behandlinger og blot nyde tiden alene.

Vi kan med sikkerhed sige, at alle får en oplevelse for livet. Du får en stor portion viden om dig selv og din sundhed samt en masse værktøjer, så du kan fortsætte den sunde livsstil derhjemme. Kropsinstituttets behandlere støtter og vejleder dig igennem hele forløbet.

Det er en spændende rejse, du er på, og vi glæder os til at nulstille din travle hverdag. Vi sørger for alt det praktiske på hele turen. Du skal blot tage imod og fokusere på dig selv og dit velvære.

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Der skal ansøges om visum til Indien
  • Rejsende til Indien anbefales at blive vaccineret
  • Det foudsættes at pas er i god stand og gyldigt minimum 6 måneder efter din hjemkomst.

  Så har jeg været på mit andet retreat med Kropsinstituttet og Zen Luxury Travels. Første tur gik til Sri Lanka og denne gang gik turen til Indien. Jeg er rejse vant, og har også selv arrangeret retreat ture til bl.a. Sri Lanka – så hvorfor vælger jeg at rejse med Zen Luxury Travel og Kropsinstituttet igen
  – det koster jo lidt mere end hvis jeg selv arrangerer – svaret er enkelt – professionalitet fra start til slut.

  På de to ture jeg har været på, er der bare styr på ALT, hvilket betyder, at jeg kan læne mig helt tilbage i sædet og bare være med mig selv – en gave som min hverdag normalt ikke giver stor mulighed for. Specifikt om turen til Indien, var den igen præget af professionalisme. Vi blev mødt i lufthavnen af Michael, en af Kropsinstituttets behandlere, der skulle med på den første tur, for at lære stedet, behandlerne og personalet helt generelt at kende. (Igen et tegn på professionalisme – der bliver ikke sendt behandlere afsted uden de er ordentlig klædt på – respekt). Turen var lang og den blev ikke kortere, da fly selskabet valgte at aflyse vores fly fra Doha og sætte et nyt fly ind 7 timer senere – en irriterende detalje som vores arrangører jo ikke kunne ændre på. Der blev dog kommunikeret og planlagt ændringer, så det blev mindst muligt besværligt for os gæster – igen professionalisme.

  Da vi endelig kom frem blev vi mødt af det skønneste sted – der hvor verden er forlænget med brædder – ingen by, ingen veje eller andre forstyrrende elementer. Vi blev anvist vores lille hus – rent, æstetisk og charmerende – åbent badeværelse, egen lille have med bl.a mynte og citrongræs, vi kunne plukke til vores te – et aflukket soveværelse med aircondition og en første sal med udsigt over floden for enden af boligen. Retreat stedet var fri for plastik, og rensede selv vandet fra floden, så det blev drikkeligt. Sjældent man møder et så bæredygtigt hotel i Indien. Ayurveda er en ældgammel Indisk behandling, hvor kost, kropsbehandlinger og naturmedicin går hånd i hånd, for at få balance i det enkelte menneskes liv. Alt det vidste Martin mere om, end som så og kunne forklare og fortælle os det vi havde behov for at vide.

  Der var to daglige behandlinger af de ayurevediske behandlere– og hver dag blev vi mødt af lægen, der skulle følge op på, hvordan vores behandlinger virkede, og om der skulle reguleres i den eller deres medicin – kald det medicin – små ”snaps” der smagte afskyeligt og piller der mere end alt lignede små gedelorte – godt vi ikke skulle tygge dem :o) Ca. to timers behandling om dagen, tilrettelagt efter vores individuelle udfordringer og behov.

  Vores dage startede kl.6, hvor vi blev vækket af en opringning fra receptionisten – 6.15 startede den skønneste morgenmeditation af en af stedets yogier – blidt og nænsomt i en rund hytte der var så smuk med stråtag. Derefter gik vi, fortsat lidt søvndrukne, til yogahuset – en hytte, der lå lidt højere oppe og med glasvinduer hele vejen rundt. Der blev vi mødt af yogien, der den kommende time guidede os gennem en stille og nænsom yogasession.

  Klokken 8 var der morgenmad for nogen, andre skulle starte i behandling. Og så gik dagene, stille og roligt med behandlinger, den fineste mad, der var tilberedt efter vores dosha (kropstype), vores behandlinger hos Martin, mere yoga og flere meditationer.

  Personligt lider jeg meget at migræne og har problemer med min søvn.
  Jeg har virkelig været igennem mange hænder og har selv arbejdet intenst med mig selv, men jeg tror aldrig jeg er blevet mødt med så professionelle hænder som hos Martin – jeg siger det lige ud – han er ikke mindre end fantastisk dygtig – den ene dag havde jeg migræne og trodsede mig selv og tog til aftenen yoga – det var ikke hjælpsomt, men Martin viste sin fleksibilitet og villighed og gav mig en nænsom behandling alt imens de andre blev guidet gennem yogiens meditation. Jeg kunne gå i seng og vågne frisk og uden migræne dagen efter.

  Jeg kunne skrive sider op og sider ned om turen, men essensen af det hele er, at det hele var gemmen syret af professionalisme. Jeg mødte nogle skønne mennesker, som jeg hyggede mig med, bl.a. med undervisning i det ayurvediske køkken, dejlige gåture til stranden og hyggesnakke ved poolen. Nogle havde behov for egentid og spiste og opholdt sig meget alene, andre havde behov for samvær med de andre – alt var tilladt og acceptabelt.

  Alt det der kunne være styr på, var der styr på. At det regnede mere end normalt for årstiden og at flyet var forsinket mere end normalt, var ikke i Zen og Kropsinstituttets kontrol.
  Samlet set kan jeg kun sige, at det ikke er sidste gang jeg rejser med Zen Luxury Travels og Kropsindtituttet – mage til veltilrettelagte retreats skal man lede længe efter.

  Lisa Overskov

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
  For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

  Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige sundhedsrejse til dig

   
  Hos Zen Luxury Travels får du personlig vejledning. En sundhedsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, men en rejse der tager udgangspunkt i dig og er skræddersyet til dine ønsker og behov.

  Vi er taknemmelige over, at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”.
   
   

  RING TIL OS

  SKRIV TIL OS

  61 16 30 14

  Kontakt os

  GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

  Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

  Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

  Pin It on Pinterest

  Share This